Usi Chan

New member
אני אוהבת..

נאראקו
{התגלמות היופי, השלמות ושיא היופי
} סמאשי
סאנגוXמירוקו {ביחד ובנפרד
} קוגה
אינו
קיקיו
, קוהאקו
, טסובאקי
, שיפו
וכולם!! ^^ אני מקווה שלמישהו ייצא אותי!! ג'ה!

Prince Of Hell

New member
...................................

אני אוהבת יאוי *.* ואת מאנה ! *.* ואת גאקט *.* גרררררררררררררררררררררר נאראקו .. קוהאקו ^.^ נאראקו לבד, נאראקו באמבטיה .. נאראקו אחרי אמבטיה ... נאראקו בלי בגדים, נאראקו קשור ^_^ נאראקו שנראה מסכן וחסר אונים, נאראקו נאנס על ידי בישי אחר, נאראקו. סאשו/אינו קוהאקו/נאראקו קיקיו/אינויאשה... נאראקו ^.^

harar8

New member
אני אוהבת

את סאשי אינו נאראקו סאנגו ומירוקו. ומה שאני הכי מעדיפה ביאוי זה סאשי/אינו, נאראקו/קוהאקו, ונאראקו/סאשומרו. וזוגות זה סאנגו/מירוקו. אני גם מאוד אוהבת יאוי.

Kiku

New member
אני אוהבת...

-ג'אקן
-אינו
-אני לא שונאת אף אחד מהדמויות אז כולן יתקבלו בברכה... -את חברי הפורום -בעיקר את חופית
וסה"כ אני אשמח לקבל כל מה שיביאו לי ^.^

אני לאהוב...

את אינוי, קוגה איאמה,סאשומארו, סאנגו, קגומה, שיפו, רין, קירארה, פנארטים, פיקצרים מצחיקים, אינוי/קגו, סאשו/OC כלשהי, פיקים ארוכים, פיקצרים של "איך זה היה באמת", פיקצרים הזויים בכלל, פיקים ללא שיפים מוגדרים, קרוסים. אני לא לאהוב קיקיו, ויאוי קשה, או שהוא מבטה סטייה.

Mrs Puff

New member
אני

אני אוהבת את כל הדמויות חוץ מקאנה וג'אקן.. הרבה סאשי!! בישי שכמותו.. גם אינו זה לא רע.. אני אוהבת פיקים (ארוכים-או-קצרים-זה-לא-משנה).. חוץ מזה, כל דבר שקשור באינויאשה זה טוף.. =) רק לא יאוי.. זה כבר פחות נחמד..

metuka15

New member
גם אני נרשמת לשני

אני מקווה שיהיה מקום אמא שלי תתקשר עכשיו.. אתן נרשמתן כבר או שאתן נרשמות? אם עוד לא נרשמתן תמהרו כי אני ממ רוצה שתניה ביחד..מאיפה אתן בכלל? שלחו לי את הטלפון במסרים או משהו

אהם. אמ. נמ.../images/Emo18.gif../images/Emo54.gif

שרשור תמונות. שלכן, בנות פורום חביבות, שלכן. |: מכיוון שיהיה בקרוב מפגשפורום. ואני אדאג לכך שיהיה! אלחם לשם כך בשיניים ובציפורניים O: סתם. האמת, אני סתם רוצה לראות אתכן השקסיות D: ובכן, שרשרו תמונותיכן בהמוניכן. |: *נימת ציווי*

למעלה