YuviChan

New member
../images/Emo32.gif

כן, כן העתקת השרשור של קטי, פשוט, הוא כבר לא נפתח מרוב התגובות...אז....את כל הספאם-לשרשר הנה

Kiku

New member
נצל"ש

סופי אמרה שהיא לא יכולה להיכנס לפורום כי תפוז זרק אותה מפה ולא מאפשר לה לפתוח שם משתמש חדש היא אמרה שיחליפו אותה בגמד וענק אבל זאת רק אני או שהמשחק באמת לא מתקדם?

פולי3

New member
הו, מה זה אומר אם תפוז שלחו לי את ה

הודעה הבאה: שלום, פולי3 תודה ששלחת את סיפורך לפרוייקט המקלדת, במסגרת הבלוגים של תפוז אנשים. אנו נודיע לך בהקדם אם הסיפור שלך יפורסם במסגרת הפרוייקט. שלך, צוות עורכי פרוייקט המקלדת תפוז אנשים ולא קיבלתי הודעת דחייה ?

פולי3

New member
הו, אני יודעת. השאלה היא,

אם הם התכוונו לדחות את זה/לקבל את זה למה הם לא מודיעים ? אמרו לי ששולחים ישר אם כן או לא.

karyn

New member
אני איתך

מי צריך פרויקט נדל''ן? יש מספיק כאלה!!!

Bakura

New member
אני לא מאמינה! ><

רציתי לפתו חהודעה חדשה, אבל אז חשבתי שזה מיותר. בכל מקרה, היום _עדיין_, כם אם רק לשת ידקות, יום ההולד תשל סיוי! אז סיוי, אנג'י! ... אני יודעת שיש לך בטח את כל התמונות, אז נאי לא אפרסם לך טונות כי באת לפורום שלה ושם יש הכל, אבל עדיין. איזה שיקסע!

Bakura

New member
וזהו, אין יומולדת יותר! ;;

אני מצטערת שלא באתי אלייך, ממש רציתי... אני מקוווה שבשנה הבאה אוכל לבוא אליך ;; בינתיים, את תבואי אליי ^_^

Bakura

New member
מי אוהב אותך יותר ממנייייייייי!?

מי מתחרפן שאתה לא פה כעבד מיני הנאמןןןןןןןןןןןןן?! ^_^ **אייסון, מאי נו קוסאבי, לריקי *-* *

Bakura

New member
שמתי לב לעובדה מזעזעת.

לא שמתי פה בכלל שוג'ו איי ! ^_^

Bakura

New member
לה לה לה ^^

*מחפשת בגוגל ושמוצא תתמונה מפרסמת פה* אה, סיילור מון ^^ את אוהבת את זה, לא? ^^ ... כתוב שם ברוסית? 00;

Bakura

New member
ונראה לי שאחרון.

יש לי את כל היום להפוך את זה לשרשור שוג'ו איי רשמי XD

למעלה