כי אין השגחה ממשית, הרי המדריך לא יכול לומר שהוא ירתק אותך או יתקשר להורים, הוא יכול אבל זה לא עובד כמו עם מורה בבית ספר, ואז כולם עושים בלאגנים וילדים יוצאים בוכים ומבואסים והמדריכים מבטלים פעולות כי "עושים להם צרות"
פעילויות נחמדות, כמו פעולת שוקולד וזה ^^ אבל אני לא הולכת יותר מהסיבות שלמעלה -__-"
אין השגחה ממשית ואין עונשים ואיסורים וכל הדברים האלה משום שהחינוך של תנועות הנוער הוא שונה משל בתי הספר לחלוטין!!!! אני אסביר: החינוך בתנועות הנוער הוא חינוך בלתי-פורמאלי וביסודו הוא כוח באמצאות הסברה ושיכנוע ולא עונשים
אם המדריכים שלכם מבטלים פעולות רק בגלל התנהגות לא נכונה - הם עושים טעות- זוהי לא הדרך לחינוך של תנועות נוער
מישהו כאן בתנועת נוער? אולי את/ה? כן, אני בתנועת נוער. צופים שולטים. למה לדעתך מספר החניכים בתנועות הנוער פחת? כי לאנשים פחות חשובים הערכים, וגם אולי כי הם חושבים שזה לא מאגניב, שזה לילדים קטנים ושזה כמו קייטנה, למרות שזה ממש לא. מה יש בתנועות נוער שכן מושך אותך להגיע אליהן? חברים, כיף, למידה, עבודת צוות, עבודה פיזית קשה (אני שונאת כפיתות מוצלבות), וטירוף בעיקר. מורל זה טוב. *אהם* נוה מגן אימפריה וכל השאר זונות. *אהם*
היי, אני מיכל, יו"ר סניף פ"ת של נוער לנוער. מספר החניכיםפוחת כי אנשים אוהבים לשבת ולראות טלוויזיה ומול המחשב וקשרים חברתיים לא נראהלהם כל כך חשוב. לשאלה השלישית- דברים פרועים, אנשים איכותיים.
איך לעבור את 4: בעמוד שיש לך, את לוחצת על הימיני, וויו סורסר. אח"כ את הופכת שם את התשובה ושמה אותה בקישור ואז נותנים לך להוריד משהו שאת צריכה שהוא יהיה הפוך^^^. ואני אל מובנת כי הרבה רוצות אתצ 4><