). אבל בכל מקרה היו לי המון סימנים אדומים על העור. דאמט, זה נוראנורא מגרד! אמא שלי אומרת שזה בטח יתושים, אבל זה סימנים גדולים כאלה שגודלים ומגרדים לפעמים ><
אוף! אתן לא יודעות מה נודע לי הרגע.. אני...אני...אני..פשוט מבואסת!! אני יודעת שזה לא נורא אבל זה מבאס!! זה...זה...זה..בלעכס!! ו..ו..אין לי כוח לזה!! לא רוצהה!! לא רוצהה!! אם אתן תוהות מה העניין זה שחולצה אחידה. באה. שנה. וזה לאחשוב כ"כ אבל זה עדיין מבאס!! ולא כייפי!! כי אני לא רוצה כמו כולם. ואני אצטרך להוציא מלא כסף על חולצות רק לבי"ס. אז מה החוכמה?! ובגלל שאנחנו לא מכבסות [משפחתי] את הבגדים בבית, אלא במכבסה של הקיבוץ זה מגיע אחרי די הרבה זמן..ואז אני אצטרך לקנות יותר.
. וזה בצבעים של שחור, לבן, אפור, תכלת, אדום ועוד אחד שאני לא יודעת. אבל אני לא רוצה! פשוט לא רוצה! כי אני שמנה וזה יראה עלי מכוער. ואני שונאת שכולם נראים אותו הדבר..זה עודה לי עצוב בעיניים [ולמרות הצבעים...מרגישים שהכל אותו הדבר] וחוץ מזה גם גילו לי שאחת מהבנות בקיבוץ תהיה לבד בכתה, ואני לא רוצה שזאת תהיה אני. אני מקווה שעבדו עלי. מקווה מאוד! אוי, אני קוראת את זה וזה כל כך..לא אני! אני לא מאמינה שכתבתי את זה, אבל זה מפריקת כעסים, כנראה.. מי שקראה שתשרשר