Bakura

New member
אה,ושונן איי במסווה של שוג'ו איי XD

לילה טוב כולם
או זריחה יפה ^^

Bakura

New member
כבר שלחת את זה, אבל תודה ^^

ק~בל~י~! *התקף שוג'ו איי זמני בשביל סיוון*

באמת? כי זה לא היה לי על המחשב!

אוף.....אולי תגידי לי מה את אוהבת חוץ מבאקורה וריו הכוסונים והמהממים!?

יאאא באקייי

יש לי את התמונה,אבל היא ממש קסע שם! תודהה *סגידע* עברה המומולדת..שירה צ'אן עוד אצלי. מסר לאומה:אין כרגע ^^ ותודה גם על תמונות השונן איי,את כפרה *נדבקת מנטע* נטע תגמלי אותיייי >.>

Bakura

New member
לילה טוב יקירותיי ^O^

ואז מה? את חשובה לי כל ימות השנה

Greenleef

New member
זה לא ממש אוף אבל נגיד

עברתי על הרבה תמונות מהגלרייה של הפורום. לא על כולם אבל על הרוב. יש המון תמונות שחוזרות על עצמן יש המון אצ'י ויש כמה שאפשר לסווג כהנטאי קל זה בכלל לא נראה לי מתאים אוקיי, אז לא רואים שם שומדבר שערורייתי כי זה לא הנטאי רציני אבל... קיבינימאט, כשמי ששם את התמונות מוריד תמונה ורואים שם את התחת של קאגומה עם חוטיני או את סאשומארו מלקק את אינויאשה :S שיקלוט! את זה לא שמים בגלרייה של הפורום, את זה מוחקים! מקווה שתדאגו לפחות לחלק מהתמונות הפחות.. נעימות =] תודה

Prince Of Hell

New member
../images/Emo45.gif

את כל נתמונות של סאשו מלקק את אינו, שלחו אליי למסנג'ר ^-^

metuka15

New member
../images/Emo41.gifתיקנתי את הציור של אנג'לינה../images/Emo41.gif

כפי שאתם זוכרים העין לא הייתה במקום והכתפיים לא בפרופורציה..תיקנתי את זה וגם עברתי על השיער והקעקוע שיהיו יותר כהים. עכשיו זה נראה יותר טוב,לא? ^^

PakoLina

New member
משהו שחשוב לי מאוד, כנסו בבקשה!

לא מזמן מישהי שמה פה קישור לאתר שאפשר לראות בו את כל הפרקית ואת הסרטים, אז למי שיש אותו, בבקשה, זה ממש חשוב לי, יכול להביא לי? אם אני לא טועה קוראים לזה משהו כמו "אתר אינויאשה הישראלי הרשמי" או משהו כזה.. נראה לי.. תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיביא לי :)

PakoLina

New member
לא, זה לא זה אבל תודה בכל מקרה ../images/Emo13.gif

אני חושבת שהיה לזה רקע כחול וכשלוחצים על אחד הדברים מהטפריט זה הופיע על חלון מעצבן וקטן שצקוע באמצע... טוב, תשכחו מה שאמרתי >.<

למעלה