אנבלייי

New member
מי רוצה בוקס?!!?

*מבקססת את היד השניה שלי בקשיחות כמו הקשוחים בסרטים של המאפיות* והעהעהע. שיט איז בנהנהס! ב' א' נ' א' נ' א' ס'!
מה נסגרררר?? (דונט סטופ מי נאוווו דונט סטופ מי נאווווו) *קטע שקט* להלהלה.. פהרהרה... קומונת דוליז

yaeloolik

New member
תמי אשמה! זה הכל באשמתה!!!11../images/Emo25.gif

אם היא הייתה נמצאת כשאני הייתי במחשב אז לא הייתי מדברת עם אנבל על דברים טיפשייםXD. תמי, מי היה מאמין עלייך?

GalGul000

New member
לא.

בבקשה לא השיר הזה. אני רצינית, בבקשה לא. הוא סתם גורם לי להרגיש רע

2ofir

New member
אני חייבת להגיד משהו...תיכנסו?

לא הייתי יומייים בפורום...ופתאום אני רואה את כל העצבים ככה..בנות עוזבות...שרשרוי עצבים איך זה קרה? רק אני לא שמה לב או מה? לפני יומיים היה כיף כאן..פינות ואף עם משחקים..הכל היה כרגיל...ופתאום עכשיו ניכנסתי..בום אני רואה הודעה משהי עוזבת...קראתי את כללל התגובות להודעה, ובאמת שמאוד היתעכזבתי מכמה בנות שלא הכי אהבו תהודעה ואמרו דברים לא יפים. אז באמת תזכרו"אין לשפוט אדם בשעת צערו". אולי היו כמה דברים שלא היסכמתן איתן אז שלחו במסר בצורע יפה...ולא עם קללות,וירידות. חבל שככה הפורום ידרדר, הרי זה כמו בית שני כאן!(לפחות בשבילי...) אז נכון שלא חייבים להיות חברות של כולן, ולהבין את כולן...אבל לקלל!? לריב?! לאיזה רמה הגענו? אז בבקשה, בננות יקרות...כמו את ההודעה לצומת לבכן

אנבלייי

New member
../images/Emo54.gifמכריזה על יום מלחמה לאומי../images/Emo41.gif

של הפורום
לא ברור לי מה הולך פה,אבל משהו הולך פה! (שיירת גמלים, אולי?
אוף אני חייבת ללכת לישון) אממ... יש בלאגן גדול ומעוות O_O איילת אני אוהבת אותך
*לאקשורה* אני הולכת לישון תיכף, כי אני מרגישה כמו תחת הפוך שעקרו לו את העיניים, ואז בבוקר אני אקום ואראה כותרת גדולה ויפה- מלחמת הפורום הירקרקה ובתוכו יהיו כלמיני שירשורים מעפנים שבהם התנהלו שדות קרב! ^____^ או שלא O_O (למרות שלדעתי זה רעיון נפלא) העמ. מה, לא?

yaeloolik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif../images/Emo25.gif

לאיזה מצב הגענו שאני מסכימה על כך שיש מלחמה>< פשוט תתביישו לכן! כולכן!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מניחה שחצי מהיום הזה ימחק או משו. או שנקבל הרצאה רצינית ולא יודעת מה.>< בעעע.אנחנו פורום קשה, אין ספק.
וגם אני אוהבת אותך!

למעלה