nofar cohen

New member
../images/Emo32.gif

תצביעו במצעד הרישמי של ישראל בגלגלצ לשיר של שירי מימון "אהבה קטנה" תודה

giant G

New member
כי זה לא ממש הסגנון שרוב הפורום

אוהב... אתה יודע להקת ניו מטאל... פופ? בוא נגיד שנבחר משו אחר...

לינקנית

New member
שי אפשר מאסז באצבעות?

יש לי כוויות בידים מסכיבת התיקים וכואב לי וחזרתי מהאוניברסיטה והעירו אותי משינה שקמנו אז ההיתי עיפה כואב לי להקליד זה אסון ממ אבל שמה היה נחמד חחחח ו*האמ*האמ* אני באה ביום הראשון, ומגלה שהאחרי על המחנה הוא קרוב משפחה שלי. חחח. כאילו אנחנו מכירים אבל הוא לא שם לב עד שאמרתי לו. חחח אז אחר כך הלכתי להיתישב אז מאחורי אני שומעת צרחות ולא מבינה למה המוזיקה כל כך מוכרת לי. אז *האמ*האמ* היסתובבתי 3 פעמים עד שקלטתי שזה פרום דא אין סייד!!! חח וזה היה בערך 3 בנות מעכו שמעו את זה חמודות והיכרנו וכו' חחח ואני לבשתי באותו יום חולצא של לינקין פארק!!! של ליב אין טקסס! חח ואחכ החלפתי של אמינם אבל לא קשור
ואני רואה שהיה מפגש פורום.. אהההההההההההההההההההההההההההההההה עכשיו ניזכרתי מה רצית להקליד. אוקי אז ההינו 11 בדירה והיה 3 חדרים בדירה. אז בקיצור אחותי מסכנה ניתקע בקבוצה של כל הערסים וגם אני בהתחלה אבל ישר עברתי למדעים שבהחלט היה שמה יותר כיף! והיה פולללללללללללללללללל אבל פווווווווווולללללללללללללל פאקצות היה דבה אחת ענקיתתתתתתתתתתתתתתתת שלובשת מיני מקצוצר אבל ממש וזה היה מגעיללללללללל חח והיה אצלנו מכות בדירה אבל ממש מכות וכולם היוו חולים, ומרוב עיפות היה לי כאבים בחזה אז החובש בדק אותי גם והיה תור למקלחת ארוך חח 11 בנות ומקלחת אחת תחשבו!! וסילקו את 2 הבנות שרבו מכות נטע וסתיו בקיתור אחרי המכות <השלב הראשון של המכות> נטע היתקשרה לההורים שלה ובכתה חח היא דפוקה זאתי חח ופתאום באמצע השיחה הם רבו שוב מכות רצח אבל ממש מכות ונטע קיללה את סתיו באמצע שהיתה עם ההורים שלה בפלאפון זה פדיחות!! אז בקיצור היה בסבבה וכואבות לי הידים רצח אז מממ ביי

לינקנית

New member
סליחה???

את מעדיפה לדבר על פופ מאשר לדבר על כאבי אצבעות
חחח את אפילו לא קראת את זה את אל תהיי בת זונה את גורמת לי להיתעטש יש לי אפצי

®NuLy®

New member
עדיף לדבר על כל דבר שהוא לא

הסיפורים המופרכים של בתאל!!!

The anomaly

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

walk alone

New member
נורא מענין את כולנו שיש לך אפצ'י

דיי כבר בת אל את לא מבינה שזה לא מענין אותנו אם את רוצה ששי יעשה לך מסאז' באצבעות (WTF?!) תכתבי לו במסרים או משהו זה לא מענין את כל הפורום דיי כבר עם הצומי זה פורום לינקין פארק את יודעת.. עם כל הכבוד החיים שלך לא מענינים פה את כולם

giant G

New member
בתאל זה לא קשור לנושא ולא יפה

לנצל"ש על נושא חדש...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש הרבה פאקצות דאבות כאלה פשוט זוועה!!!

®NuLy®

New member
אהמ... הקומונה... אהמ

סתם הערה
איפה סימפל פלאן ואמינם!?!?!?!?!?

Ro¥aL

New member
שתדעי לך.....

שיש לך את החתימה הכי קרועה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ריספקט!

למעלה