הודעה מבולבלת קצת
"היו כל כך הרבה מקרים שהשמאלנים השתמשו בקטע של השואה בהקשר הפלסטינאי-ישראלי, ובתחילת האנתיפאדה זה היה ממש משא באירופה." ---> לא מעניין אותי מה קורה באירופה.מעניין אותי מה קורה בישראל,עם הציבור הישראלי והיחסים בינו לבין הפלסטינים ובינו לבין עצמו. "שולמית אלוני היא דמות צדדית?" ----> בהודעה הקודמת כתבתי על "רוב" המשתמשים בהשוואות האלה.אלוני היא המיעוט הנגזר מ"רוב",ולמרות שיש לה הרבה זכויות בפעילותה למען זכויות האדם,לא פעם היא חושפת לעין כל את איבתה למי שלא מתנהג וחושב *בדיוק* כמוה.לא מזמן קראתי מכתב פתוח אליה,שנכתב ע"י חבר מרצ,שעסק בהשתלחות הרדודה שלה כנגד הציונות הדתית. "אם הערבים צריכים אותם או לא, השמאלנים כל הזמן משתמשים במושגים מהשואה לתאר את מצבם. כנראה שזה כל כך תבוע בכם שאתם אפילו לא מרגישים בכך." ---> אנא הביאי דוגמא ל"כל הזמן" והימנעי מניתוחים פסבאדו-פסיכולוגיים אם אינך יכולה לעמוד בכך.אין לך כח אז אל תכתבי. אני לא יודעת איך יכולת שלא לשים לב לכך, וגם זה חומר למחשבה. ---> אם לא שמתי לב,כנראה שאין כל כך הרבה,מה? ובכ"ז,בשורה התחתונה: אני מתנגד לשימוש כלשהו בשואה כדי ליצור מציאות שאיננה קיימת,בין אם משמאל ובין אם מימין.עם זאת,הרבה יותר מדאיגה אותי התעמולה השיטתית והבוטה מיום ליום של חלק מהימין כלפי השלטון,כפי שנוכחתנו לדעת בחודשים האחרונים,מאשר התבטאות של איש שמאל פעם בשנה חצי.