שי אפשר מאסז באצבעות?
יש לי כוויות בידים מסכיבת התיקים וכואב לי וחזרתי מהאוניברסיטה והעירו אותי משינה שקמנו אז ההיתי עיפה כואב לי להקליד זה אסון ממ אבל שמה היה נחמד חחחח ו*האמ*האמ* אני באה ביום הראשון, ומגלה שהאחרי על המחנה הוא קרוב משפחה שלי. חחח. כאילו אנחנו מכירים אבל הוא לא שם לב עד שאמרתי לו. חחח אז אחר כך הלכתי להיתישב אז מאחורי אני שומעת צרחות ולא מבינה למה המוזיקה כל כך מוכרת לי. אז *האמ*האמ* היסתובבתי 3 פעמים עד שקלטתי שזה פרום דא אין סייד!!! חח וזה היה בערך 3 בנות מעכו שמעו את זה חמודות והיכרנו וכו' חחח ואני לבשתי באותו יום חולצא של לינקין פארק!!! של ליב אין טקסס! חח ואחכ החלפתי של אמינם אבל לא קשור
ואני רואה שהיה מפגש פורום.. אהההההההההההההההההההההההההההההההה עכשיו ניזכרתי מה רצית להקליד. אוקי אז ההינו 11 בדירה והיה 3 חדרים בדירה. אז בקיצור אחותי מסכנה ניתקע בקבוצה של כל הערסים וגם אני בהתחלה אבל ישר עברתי למדעים שבהחלט היה שמה יותר כיף! והיה פולללללללללללללללללל אבל פווווווווווולללללללללללללל פאקצות היה דבה אחת ענקיתתתתתתתתתתתתתתתת שלובשת מיני מקצוצר אבל ממש וזה היה מגעיללללללללל חח והיה אצלנו מכות בדירה אבל ממש מכות וכולם היוו חולים, ומרוב עיפות היה לי כאבים בחזה אז החובש בדק אותי גם והיה תור למקלחת ארוך חח 11 בנות ומקלחת אחת תחשבו!! וסילקו את 2 הבנות שרבו מכות נטע וסתיו בקיתור אחרי המכות <השלב הראשון של המכות> נטע היתקשרה לההורים שלה ובכתה חח היא דפוקה זאתי חח ופתאום באמצע השיחה הם רבו שוב מכות רצח אבל ממש מכות ונטע קיללה את סתיו באמצע שהיתה עם ההורים שלה בפלאפון זה פדיחות!! אז בקיצור היה בסבבה וכואבות לי הידים רצח אז מממ ביי