GalGul000

New member
גם אני בדיוק חשבתי על זה ../images/Emo6.gif

טוב נו, מגיע לנו
אבל מותר מידי פעם לפרק את העצבים. כתה טיפולית

yaeloolik

New member
איזו הרגשה מגעילה../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif

אני פשוט מתביישת בפורום הזה. מהתגובות של אנשים. מהיחס המזלזל והצומי הזה. אני ציפיתי להרבה יותר! אני פשוט.. אין לי מילים! היחס המגעיל הזה! אני מאוד מקווה שמחר תקומו בבוקר תקראו את כל מה שעשיתן ותתביישו! פשוט... פשוט מגעיל.

CoW MiLk

New member
אויאלוהיםאויאלוהיםאויאלוהים Oo

הפורום במחזור?! >< מה קורה לכן?
כמה אפשר לריב ביום אחד? בעע. ><

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אני לא יודעת מה יש לכן וגם לי
סליחה אם עצבנתי מישהי. ואני לא אעזוב אחרי שהכרתי אחלה בנות במפגש,אני לא אנתק קשר בגלל משבר. מישהי שרוצה לדבר איתי, שתשלח מסר. ואני מבקשת שתספרו עד 10 לפני שאתן שולחות הודעה, מניסיוני
אני מבקשה סליחה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifעל מה את מתנצלת?../images/Emo12.gif

ולמה "מישהי שרוצה לדבר איתי שתשלח מסר"? את עוזבת או משו?
ואני, אני סופרת.
היי המחשב שלי כל כך איטי שעד שנפתח "הוספת תגובה מהירה" עוברות 10 שניות ויותר.XD
את כזאת מותק!

לא, אני לא עוזבת../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אם מישהי רוצה להגיד משו לא טוב {שתשלח במסר, כדי שלא יתפתח עוד ריב} אני לא אעזוב מהסיבות שהזכרתי ..

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifחחחחחח,

הפורום הזה התחרפן לגמריי
. אותי זה דווקא מצחיק המצבי רוח האלו של הפורום.

../images/Emo110.gifנטעעעעעעעעע

אני צריכה לדבר איתךךךךך:) איזה צחוקים היו במחנה קיץ עם השבט שלך!!!!!!!! בגלל שיש לנו אותם צבעים (שחור-צהוב רולז
) ולכם יש פול דגלים התחלנו לעשות לכם מוראל וזה ואח"כ לקחנו לכם דגל גדול וזה היה מצחיק^_^

tamaguchi girl

New member
יום אחד לא הייתי בפורום והוא השתגע

כ"כ מהר, ופתאום כ"כ הרבה ויכוחים וריבים, ובטח שתראו את זה מחר תצחקו על זה ותשאלו את עצמכן איך הגעתן למצב הזה >< בכל מקרה אני מקווה שהכל יפתר כמה שיותר מהר והפורום ישוב להיות פורום נחמד ושכיף להיות בו P:

tamaguchi girl

New member
גמלי נראה שכבר דיי עברו על זה ><

אני דיי חושבת ש"שקית שוקו דרוסה" היא טרולית מוזרה שאוהבית דוליז ומנסה לפרק את פורום דוליז תפוז, ולגרום לבנות לעזוב, או משהו... קראתי את כל השרשורים [השלמתי דברים שלא הייתי פה..P:] וכל מי שלא מעורב וקורא מהצד [כמוני] מפרש את ההתנהגות שלה בכך שהיא טרולית שמשחקת אותה "פעילה בפורום". כל מה שהיא אמרה זה ממש שטויות שבכלל לא קרו בפורום, ועובדה שגם ואני גם זוכרת אותה, לא מהיום אלא מלפני חודשיים [אני בפורום של חודשים ^.^ יאי לי :) |לאקשורה|], באותו יום שהצטרפתי נכנסתי לאחד השרשורים באותו יום וראיתי הודעה שלה, והיא בכלל לא זוכרת אותי/מכירה אותי, וזה שהיא זוכרת 2-3 כינויים באמת לא אומר כלום חוץ מזה שהיא סנילית [XD] או שהיא לא התייחסה לבנות. חוץ מזה שבזכותך אני רושמת גוף ראשון עתיד עם א' תחילית! 0:
|סגידה| אז, אממ... כנראה זו הייתה מעידה חד פעמית של הפורום, בגלל ילדה אחת, התגברנו על הרבה טרוליות ואנשים שבאו להציק וכאלה, נתגבר גם עליה

CoW MiLk

New member
הו, חובה להכנס.

הקשיבו טוב! כעת אתן עומדות להחסף לדברים שלא נחספתן בעבר, דברים שרק האמיצים ביותר יוכלו להבין! ראו הוזהרתן! שיחה מרתקת ביני לבין עדן במסנג'ק, בשעות הלילה המאוחרות. עדן: עדי, תגידי, עדן: מה משמעות החיים? עדי: אממ עדי: משמעות החיים? עדן: כה עדי: ג'ק D: עדן: חחחחחחXD עדן: ג'ק הו ג'ק. עדן: באמת הוא משמעות החיים. נייס. עדי: כן. עדי: הרי עליו נקרא רדיו ג'ק! עדי: וגם מסנג'ק! עדן: חחחחחXD עדן: וג'קי צ'אן! O: עדן: או שלא בעצם. Oo עדי: וג'ק והשמן! עדי: וג'ק המרטש! עדי: וג'ק הבת של רוני באמריקה! עדן: חחחחח נכון^^ הוא כזה פופילרי. עדי: רואה כמה ג'ק משמעותי לחיינו? עדן: אכן^^ לימדת אותי שיעור חשוב עכשיוP: עדי: כן. עדי: אני מקווה שלמדת את מוסר ההסכל, ילדתי. עדן: למדתי גם למדתיP: רואות? ג'ק הוא משמעות החיים.

Dirtbag

New member
O:. ../images/Emo62.gif

אורו עיניי! ג'י, אם ג'ק הוא משמעות החיים מעניין מה זה ג'קאס
.

למעלה