לא לא! נו תעזרי לי ב7..
ר ראפ שולט New member 31/7/05 #259 טאלי איילת..הלפ מי!! אני לא מבינה מה התשובה של 3 מיליון שנות אור ממנו.. פליז עזרו לי..
M M o o M o o New member 31/7/05 #291 זה מוזר, ישר ששמעתי ידעתי מה צריך לעשות . טוב, רמז עבה:|: sound recorder
2 2ofir New member 31/7/05 #292 חח שלב 4 : אם אתה רוצה לדעת את התשובות לשאול, כדי לבדוק במקורות אז ניסיתי מוח ניסיתי משחבה ניסיתי המון תני לי רמז בקשב בקשב
חח שלב 4 : אם אתה רוצה לדעת את התשובות לשאול, כדי לבדוק במקורות אז ניסיתי מוח ניסיתי משחבה ניסיתי המון תני לי רמז בקשב בקשב
O o0Invisible0o New member 31/7/05 #296 ואוו..אממ..אני מנסה להזכר. אה..כן! מקורות! תתרכזי במילה הזאת.. תמצאי את המקור! המקור יביא את התשובה..[או לפחות יקדם אותך לקראת התשובה.. ] תנסי!
ואוו..אממ..אני מנסה להזכר. אה..כן! מקורות! תתרכזי במילה הזאת.. תמצאי את המקור! המקור יביא את התשובה..[או לפחות יקדם אותך לקראת התשובה.. ] תנסי!
T tamaguchi girl New member 31/7/05 #303 חמש זה זה עם הביסלי. ואני לא מצליחה וניסתי להסתכל במקור, וראיתי רמז אבל אני לא מצליחה לפתור את הרמז ];
חמש זה זה עם הביסלי. ואני לא מצליחה וניסתי להסתכל במקור, וראיתי רמז אבל אני לא מצליחה לפתור את הרמז ];
2 2ofir New member 31/7/05 #301 לא משנה מיתר כבר הסבירה לי אז ניכנסתי למקור ועכשיו אין לי מושג מה לעשות חח
M milky מילקי New member 31/7/05 #295 לשלב שלוש../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif זה עם האור... ניסיתי הכל...
O o0Invisible0o New member 31/7/05 #302 ../images/Emo9.gif הוא רוצה שתדליקי את האור, נכון? ללחוץ על התמונה לא עובד? תנסי הכל..בשביל לעשות את התמונה מוארת יותר..
../images/Emo9.gif הוא רוצה שתדליקי את האור, נכון? ללחוץ על התמונה לא עובד? תנסי הכל..בשביל לעשות את התמונה מוארת יותר..