זה נפלא! אבל מה הכתובת?
פ פישפשית אחת New member 21/6/05 #287 חברה היא דבר מוזר.. יש הרבה שאלות דומות לשלך... התשובה: זה נשמע להם מוזר לא "נורמלי" אוי כמה שאני שונאת את המילה הזאת "נורמלי" נ.ב ממש לא קשור! היום אני לא יוכל לראות אינויאשה אני בחתונה מישהו פליז יכטול להביא לי ספויילר ואם אפשר אז גם תמונות ולרשום במסרים איך אני מורידה את הפרק???" תודה מראש
חברה היא דבר מוזר.. יש הרבה שאלות דומות לשלך... התשובה: זה נשמע להם מוזר לא "נורמלי" אוי כמה שאני שונאת את המילה הזאת "נורמלי" נ.ב ממש לא קשור! היום אני לא יוכל לראות אינויאשה אני בחתונה מישהו פליז יכטול להביא לי ספויילר ואם אפשר אז גם תמונות ולרשום במסרים איך אני מורידה את הפרק???" תודה מראש
מ מלפפון ים 1 New member 21/6/05 #330 ../images/Emo45.gifגבינצ| שלחתי את המכתב אימייל. אנשים, בבקשה, תשלחו גם אתם.
M MeAvosh2005 New member 21/6/05 #377 סוריסוריסוריסוריסורי!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif *חאראקירי*
K karyn New member 21/6/05 #378 מה זה צריך ליהות? ../images/Emo55.gif אני לא כועסת אני נחמדה... כאילו מה מיאו? *טון נמוך* בלי כעס אני לא כועסת שלא תחשבו אני רגועה הרי זה חופש!!!
מה זה צריך ליהות? ../images/Emo55.gif אני לא כועסת אני נחמדה... כאילו מה מיאו? *טון נמוך* בלי כעס אני לא כועסת שלא תחשבו אני רגועה הרי זה חופש!!!
K keep smiling New member 21/6/05 #370 את גם רוצה מכות? ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif