yaeloolik

New member
יעל איז אין דה האוס../images/Emo11.gif../images/Emo25.gif

טיול מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!1111 חוויות בהזדמנות
(פאקינג 3 שעות בטרמינל חזרה!!!)
15 מסרים חדשים

Shusho

New member
שיעשה לי ילדים! והרבה מהם!

גאד, הוא כל כך סקסי בסרט הזה.

../images/Emo41.gifאני לוקחת הפסקה מהפורום,../images/Emo41.gif

כי מאוד נפגעתי מההערות בשרשור של התפקדות אוגוסט. אני מרגישה בפורום כמו בית שני, ממש כיף לי פה ויש כל הזמן צחוקים ובנות נחמדות ביותר. ואני יודעת שאם אני עצובה אני יכולה לפרוק הכל באוף ולקבל המון חיבוקים. ממש נפגעתי. בשבילי גרין דיי זה רוק, ובכלל לא ציפיתי שבנות יתחילו להעליב אותי עד כדי כך שאני אתחיל לבכות. ועוד בגלל זה? תמיד האמנתי בפורום שאין פה ויכוחים וכל אחת מסתדרת עם השנייה בגלל שמקבלים פה דעות, וכולנו חברות שאוהבות זה את זה ככה שאף אחת לא רוצה לפגוע באף אחת אחרת. טעיתי. נתנו לי יחס ממש מגעיל, והייתה ילדה אחת שממש הפתיעה אותי! לא האמנתי שהיא תעשה לי דבר כזה. אני יודעת שיש ילדה אחרת שבכלל לא אכפת לה אם אני אעזוב או לא, אבל גם לי ממש לא אכפת ממנה בגלל זה אני לוקחת סתם הפסקה ליום-יומיים או אפילו שבוע כדי להרגע
ואני רוצה צומי, כן. אני מקווה שלא תסקלו גם בגלל זה
אני עדיין מאמינה שאולי יש פה בנות שלא שונאת אותי בכל צורה שהיא, ובטח שלא בגלל שאמרתי שגרין דיי זה רוק. למען האמת אפילו לא קיללתי בכלל, לא רבתי עם אף אחד ולא סקלתי אף אחד. אני גם לא שונאת אף אחת מהפורום הזה. לפעמים חשבתי לעצמי שאם הייתי מישהי אחרת בפורום הזה, מישהי מצחיקה שכולן סוגדות לה, אולי זה לא היה קורה (אני לא מתכוונת למישהי ספציפית). כי אני בסך הכל אינסה, סתם אינסה. למי אכפת ממנה? עכשיו הבנתי שגם פה לא אכפת ממני. אני אכנס לפה מדי פעם לבדוק מה חדש ומתעדכן.

../images/Emo24.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

מצטערת השרשור שלי הוביל לויכוח.
תקחי זמן להרגע
אני בכלל לא מכירה את הלהקה
אני מקווה שתחזרי מהר לפורום
אורית

Painted Fairy

New member
אממ..../images/Emo126.gif

אם פגעתי בך, אז שתדעי שבכלל לא התכוונתי, באמת. ואם גרין דיי בשבילך זה רוק- אז שיהיה לך בכיף. הדבר היחיד שהפריע לי זה שיש לך בעיה עם מישהי שאוהבת את בריטני. זה הכל אם גרמתי לך לבכות [?] אז אני מצטערת, אבל באמת שאין לי מושג ממה בכית, כי ממש לא התכוונתי ;/

yaeloolik

New member
צומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 ../images/Emo25.gif

אוקיי אני פשוט אנסה להיזכר במצבים מצחיקים או עיקריים כי אם אני אספר הכל זה יהיה יותר ארוך מעידכון שבועי -_-'. אממ... כולם הגיעו מאושרים (טוב רובנו לפחות. אני שכחתי את הסודוקו
) אבל בשדה תעופה ההורים שלי רבו על זה שאבא שלי קנה מליון סיגריות-_-'. ואז הופרדנו לשתי שורות. אני אח שלי ואבא שלי, אמא שלי אחותי ואיש מסחיח שקרא עיתון על אחותי (אני יכולה לעשות הדגמות לאנשים שגרים בסביבה
) אממ נחיתה. פאקינג כואב לי באוזנייםXD. *מחפשים צימר* לאחר שלוש שעות: יעל- מי נתן לכם את הרעיון הגאוני לחפש צימר במקום?! אבא- מי לא אמר לנו?! יעל- אנשים חכמים כנראה ><... טוב מצאנו לבסוף צימר שהוא גם באזור גם יפה וגם עלה זול (60 יורו ללילה או משהו כזה ><) (החל מפה זה ימים ב'- ד ' XD) טוב היינו במערת המלח. דיי מאגניב שם. מלא מגלשות (מגלשה בגובה מטר ואמא שלי נלחצהXD) היה את הסרט הכי קורע בעולם (בזמן שהסבירו על התקופה) היה איזה קטע שהיינו בטוחים שהאיש מת ואז מי שניהל איתו שיחה עמד לצאת והוא המשיך לדבר
אחרי זה הוא עוד פעם מת. הפעם עם עניים פתוחות. האיש השניה סגר לו את העניים ואז האיש פתח אותם ועוד פעם התחיל לדברXDDDDDDDD. מערת קרח- בהתחלה אתה הולך במעלה הר במשך 20 דקות (כה חם
) ואז אתה נכנס למערה ארורה. בהתחלה הכל כזה סבבה 5 מעלות כזה.. ואז מתחיל קחח
. תנסו אתם לצעוד בפריזר שלכם במשך חצי שעה...>< אוקי ממשיכים לאגם הישראלים- אנחנו הולכים לנו לאגם לשבת עם הסנוויץ גבינה צהובה- מלפפון- עגבנייה שלי (יש משהו יותר ישראלי?! XD) ופתאום אנחנו קולטים שתי מטר מאיתנו יושבים עם האבטיח שלהם ישראלים. חביב ביותר! שתי דקות ומגיעה עוד משפחה לספסל שמאחורינו- ישראלים(קצת הזוי או מה? ><) ואז בספסל שלצידנו- עוד ישראליםXDDDDDDDDDDDD. וישראלים כמו ישראלים פולשים לחיים של אנשים אחרים. תוך שנייה כולם מעורבבים. רק כאילו אני, אחי ואחותי התרחקנו מהילדים הערסים שלהם אבל בכללי מאוד הזוי ><. יום ה'- היום הכי אבל הכי זכור מכל הימים. רצינו לעבור לטייל במינכן ולכן עזבנו את הצימר הקדוש כדי שחמישי- שישי מגיע מהר למינכן. בבוקר- בדרך למינכן, הלכנו לאחוזת המזרקות. אתה רואה מזרקות ממש יפות
ואז המדריכה אומרת את המשפט השטני: "little water surprises evrywhere" אני תוהה לי וממשיכה ללכת. פתאום מאחורי כולם צוחקים. הפעילו עוד פעם את המזרקה בזמן שהאנשים עברו וואמא שלי (איזה פלא -_-') נרטבה! אוקי! אמא שלי מקבלת את העניין בשמחה וצוחקת. ממשיכים לתוך חדר! רואים מזרקה. כשיצאנו מהחדר הייתה מזרקה ביציאה. אחרי היציאה היתה עוד מזרקה ואז משני הצדדים של החדר היו עוד מזרקות. אמא שלי נרטבת במזרקה של החדר, יוצאת החוצה רגועה ופתאום מזרקות. היא חוזרת לחדר ופתאום גם שם מתחילים מים. רצה החוצה ועדיין מים (בשלב הזה הייתי שפוכה מרב צחוק
) היא רצה הצידה סחוטת מים ופתאום מהצדדים מתחילים מים ואז בכלל כולם נקרעו. טוב בקיצור ככה במשך היום אח שלי מתחמק מכל המזרקות על ידי חישוב מדויק של איפה יש מים וכאלה וכאלה. לעומת זאת אמא שלי נפלה בכל פח אפשרי של מים שטמנו לה
. יצאנו בחיפושנו אחר צימר. לא שעה.. לא שעתיים.. לא שלוש אלא (אתם מצפים ל-4?) 8 שעות של חיפושים אחר צימר!!!!! אח"כ חזרנו מובכים לצימר הישן. כולם היו תמימים וחשבו שתמיד יהיה לאן לחזור. אבל הוא תפוז. הכי קטע היה שבזמן החיפושים נתקענו גם על הוטל מעאפן כזה.. מעופש. ברחנו ממנו. ואז אחרי שחזרנו לצימר הישן היינו צריכים לחזור למלון המעופש שברחנו ממנו קודם. אחותי חשבה שהיא תקום גוש אבק בבוקרXD. יום שיש היה נחמד. מצאנו מלון יפה. עשנו שופינג בממינכן. חולצת שתי שכבות חולצה תכלת(לא יודעת איך להסביר) כאילו שרואים לי את הכתפיים? XD. שתי חולצות מיקי מאוד נעליי עקב ליומולדת 80 של סבא שלי. ובושם(!!!)
הערות חשובות: -יצאה לי תמונה יפה!
*גאה* -אח שלי עשה מליון תמונות מפגרות באוטוXDDD. -אני אפרסם את התמונה הזו בקרוב! -הנוף מדהים. -היה קטע עם שלג ביום רביעי והתחת שלי עדיין קפוא
. זהו! היה מדהים
(וזה רק העיקר
)

יעלולייייייייייק!../images/Emo54.gif

תתקשרי אליי מתישהו
אממ לחולצה ההיא קוראים חולצת סירה..וכשכתבת נעלי עקב ליומולדת של סבא שלך זה היה נשמע כאילו את נותנת לו נעלי עקב
XDD אני חולה עלייך!!!!!!11

למעלה