לילה טוב
Y yaeloolik New member 4/8/05 #111 חחחחחחחחחחחחחחXD../images/Emo25.gif באמת לא הבנתי למה התפרעת( ) ונשארת ערה עד 1 בלילהXD אולי אפילו.. אחת ו-10 ואז ראיתי שזה מוקדם לך אז חזרתי לישוןXD
חחחחחחחחחחחחחחXD../images/Emo25.gif באמת לא הבנתי למה התפרעת( ) ונשארת ערה עד 1 בלילהXD אולי אפילו.. אחת ו-10 ואז ראיתי שזה מוקדם לך אז חזרתי לישוןXD
א אנבלייי New member 4/8/05 #96 נמ. המ. מוזר לי. כרגע גיליתי שמישהי שאני מכירה מלאזמן שכבה עם מישהו. והיא בת 14. וזה מוזר. נמ. האמ. נמ. אני לא שופטת אותה , אבל ><.
נמ. המ. מוזר לי. כרגע גיליתי שמישהי שאני מכירה מלאזמן שכבה עם מישהו. והיא בת 14. וזה מוזר. נמ. האמ. נמ. אני לא שופטת אותה , אבל ><.
M M o o M o o New member 4/8/05 #101 מותר לי להשתמש בתנורD: ייפי, עכשיו אני הולכת לחגוג בשניצל תירס קריספי .
9 917635 New member 4/8/05 #102 ../images/Emo41.gif../images/Emo78.gif יש לי מאומץ חדש! בימים האחרונים ממש בא לי פיצה . וגם אוכל סיני,ספגטי עם רוטב עגבניות,בורקס תפו"א ועוגת גלידה. מיתר-תודה על המתכונים! אני אסתכל עליהם מחר כשאני אחליט להכין.
../images/Emo41.gif../images/Emo78.gif יש לי מאומץ חדש! בימים האחרונים ממש בא לי פיצה . וגם אוכל סיני,ספגטי עם רוטב עגבניות,בורקס תפו"א ועוגת גלידה. מיתר-תודה על המתכונים! אני אסתכל עליהם מחר כשאני אחליט להכין.
B BiDriL New member 4/8/05 #107 ../images/Emo185.gif*בורחת* מפלצות לא נולדות מפלצות אני לא מאמינה שאני מראה לכן את זה
S super cat New member 4/8/05 #119 לאה לא היתי מאמינה לאה לא מצלילה על בושה ((חחח הכול בנימה חמודה ונחמדה))
B BiDriL New member 4/8/05 #109 ../images/Emo185.gifיש לי חברה נטשנית. כל החופש חברה אחרת שלה נמצאת אצלה. והיא בכלל לא מבלה איתנו. בלע.
../images/Emo185.gifיש לי חברה נטשנית. כל החופש חברה אחרת שלה נמצאת אצלה. והיא בכלל לא מבלה איתנו. בלע.
N Nagboom New member 4/8/05 #110 חזרתי מטיול עם הנוע"ל!!!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo13.gif ואני רוצה להצטרף!!!! היה כ"כ כיף!!!! אני לא מאמינה שלא הצטרפתי עד עכשיו!!! 4 ימים, נחלים, לונה גל, זיכרונאים, ק.ק.ב.אים, כיף!!! D:
חזרתי מטיול עם הנוע"ל!!!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo13.gif ואני רוצה להצטרף!!!! היה כ"כ כיף!!!! אני לא מאמינה שלא הצטרפתי עד עכשיו!!! 4 ימים, נחלים, לונה גל, זיכרונאים, ק.ק.ב.אים, כיף!!! D:
C CoW MiLk New member 4/8/05 #112 אוח, מה הפורום הזה נהיה ../images/Emo10.gif פעם היה כ"כ כיף כאן. הכל השתנה. אוף, כבר לא כיף להיות כאן. כל אחת יותר עצבנית מהשניה. |: ולא, אני לא מדברת על אף אחת ספציפית. אז אל תעלבו לי.
אוח, מה הפורום הזה נהיה ../images/Emo10.gif פעם היה כ"כ כיף כאן. הכל השתנה. אוף, כבר לא כיף להיות כאן. כל אחת יותר עצבנית מהשניה. |: ולא, אני לא מדברת על אף אחת ספציפית. אז אל תעלבו לי.
B BiDriL New member 4/8/05 #115 ../images/Emo185.gif../images/Emo45.gifבערך. באמת יש פה בנ נות נורא עצבניות.
צ צב אתלטי New member 4/8/05 #113 פגשתי אתמול את מיכלשושו^_^../images/Emo54.gif במסיבאפי. היה מעולה, אגב.