lzsth1

New member
גיטריסט מחפש הרכב או נגנים להרכב!!!

אהלן אנשים... אם אתם מאזור המרכז ומחפשים גיטריסט להרכב רוק או מטאל או שאתם מתופפים או מנגנים על איזה כלי שלא יהיה ואתם בשאיפה להקים הרכב, אשמח אם תיצרו קשר... אגב אני בן 21 מרמת גן. עדיף בנייד: 0524219315 אבל אפשר גם ב: אי מייל: [email protected] אייסיקיו: 117502040 אופיר

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

דואגים לבריאות הנפש של האשה בפורום חדש של קהילות המרכז הרפואי איכילוב
כבר הספקתם להתמכר? משחקים ללא הפסקה בפורום מפקד צבאות
ההתנתקות יוצאת לדרך. תחושות, דיעות, חוויות, הסכמות ואקטואליה בפורום ההתנתקות המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo176.gif

מלי לוי, זמרת וכוכבת "אהבה מעבר לפינה" ו"אקזיט" מגיעה לענות לשאלות הגולשים בפורום הרשמי של "אהבה מעבר לפינה" מיד לאחר שידור הפרק היומי (האירוח יחל ב-19:50)
דרור נובלמן תסריטאי הסדרה "טלנובלה בע"מ", מגיע לענות לשאלותיכם ב- blogtv ביום חמישי, 21.7.05 בשעה 20:50

RaisedFist

New member
בקרוב בבארבי !

ההופעה הראשונה שלנו מאז הטור עם Soulfly, Chimaira, Lamb of god, Ektomorf והופעות ב Metal-Camp , With Full Force BETZEFER חוזרים לתת לכם בראש !

Belphogor

New member
אממ

היי גם לך אתה לא חושב שפורום "כלי נגינה ונגנים" יתאים יותר?

תופיסט

New member
לכל המתופפים שפה - תופים למכירה.

למכירה, מערכת תופים פרל אקספורט + צ'ופר. יד ראשונה, שמורה, צבע אדום בורדו, בעוד שלושה חודשים בת 10 שנים. הסט כולל רייד זילדג'יין "רוק רייד" 20 אינץ'. הייהאט זילדג'יין "קוויק ביט" 14. עוד רייד מעפנה של פאואר ביט. קראש איסטנבול מהמט אג'ופ 16. רוטוטומס של חברת פאוארביט. קאובל של "אפרו" עם מתפס שמתחבר לסטנד וכיסא. אם הקונה המאושר יהיה מחיפה/קריות - ההובלה תהיה על חשבוני. איסיקיו 420410 או מסרים. על המחיר נדבר שם...

2LIRONOS7

New member
תפסיקי לא לבוא למפגשים!../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

../images/Emo7.gif אבל על דברתי,

בן אדם אנטי חברתי שכמוני הוא לא מה שאתם צריכים במפגשים...

Danihell1

New member
ראיתי את זה גם, זה נשמע טוב.

רק שימי שישי זה קצת בעיה להגיע :|

Swid666

New member
וואו, חייבת ללכת

דרים ת'יאטר, בליינד גארדיאן ופיין אוף סאלביישן...

scudnick

New member
../images/Emo41.gifהחלטה קשה מאוד...../images/Emo41.gif

אבל לאחר התלבטויות ארוכות החלטתי שעידן "פופקורן" וולוורין הוא בעצם עידן א', ועידן "רגל למרפק" ד"ר רשע [מאוסטין פאוורס] הוא עידן ב'. והגורמים להחלטה: עידן וולוורין הביא פופקורן, דבר המזכה אותו ב5 נקודות. לעידן ד"ר רשע יש טעם טוב במוזיקה, דבר המזכה אותו ב7 נקודות. עידן וולוורין נראה כמו וולוורין, דבר המזכה אותו ב2 נקודות. שני העידנים גבוהים, דבר המוריד לכל אחד 3 נקודות. עידן ד"ר רשע בעט לי במרפק, דבר המוריד לו 50 נקודות. עידן ד"ר רשע הרביץ לי הרבה, דבר המוריד לו 20 נקודות. עידן וולוורין לא ניסה לחטוף לי את נדיר, דבר המזכה אותו ב10 נקודות.

למעלה