נו יופי פעם שלישית גלידה
כבר פרסמנו את המניפסט הזה בכל פורום אפשרי התפוז, פורום הוא דיון! ולא פרסומת. את היכולת לבצע copy paste כולנו מכירים, בו תגיב גם על התשובות שאתה מקבל. ולא, לא יותר כיף שם מפסטיבל שאנטי, וקראנו ת הפרסומים היום בבוקר על מסיבות ההתהוללות והשכרות. תמכור את סיפורי השיבריה והטוריה, הקוקו והסראפן לאלו שלא שירתו בתנחליות וראו את כמות הסקס והסמים שבני הנוער צורכים בהן. כן כן הבנתי אתם מלח הארץ ואנחנו התועבה, תועבה שממנת אותכם כבר שלושים שנה. טוב לי בעמק הסיליקון שלי לא טוב לי שעברתי שש דירות ומצבים כלכלים לא קלים להגיע לשם, לא טוב לי שלא קיבלתי שום פיצוי ממשלתי על זה, לא טוב לי שקיבלתו כשלוש מאות שקלים לחודש במשך שלוש שנים בשביל להגן על פרזיטים כמוך, לא טוב לי שהייתי צריך לקרוע את התחת כל מהלך הלימודים האונברסיטאים ולהקרא תמיד לפני תקופת מבחנים לשלושים יום שוב לשמור על פרזיטים כמוך. לא טוב לי שכרגע אני יושב בעבודה ומקדיש את הפסקות הקפה שלי לענות לך, בזמן שלך יש באורך פלא מספיק זמן פנוי לא לעבוד!!!! ולצעוד ברחבי ישראל, תסביר לי בהזדמנות מאיפה הכסף, ואני אראה לך את החור בארנק שאתה גורם לי. אז כך את המניפסטים שלך ודחוף אותם אתה יודע בדיוק לאן. כי לי נמאס, אני לא מגרש אותך משום מקום, אני לא עוקר אותך, אבל אני כן מוכן לבעוט אותך החוצה, כי פקעה סבלנותי, הרוב במדינה הדמוקרטית הזו דיבר, צר לי אבל תורך לשלם את המחיר, והוא הרבה יותר מנוך מזה שאנחנו שילמנו ומשלמים עד היום.