היום בתפוז אנשים ../images/Emo175.gif

בשבת, ה-2/7, יצפה העולם במופע Live 8 בו ישתתפו עשרות אמנים מרחבי העולם, בקריאה להגדלת הסיוע למדינות העניות באפריקה, למניעת הרעב בגינו מתים מדי יום 30,00 ילדים. אנו קוראים לערוצי הטלוויזיה בישראל "להרים את הכפפה" ולשדר את הארוע, בשידור ישיר. גולשי תפוז מוזמנים לחתום על העצומה.
מאיר שלו עיתונאי, סופר ופובליציסט, יתארח היום ב 16:00 בשיתוף עם אתר האינטרנט של רשת סטימצקי. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום ספרים וספרות.
רצועת הספורט כמידי שבוע בימי שני, נארח דמות בולטת מתחום הספורט בשיתוף עם ערוץ 5. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עוד לרגל שבוע הספר, מתגייס פורום אמנות בעוגות ובאירוע מיוחד יתרמו הגולשים עוגות לילדים השוהים בבית לוונשטיין. ניתן לראות את העוגות המרשימות בגלריה שנפתחה לשם כך בפורום.
בטקס תפוח הזהב שנערך בשבוע שעבר הכרזנו על הפורומים הזוכים בבחירת הגולשים לשנה זו. בהצבעה השתתפו אלפי גולשים. שמות הפורומים הזוכים בשלושת המקומות הראשונים בכל אשכול מופיעים במאמר בפורום המשוב. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=168&a=55918&c=1041&sc=0&ssc=0 תודה לגולשים שהשתתפו והצביעו. נפתח הצבעה נוספת בשנה הבאה.

YuviChan

New member
ניצול שרשור../images/Emo174.gif../images/Emo70.gif

yael1311 יש לך בת דודה שקוראים לה עינב ובת דודה שקוראים לה ענבר והיא משהום
תעני במהרה

YuviChan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשוהם*../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

karyn

New member
נצ''לשדבורה|

נ.ב למישהו יש רעיון לאיקון שאני יכולה לצרף עם השם שלי???

dark max

New member
בחיי משעמם לי!!

אסור לי לראות טלוויזיה, אני לא עייפה אין לי כח לקרוא והאינטרנט א-י-ט-י אז אני לא יכולה לשחק או לגלוש באינטרנט כמו שצריך!!!והכל בגלל תוכנות ההורדה הדפוקות של אח שלי!!!שני משחקים בשבוע לא מספיק לא!!והוא ממילא לא משחק בהם!!!חוצפה!!! יש סיכוי שמישו ער ומשעמם לו כמוני?בשעה זו ביום זה בשבוע זה בשנה זו?

ולן

New member
גם אני לא מצליחה להרדם...

אני החדשה רק למיקרה שמישהו לא שם לב...

Happy me

New member
ברוכה הבאה...

ודרך אגב גם לי משעמם ואין לי כוח בכלל.... רציתי להגיב לשירשור היומי אבל אז אחי הטיפש מכל החליט להיות על המחשב.. ובחיי!! כמה אפשר להיות על המחשב? בקיצור... מ ש ע מ ם לי!!!!!!!!

dark max

New member
נראה לי שאנחנו היחידות שערות עכשיו

יש לך מסן?[קל יותר להתכתב בו...]

dark max

New member
שניה אחת

וכמה הודעות חדשות!! ואיך שידורים חוזרים באמצע הלילה??

dark max

New member
ברור ששמעתי על קלטות וידאו

יש לי איזה 10 אבל כולן מלאות בפרקים של מלאך שחור....

DarkBrownLynx

New member
אםם.. בואו נמציא איזה משחק..

מה דמויות אינויאשה עושות כשמשעמם להם? (הדבר היחיד שעולה במוחי כרגע)

למעלה