o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא, אני מכירה את אלאניס עוד מ95'. אני מעריצה את אלאניס מהשנה..
ולכן הכרתי את יו לרן, פשוט לא קישרתי בינו לבין אלאניס ובטח שהוא לא גרם לי להתלהב כמו שיגרום לי כיום.
אה, כן לראות פרקים של גילמור- אני תמיד בעד!
ופרומו עם אלאניס! בכלל! למרות שזה די טיפשי כי כריס יורד על אלאניס ולור משתפת פעולה.
מתקפות סמיילים זה טוב!

../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

לא פרקים של גילמור - פרקים של איאר! עם המוון פרסומות באמצע וביניהן גם הפרומו
מה כריס יורד על אלאניס?!בעצם עזבי יורד על אלאניס - מה כריס?!
טוב אז לא..כלומר כן כריס
, אבל שלא ירד על אלאניס! ושלור לא תשתף איתו פעולה!
ומתקפות סמיילים זה ממש כיף!
אני מתחילה להבין אותך
ואת ייסורי הגמילה שלך

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

אי אר עונה תשיעית? שם נשברתי..אז לא יהיה לי אכפת ממש אם נראה..
נשלים את החסר.XD איכס כריס.
כריס רע ולוק טוב!
וכן, כריס יורד על אלאניס..ולור אממ היא בערך מגנה, אבל גם מלכלכת..אומרת משהו בסגנון "היא הטעתה הרבה אנשים עם הדיסק הראשון שלה" כאילו שהוא היה נראה כטוב אבל אז כולם גילו שהיא גרועה או משו.
כריס רע! לור לא עזרה בכלל..
איכס כריס.
הווו..מתקפות סמיילים שליטה!

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifזה ממש לא../images/Emo11.gif.

הסרט פשוט הורס את הספר! ג'וני דפ צריך להיות נמוך מאוווד וזקן. ובטח גם הכל נראה מכוער בסרט
[XL זה יאמי
]

האגוש

New member
אנשוותתת אני צריכה עזרהההה דחוףףף

אני צריכה שתרשמו לי כמה שיותר רעיונות לעשות לקייטנה..אני מתחילה מחר ויש לי כמה רעיונות בראש אבל אני צריכה עוד המון! מה שיש , הפעלות , יצירות , משחקים.. מדובר ב5-7 בנות בבקשההה תעזרווו תודה!

Radio Joe

New member
^^

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=56872292 [It's like giving a part of my soul ;|]

האגוש

New member
סגידהההההההה

מיכלללללללל יאנהההההה!!!!!!!!!!! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה פאק מיכל איזה השקעההה

Shusho

New member
../images/Emo13.gif

בהצלחה. יש עוד מליון פעולות, תגידי אם את צריכה משהו.

אני חייזרית מכוכב אחר.../images/Emo11.gif

il אומר/ת: את ניכנסת לבלוג? [email protected] אומר/ת: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=72657 ריצ'י אומר/ת: נכנסתי.. למה? [email protected] אומר/ת: לבלוג: יומן וירטואלי [email protected] אומר/ת: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=72657 ריצ'י אומר/ת: נו, נכנסתי אליו! [email protected] אומר/ת: יש שם תמונה שלי;0; [email protected] אומר/ת: רציתי שתיראי אותי;0; [email protected] אומר/ת: לא נחמט מצידך;-; ריצ'י אומר/ת: ראיתי תמונה שלך בפורום ריצ'י אומר/ת: וראיתי אותה כבר [email protected] אומר/ת: אבל יש תמונה שלי שאני קטנה! [email protected] אומר/ת: ;-----------------; ריצ'י אומר/ת: ו.. [email protected] אומר/ת: את לא נחמטה! [email protected] אומר/ת: את רעה! ריצ'י אומר/ת: מה אני אמורה לעשות, בדיוק? ריצ'י אומר/ת: >< [email protected] אומר/ת: אני סתם מנסה לפתח איתך שיחה! [email protected] אומר/ת: -.-" ריצ'י אומר/ת: הנחתי שאת רוצה לפרסם את הבלוג וזהו *נוחרת* [email protected] אומר/ת: לא! [email protected] אומר/ת: -.-" [email protected] אומר/ת: אי רוצה לפתח איתך שיחה! [email protected] אומר/ת: זה כ"כ גרוע!?!? [email protected] אומר/ת: אם את לא רוצה לפתח שיחה תגידי בי וזהו! [email protected] אומר/ת: אנ'לא מבינה! [email protected] אומר/ת: אני מנסה להיות נחמדה אליך, ולהיות חברה שלך! ריצ'י אומר/ת: וזו לא ממש דרך ידידותית לפתוח שיחה "את לא נחמטה!" [email protected] אומר/ת: -.-" [email protected] אומר/ת: -.-" ריצ'י אומר/ת: אוי, נו. [email protected] אומר/ת: כשאניכותבת את זה 'נחמטה' [email protected] אומר/ת: זה בדרך כלל נימה של צחוק! ריצ'י אומר/ת: אהה! יש לזה משמעויות טלפתיות! [email protected] אומר/ת: -.-" [email protected] אומר/ת: עכשיו את באת לא נחמדה! [email protected] אומר/ת: באמת* ריצ'י אומר/ת: אל תצפי ממישו להיות נחמד כשאת אומרת לו "את לא נחמטה!" ריצ'י אומר/ת: אין לי יכולות טלפטיות [email protected] אומר/ת: וואו! [email protected] אומר/ת: עכשיו את ממש טיפשה! [email protected] אומר/ת: תגידי, את מנסה לפתח פה ריב?! [email protected] אומר/ת: משעמם לך?! ריצ'י אומר/ת: לא יותר משלך משעמם, כנראה... [email protected] אומר/ת: לי לא משעמם [email protected] אומר/ת: אניעובדת בפינט שופ-.-" [email protected] אומר/ת: למה את לא נחמדה?! [email protected] אומר/ת: אני צוחקת! [email protected] אומר/ת: רק כדי להזכיר לך! [email protected] אומר/ת: את בפורום כתבת לי תגובה שהייתה אמורה להיות בנימה של הומור! [email protected] אומר/ת: אבל אנ'לא הבנתי את זה ככה! [email protected] אומר/ת: -.-" ריצ'י אומר/ת: אההה [email protected] אומר/ת: את סנילית, או שאת עושה את עצמך?! ריצ'י אומר/ת: ואני עובדת על דולי, אז? [email protected] אומר/ת: את יודעת איך זה אז פגע בי?! ריצ'י אומר/ת: לא, אני סנילית! זה ידוע לכל [email protected] אומר/ת: חבל... ריצ'י אומר/ת: אבל מה הקשר [email protected] אומר/ת: חשבתי שאת סתם טיפשה /: ריצ'י אומר/ת: מה הקשר [email protected] אומר/ת: אנ'לא מבינה אותך! ריצ'י אומר/ת: נכון! אני חייזרית מכוכב אחר! [email protected] אומר/ת: כל שיחה איתך צריכה לגרור אחריה ריב? -.-" [email protected] אומר/ת: אנ'לא מתפלא שאת ובאקי וזוהר כל הזמןרבות! ריצ'י אומר/ת: ביפ ביפ ביפ ריצ'י אומר/ת: *אנטנה מורמת* ציצ ציצ [email protected] אומר/ת: [email protected] אומר/ת: את רק מוכנה להסביר לי!!!! ריצ'י אומר/ת: ביפ. [email protected] אומר/ת: למה את כל הזמן גוררת אחריך ריבים, ולא מבינה אנשים טוב<? [email protected] אומר/ת: יש לך גם בעיות קשב וריכוז? ריצ'י אומר/ת: אני חייזרית, שכחת ריצ'י אומר/ת: הו... הפוסל במומו פוסל [email protected] אומר/ת: ריצ'י אומר/ת: ~ביפ~ [email protected] אומר/ת: *צינזור* ריצ'י אומר/ת: מה שערוץ הילדים עושה

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifטוב[:

-עגילי שמש:מי?מה?מתי?איפה?איך? -שני זוגות עגילים=שני פריטים? -אמרת שצריך מינימום עשרה פריטים ושאפשר להוסיף שני פריטים שלא מופיעים ברשימה,השניים-נכללים בעשרה פריטים? -השיערות הצבעוניות צריכות להתחיל מהשורשים? [שיער צבוע/תוספת שיער?]

Radio Joe

New member
[:

עגילי שמש - like long silver earing with a sun in the end. שני זוגות עגילים - One item. צריך מינימום עשרה פריטים ושאפשר להוסיף שני פריטים שלא מופיעים ברשימה,השניים-נכללים בעשרה פריטים? - No. You need 10 items from the list, and you can add 2 that are not on the list. but you have to have 10 items from the list. השיערות הצבעוניות צריכות להתחיל מהשורשים? - it's your desition.

אנבלייי

New member
whooo... give me the words..

giiiiiiiivve mee the words... to tell you... nothing... ohh... העעעעעעעעעעעעעעע!!!! איזה שיר מדהים..

אנבלייי

New member
וד"א, זונות שכמותכן!../images/Emo4.gif

שפחות ונשים!
לאמצחיק. אתן בכלל לא שמות לב לחסרוני בפורום!

היי לכם.

זו דפנה בכינוי החדש, שייתכן ונבע (מסיבות לא ברורות במיוחד) מאות כבוד והערכה לעוגיפלצת, הידוע גם בשמו 'סיד'. וויפי! ^________^

למעלה