yaeloolik

New member
אהההההההה ^__________^../images/Emo25.gif

הודעת עזיבה! נותרה פחות משעה עד לעזיבתי הרשמתית של הפורום! אני אישית מתרגשת!
. הממ.. אני שמחה לעזוב עם חיוך ולא עם כעס והרגשה רעה כי בסה"כ הפורום היה תקופה מדהימה בשבילי! אז אני רוצה להגיד לכל החברות שלי ובכלל לכל הפורום שאני אוהבת אתכם הרבה! בנתיים אני בטח אמשיך לקרוא פה.. תקופת הסתגלות
. לכל הבנות פה: חבל על הריבים. מצטרפות המון בנות חדשות לפורום ואני באמת מקווה בשבילן שהן יגיעו לאותו מקום שאני הגעתי אליו. תעדכנו אותי במה שקורה!
אל תהיו עצובות (וגם לא שמחות
) שאני עוזבת. הגיע זמני
אני פשוט נתתי יותר מידי מעצמי. זאת הטעות הכי גדולה שלי.. ועכשיו אחרי כ"כ הרבה השקעה... זה פשוט נעלם. לא כיף לי יותר. אז אני רוצה להגיד כמה דברים לבנות מסוימות שבהחלט עשו לי את הפורום! יסמין- את אישתי. ואין יותר מזה! את היית ונשארת אחת מהחברות הכי טובות שלי. אני אוהבת אותך הכי בעולם! אני מקווה שזה הדדי(
). יהב- ביתי הקטנה שלי! בזמן האחרון למדתי לדבר איתך. את ילדה מתוקה. וכ"כ אכפת לך מכולם זה ממש מדהים! אני רק מזהירה אותך- אל תקשרי יותר מידי לפורום אחרת את תגמרי כמוני:(. קרן- טוב מה את מתלוננת את איתי בבית ספר. אין לי מה להגיד לךXD. לא איבדת אותי! תמי- אהההההההה את חברה מדהימה וכ"כ מוכשרת! וזה מדהים איך שאת מקשיבה לכל התלונות שלי(
) ומנסה תמיד לעזור. אני מקווה לשמור על קשר! דפנה- טוב. השיחות שלי איתך מסתכמות בעוגיפלצת והארי פוטר. אבל אני תמיד חוזרת לדבר איתך. ואף פעם לא נמאס לי. את ילדה מדהימה ויש לי המון מזל שאני חברה שלך! ורד- פורום או לא פורום.. איתך אני אמשיך לדבר! זאת חובה שמוטלת עלייך!
נדפקתXD. נעה- את כזאת מדהימה! לפני שהתחלנו לדבר פשוט לא הבנתי! כולם אהבו אותך כ"כ הרבה וראיתי את זה! אז הייתי חייבת לראות למה!
והבנתי
. את ילדה מדהימה! ויש לי המון מזל שאת חברה שלי! ואחרי דקה של שיחה כבר מצאתי את אחת החברות הטובות שלי! אז אני מקווה שזה יישאר:). נועה קוביה- את כ"כ מדהימה! דיי את פשוט מדהימה! את כ"כ מתוקה ועוזרת ואת תמיד מבינה אותי. ואת מעודדת אותי גם אם אני הכי מדוכאת בעולם! נועה צב- טוב אותך הכרתי מהמפגש. וטוב שהכרתי!
את כזאת מדהימה! איך שאת מדברת עם אנשים זה פשוט מדהים אותי! את תמיד מצחיקה וחמודה וכיפית! יאנה- את כ"כ מתוקה! ועוזרת! וכ"כ עצוב לי לראות אותך סובלת! אני באמת מקווה שאת תצליחי להיות מאושרת פה. כי זה אחלה פורום בלי כל הריבים. שני- את חברה כ"כ טובה! את אחד האנשים הכי משמעותיים בשבילי בפורום הזה! אני מקווה שאת יודעת את זה. ואני אמשיך לדבר איתך. אין מה לעשות. איך ימשיכו חיי?
איילת- את כזאת מדהימה!
ומקסימה! ואת תמיד אומרת דברים חכמים ככה שגם אני תמיד מסכימה איתך
. את צריכה לפנות לי זמן בימים העמוסים שלך כי אני לא מוותרת עלייך! מיכלי(שושו)- יו נואו איי לאב יו?!- את מדהימה! ואת מתוקה! ואת מלמדת אותי דברים חדשים! ואני אתגעגע אלייך
. מיכלי (נו השנייה!
)- אההה!
. את כזאת מתוקה! את אחד האנשים הכי אבל הכי חמודים שהכרתי. אני יודעת שזה קצת ברכת יום הולדת אבל אל תשתני! נטע- אנחנו בהחלט צריכות להמשיך לדבר!
את תמיד מבינה אותי. את תמיד שם כשאני צריכה אותך ואם את לא שם את לפחות מחוברת ואני בוהה בצ'אד ואז אני מתעודדתXD. נגה- דברי איתי!
זה לא לעניין כל ההיפרדות הזאת בינינו! שתדעי לך שאת לא תפטרי ממני כ"כ מהר! טלי- חחחחח את מצחיקה אותי. ואת מתוקה. ואנחנו צריכות לדבר יותר! ודיי לשכוח שכבר יש לי אותך במסנג'ר!
אינסה- הכל נאמר במסר?
מי ששכחתי- סליחה
אני פשוט ממהרת לראות איזה סרט
ואני נורא מפוזרת היום. אז סליחה!
נשיקות לכולם! אוהבת! יעל

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

אני מקווה שתהני מ~לא להיות בפורום~.

אני כל כך אתגעגע ../images/Emo10.gif.

אבל הי, ממני את לא תפטרי. אני אמשיך להטריד אותך באייסיקיו
.

Stinki Winki

New member
יעל מאמי../images/Emo99.gif

אני מאוכזבת מזה שאת עוזבת... את אחת מהבנות הכי חשובות לי בפורום הזה, וזה פשוט לא אותו דבר בלעדייך! נדבר במסנג'ר כמובן! ותבואי לבקר!!!
אוהבת אותך נורא נורא נעה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אני אטריד אותך במסנג'ר, את לא תפטרי ממני.
בלה.
אני עוד אוציא ממך למה בכלל החלטת לעזוב.
תראי לכמה בנות הקדשת דברים, איך את עוזבת?
טוב לאמשנה.:X תהני בהמשך דרכך.

Little Chiwawa

New member
יעל אני יודעת שאנחנו בריב וזה.

אבל רק שתדעי שאת באמת מאוד משמעותית בפורום הזה והוא לא יהיה אותו דבר בלעדייך אבל לא משנה מה נאמר את תעזבי...וחבל אבל אין דרך לשכנע אותך... בטח לא תיכנסי לקרוא את זה..אבל אני באמת אוהבת אותך וסליחה...תזכרי בפעמים שכן דיברנו...וזהו אני אוהבת אותך.. ומקווה שנשלים מתישהו. ואולי ביום מן הימים תחזרי.

leonel knight

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo10.gifדווקא עכשיו?

כשאת אמורה להוסיף אותי לחתימה שלך
. חח סתם. אני אוהבת אותך המון.
. מקווה שתחזרי לפה במהרה. אתגעגע.

יעלי../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

אני מרביצה לך אם לא תתקשרי אליי פעם בשבוע כדי לעדכן. באמת באמת. מרביצה. עם מחבט בייססול.

אנבלייי

New member
יעל../images/Emo10.gif

אני אתגעגע אלייך! דווקא כשהכרתי אותך קצת יותר טוב
אני מקווה שנוכל לשמור על קשר ושמתישהו גם תחזרי
אני אוהבת אותך בייב

למעלה