יווו איזה קרציה!

אין לי מוסג מה הכתובת של האתר זה היה על המחשב שלי ממזמן והיה נחמד אם היית מבקשת יפה אם כבר ולא לנג'ס!

זה לא בסדר לא לתת קרדיט.../images/Emo174.gif

ממש לא. מי שעשה את הבייס הזה, השקיע בו המון. את בהחלט יכולה להשקיע כמה דקות בלחפש את האתר הזה. אני בטוחה שזה לא יהרוג אותך.

כי זו הפרת זכויות יוצרים.../images/Emo174.gif

אוף, מחשב זבל, בלי שום סיבה נראית לעין חזר לדף הקודם >< ונאלצתי לכתוב את הכל שוב מההתחלה ><* תקלטי, מישהו השקיע בזה המון, בנאדם כמוני וכמוך. לא לתת קרדיט, זה הפרת אמון. אמון של זה שהכין והשקיע בבייס הזה ומאמין באנשים, שיהיה להם מספיק כבוד כדי לתת קרדיט, אפילו שלא יתבעו אותם או משהו כזה. ולהפר את האמון הזה, זה ממש מבחיל. המשך יום נעים [:

את צריכה להבין

שאם הבייס מופיע בכמה אתרים אז לא נראה לי שמי ששם את אותו באתר שלו הוא גם זה שגם שיצר אותו אז דיי אוקיי? אין לי מוסג מאיפה לקחתי את הבייס ויש אותו גם בעוד מאות אתרים

זה לא מבחיל

אוף! אל תיהי לי יפת נפש... זה כל כך לא. ותפסיקי להעמיד פנים של תלית שכולה תכלת, את לא.

עניתי לך במסר.../images/Emo174.gif

העברתי את הוויכוח למסרים, מתוך טעמי אווירה נעימה בפורום וזה.

אז את רוצה שנמשיך אותו בפורום?../images/Emo12.gif

אני לא, תודה. פה זה שרשור אוף ידידותי, שאין מה להעכיר בו את האווירה.

תראי....

הבייס היה במחשב שלי ממזמן ואני לא זוכרת איזה אתר זה היה אבל ויש מליון אתרים של דוליז זה כל כך חשוב לך אז נניח שזה מהאתר שאת נתת עליו קרדיט סבבה?

לא. ממש לא סבבה.../images/Emo174.gif

כי זה עלול להיות באמת לא מהאתר ההוא, ואז? את צריכה ללכת לחפש את האתר הממנו לקחת את הבייס. |: יוםטוב.

כי היא רעה../images/Emo123.gif

חח סתם! נו את מכירה את מירוקו.. אם הוא כבר חוסף משהו אחד אז הוא יחסוף את הכל
בקיצור לא פרייר!

Prince Of Hell

New member
נצל"ש .. ../images/Emo13.gif

טוב, אז מה נסגר עם המפגש פורום ? באיזה שעה, מקום, תאריך ?

למעלה