Shusho

New member
הבעיה היא

שאין עכשיו חוק חינוך חובה עלי וסבירלהניח שאם אתפקד כמו השנה הקודמת (לא תפקדתי, די קרסתי תחת העומס....) יעיפו אותי. וכאילו, WTF. אני רוצה לסיים תיכון עם ממוצע טוב. שנים שזיינו לי את השכל על 'את דור העתיד' כשהייתי בכיתת מחוננים, אז למה אני ככה.

GalGul000

New member
בעיקרון

אני לומדת בתיכון. זה 6 שנתי
ואם יש איזשהו בצפר שלא מתחשב בתלמידים שלו ומפיל עליהם המון לחץ ותקופות מבחנים נוראיות, זה הבצפר שלי. אין לנו מסיבת סיום.. כי כמעט כולם ממשיכים לי'. כאילו אני מניחה שיש מסיבה, אבל לא כמו בחטיבות שמסיימים ללמוד... סתם משו מטומטם כמו כל שנה. כן זה ידוע שי"א זאת השנה הכי קשה במחינת בגרויות... אבל תחשבי שכשתסיימי אותה, את תהיי אחרי רוב הבגרויות. [חוץ ממתמטיקה
]

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifכולנו לא רצים ללמוד../images/Emo24.gif

החופש הזה באמת קצר מדי,הלוואי שהיו לנו עוד כמה שבועות
. השנה הזו עברה מהר,אני מקווה שגם שנה הבאה תעבור מהר בשבילך.

917635

New member
קצר מדיי../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo78.gif

3 חודשים חופש זה יותר מדיי! אני רוצה כבר להתחיל ללמוד כדי לסיים את י"א. והשנה הזאת באמת עברה ממש מהר! [בעיקר כי לא רציתי להגיע למועד של הבגרויות]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo45.gif.

אני בהכחשה תמידית. בקשר למשו(לאמשנהמה)שאני צריכה לעשות בשבילי לשנה החדשה,בשביל קניות..... בלע. אני מניחה שאני אקנה חפצים ב29 באוגוסט יום לפני שלומדים(אנחנו מתחילים ב30
). בלע. לא רוצה לימודיםםםםםםםםםםםםםםםםםם. ט'.יאבלה.אני אקרוס.במיוחד בפאקינג אנגלית.

917635

New member
מאיה,../images/Emo41.gif../images/Emo78.gif

מתי נכין את הדוליז לפרוייקט? רוצה להתחיל היום בערב? דברי איתי במסנג'ר[email protected]

917635

New member
יש לי -כמעט- דולי חדשה!../images/Emo41.gif../images/Emo78.gif

נשאר לי לעשות שיער ואביזרים. אני אפרסם אותה בשדח"ם הבא. *מאושרת*

Shusho

New member
מה???? אישתו של רידג'

לא מתה מתישהו??? ולמהיש לה פוני והיא כונפה? ראיתי את הפרק שאמרו לו שהיא בחיים אבל לא האמנתי

poohandme

New member
../images/Emo6.gif

כי הנסיך הערבי הזה הציל אותה עוד פעם...זה מה שאמא שלי אמרה לי

Shusho

New member
איך הוא קשורלעזאזל../images/Emo6.gif

הוא לא כלא אותה לחמישים פרקים בערך בארמון הזה שלו? ומה היא באה עכשיו ואומרת שהיא אוהבת אותו! כאילו, סוף סוף אתה עם ברוקו די טוב לכם ועכשיו צריכיםלהיות לך רגשות אשמה שאתה שוכב עם אשתך. ("עשה איתי אהבה! עשה איתי אהבה!") משעמם לתסריטאים

poohandme

New member
><

כל פעם שהשחקנית מחליטה הם מחזירים אותה>< היא מתה כבר לפחות שלוש פעמים;; והנסיךהזה מעצבן אותי, איך הוא מגיע בדיו ברגע שהיא מתה? פעם ודמת קברו אותה והוא הגיעה איזה 10 שניות אחרי זה לפי מה שהבנתי...אין להם כבר מה להמציא

GalGul000

New member
את עדין רואה היפים והאמיצים?

אוי אלוהים. הסדרה הזאת לא נגמרת. אני פרשתי בכתה ו'
נראה לי. ראיתי אותה איזה שנתיים. טיילור נכון? אוי, היא יפה
היא מתה ממשהו עם כליות לא? אוח, הזיכרון הדפוק שלי
כן שמעתי משו על זה שהיא חוזרת.. ולא הבנתי איך
גם איך קוראים לה.. זאת שהייתה נשואה לאח של רידג'. נראה לי. לא בטוחה נשואה.. בקיצור, הייתה עוד מישהי שהתעוררה לחיים אם אני לא טועה. משהו בונציה? יכול להיות? הקטעא המפגר בסדרה הזאת, זה שאם נגיד אני אחזור לראות עכשיו, אחרי איזה 3 שנים שלא ראיתי אף פרק, אני ארגיש כאילו לא פספסתי כלום. הכל נשאר אותו דבר

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מניק והאמא שלו שדומה באופן מבהיל לשרון איילון

Shusho

New member
סבתא ואני היינו רואות../images/Emo6.gif

זה היה בדיוק בקטע עם הארמון הקטע הוא שסבתא שלי, היא נפטרה כשהייתי בת עשר ועכשיו אני בת 16 וחצי עבר הרכה זמן מאז... ושום דבר לא השתנה זהמה זה כיף שחצי שנה אחרי ואת עדיין מבינהמה קורה שם
והתכוונת למייסי או משהו (או לבת שלה? שכחתי) כשהיתה תצוגת אופנה של ספקטרה נגד מהשמם המוןןןןןן זמן

../images/Emo45.gifXD../images/Emo96.gif

באופרות סבון זה בכלל ככה. בתשוקות איזה חודש הם עדיין באותו יום מנהלים שיחות אחד עם השניXD. אין להם חיים?><.

GalGul000

New member
אוי, אז יכול להיות שזה לא היה בכתה

ו'?
כי גם אני זוכרת משו על ארמון. אמא שלי התחילה עם ההתמכרות, אחותי הצטרפה, ובסוף גם אני
ילדה קטנה ומסכנה שלא מביהנ מהחיים שלה. אז הייתי באיזה ב' לא?
כןכן. נראה לי מייסי |לאבטוח| פאק, איזה סדרה מעצבנת. אבל תשוקות זאת הבדרה הכי שולטת שיש. האנשים שם כל כך מצחיקים

../images/Emo45.gifXD../images/Emo96.gif

תשוקות זה ממש רעXD. פעם אחת ששכחתי את שמה(אולי שרידן) מתה אבל אז היא חזרה לחיים בגלל טוב לבה או משהוXD.

למעלה