אני מקבלת את זה ככן !
ד דופיאשה New member 17/6/05 #38 זה המשחק המקורי רק באינטרנט את אמורה לשלוח מסר ואני או נגע [פולי3] נשלח למי את עושה ואת אמורה לשלוח לה באופן חסוי כל מיני מתנות
זה המשחק המקורי רק באינטרנט את אמורה לשלוח מסר ואני או נגע [פולי3] נשלח למי את עושה ואת אמורה לשלוח לה באופן חסוי כל מיני מתנות
ס סנוביש מיאוו New member 17/6/05 #42 אבל איך? חחח תסבירו יותר מפורט את כל השלבים. שיהיה באופן יותר מובן ^^ בשבילי לפחות XD
ד דופיאשה New member 17/6/05 #43 חח אוקי את שולחת לנו מסר שאת רוצה להשתתף אנחנו מחזירות לך מסר מי הענק שלך את פותחת משתמש חדש בתפוז מכינה דברים לענק כדי להביא לו ושולחת לו בלי שהוא ידע שזאת את! מובן ??
חח אוקי את שולחת לנו מסר שאת רוצה להשתתף אנחנו מחזירות לך מסר מי הענק שלך את פותחת משתמש חדש בתפוז מכינה דברים לענק כדי להביא לו ושולחת לו בלי שהוא ידע שזאת את! מובן ??
מ מית צאן New member 17/6/05 #51 אני ממש רוצה להשתתף../images/Emo70.gif אבל אין לי פוטושופ ודברים כאלה... אני לא יכולה לעשות כלום לאף אחד... אז תגידו לי אם מותר לי להשתתף... ותהיו ים פולי3 אני שולחת לך מסר...
אני ממש רוצה להשתתף../images/Emo70.gif אבל אין לי פוטושופ ודברים כאלה... אני לא יכולה לעשות כלום לאף אחד... אז תגידו לי אם מותר לי להשתתף... ותהיו ים פולי3 אני שולחת לך מסר...