Blade Of Fire

New member
אני מבין שבהתאם להחלטה זו

גם החלטת לא להגיע יותר למפגשים... הא? כלומר... חבל סתם לאבד דם.........

DanieLushka

New member
נצל"ש

סתם כי בא לי לספר.
אז כמו שרובכם יודעים, אחרי המפגש הלכתי עם מיכל להופעה של איטרנל.
היה כל כך כיף! ארר הם כאלה טובים! פגשתי שם שתי חברות שלי, (שגם סער ונדיר מכירים, נו.. תמר וליאור
) וזה היה דיי מוזר, אבל נחמד, כי הייתי איתן כל ההופעה.
בסוף ההופעה ביקשתי מדורי (גיטריסט ראשי) מפרט, אבל הוא הביא כבר את כולם]:. אז במקום מפרט, הוא חתם לי על היד, יההה.
היה כה כיף! הוו איטרנל..

smady by

New member
../images/Emo24.gif דני!!

אני שמחה שהיה לך כיף!! איך הלכת בסוף מולווט? אה- וד"א.. התאהבתי לגמרי בנזר שטל הראתה לי!!

DanieLushka

New member
סמדי! ../images/Emo24.gif

הממ הלכתי לסנטר, ושם אבא של לינור (חברה של מיכל) אסף אותי.
הממ המוכרים החמודים האלה בוולווט'ס נתנו לי שתי שיחות!
רועי הזה ממש ממש חמוד.. וגם תום.. רועי אמר לי שאנ יותר ממוזמנת להישאר להתנחל שם עוד
ואמר שאני יכולה להשתמש בטלפון אם אני צריכה.. וכשהלכתי הוא אמר "מה, זהו? היה כיף, תהני" חיח חמוד. צריך להתנחל שם יותר.. הם פשוט אנשים טובים.

smady by

New member
הם אכן אנשים טובים!

מקוה שהם יבואו עוד סחורה... :) אני כל כך הולכת להתנחל שם המווני פעמים!!

DanieLushka

New member
הממ לא נראה לי שתאהב אותם

אתה לא אוהב גרואלינג, נכון?
אם אתה כן ואוהב דת'-מטאל, נראה לי שתאהב אותם.. הם עושים דת'-מטאל בן זונה[:

אל תכיר, הם ממש גרועים לדעתי, ובטח

זה יהיה גם לדעתך כי אתה שומע מוזיקה טובה ולא חרא, מצד שני אתה גם אוהב את st. anger אז לך תדע

smady by

New member
../images/Emo6.gif

רשע... :) (למרות שדת' מטאל זה באמת חרא מוסיקה!) *איפה האייקון של האייסי?! זה עם האיקס על הפה! אני קוראת לתפוז להעתיק אותו מיד!!*

DanieLushka

New member
לדעתך.. אולי פשוט תגיד

שאתה לא אוהב את הסגנון ואל תדבר שטויות? הרי אם היית אוהב דת'-מטאל והיית אוהב גראולינג, ובכל-זאת לא היית אוהב את איטרנל, הייתי מקבלת את דעתך. אבל אתה אפילו לא נפתח לסגנון, לא אוהב את הסגנון בשיט, ושופט להקות ממנו?! זה כמו שאני אשפוט עד כמה איזשהו הרכב טראנס טוב, כשאני לא מבינה בזה בשיט.. אני פשוט לא אעשה את זה. אני אגיד שאני לא אוהבת את הסגנון וזהו.

שטויות, שמעתי המון להקות וכולל אותם

ואני שונא אותם ממש ממש ולדעתי הם גרועים רצח, חוץ מזה, ההוא שהיה במפגש עם השיער הארוך, החבר של ענר, מאיפה הוא, בין ראש פינה לצפת, לא זוכר את השם, והילדה של האופת', ברית לא? טענו של COB זה דת', ואני חולה על COB, אני ממש ממש אוהב אותם אז אל תבלבלי לי בשכל

צריך את עזרת הגיטאריסטים

הפלורבורד עושה לי בעיות, כפתורים לא נדלקים והווא ווא לא תמיד עובדת. למי אפשר לפנות? אני מאזור המרכז. תודה.

powermetal1

New member
הרצל רז- רמת גן.

אני לא יודע את הכתובת שלו.כנס לפורום כלי נגינה ונגנים והם מאה אחוז יגידו לך.

למעלה