../images/Emo32.gif תאחלו לי בהצלחה

חזרתי עכשיו מחזרות
מחר ומחרתיים מסיבת סופשנה [מחר אנחנו מופיעים מול הילדים מבצפר ומשפחה מורחבת ומחרתיים מול הורים] וזהו.. אני מסיימת את החטיבה, ואני עוברת לתיכון חדש יחד עם חברה שלי. אני לא אראה את רב השכבה שלי יותר

../images/Emo32.gifשיר חדש שלי,חם חם מהתנור!!!!!!

לשיר קוראים "גברת חירות ואדון עולם" כאן,בהופעת בכורה עולמית!! גברת חירות ואדון עולם גרים באותו אזור אך לא נפגשו לעולם היא עסוקה במלחמות, עסוקה במבצעים היא עסוקה בזכויות, חובות והסכמים מצאת החמה ועד צאת הנשמה בכל מקום אנשים יצעקו את שמה מאבד את השפיות,מאבדת חושים הכל זועק החוצה,בוער בפנים אני שומע צעקות,שומעת צחוקים הכל זועק החוצה,בוער בפנים גברת חירות ואדון עולם גרים באותו אזור אך לא נפגשו לעולם אנשים מכל מקום, ללא הבדל של מין לכל נפש חיה הוא צריך להיות זמין מעלות השחר ועד ירידת הלבנה אדון עולם מבוקש בכל מדינה מאבד את השפיות,מאבדת חושים הכל זועק החוצה,בוער בפנים אני שומע צעקות,שומעת צחוקים הכל זועק החוצה,בוער בפנים בדרך לשום מקום,בצומת הדרכים הם נפגשים במלון הלבבות השבורים בדרך לשום מקום,בחדרים נפרדים את המשך דרכם מתכננים השחר הפציע,יום חדש מתחיל וביחד את העולם הם החליטו להוביל מאבד את השפיות,מאבדת חושים הכל זועק החוצה,בוער בפנים אני שומע צעקות,שומעת צחוקים הכל זועק החוצה,בוער בפנים גברת חירות ואדון עולם גרים באותו אזור אך לא נפגשו לעולם אז מה דעתכם על השיר? עד כאן היה הברווזון הכי זקן בדיונה,לאב יא!

מיכל

כשאמרתי מגיע לכם, התכוונתי מגיע לכם לזכות אתם המנהלים הכי מקסימים שיש בתפוז, ואני מכירה הרבה הרבה פורומים לא סתם אני פה כל היום
אוהבת אותך המון
נדבר אחרי יצפאן

נתוש ז

New member
החנפנות הזאת .... ../images/Emo3.gif

תגידי איך היה לך?? נהנת? קשה? פאשלה? שתפי...

לא מתחנפת ../images/Emo4.gif

אומרת את האמת .. מנסיון חיי [הנורא ארוכים] למדתי שחשוב להגיד גם את הדברים הטובים כשזה מגיע לבנאדם.

אה אופס, לא הבנתי שזה אליי

קראתי לא נכון. הממ פאשלות, הרבה עשו. לא נכנסו בזמן וכאלה. אבל ההופעה האמיתית רק מחר ככה שלא נורא, העיקר שמחר זה יתקתק. ואצלי הכל הלך ממש סבבה
לא פישלתי למרות שברונדו [ריקוד על שירים של מחרוזת להקות צבאיות שכל הבנות בשכבה רוקדות] תקעו בדיוק איפה שאני וחברה שלי עומדות את התאורה והיה כזה מצחיק, עשינו לנו שורה משלנו [ראשונה
הייתי חייבת להשוויץ, לפחות לרקוד אני יודעת] והיא כזה קפצה מצד לצד בקטע של ההורה. והתחלתי לצחוק, זה היה פשוט
, לא יכלתי יותר. וממ הדרמה הלך לי טוב אני חושבת, לא העירו לי שומדבר רע. ונורא נהניתי כי האמת היה לי פחד במה 4 שנים ונפטרתי ממנו בחודש האחרון, הרבה בזכות המוזיקה [של מוקי דע
ובכלל מוזיקה. ההופעות שלו נותנות לי כוח
] וזהו- נקווה שמחר יהיה אפילו יותר טוב

נתוש ז

New member
ברור שזה היה אליך ... ../images/Emo66.gif

העיקר שאת לא עשית פשלות :) יפה יפה.. אם כולם עושים פשלות ואת לא-אז את ניראת הכי טובה..
להיפטר מפחד במה לפי מה שהבנתי זה ממש קשה-אז קבלי מחמאה:כל הכבוד ילדה!

Jimmiet

New member
או שאת נראית זו שעושה את הפאשלות

סתם סתם כפרעליך את הכי טובה!
*נו, מוסיקה שחורה =\*

כן הכנסתי את עידו וערן בקטנה חחה

למרות שכעקרון זה אליך
אבל לא יודעת כי בדיוק חשבתי גם שהם היו שם, ושהם גם מנהלים מעולים.
דיי באמת, אני לא אגיד שמות של פורומים אבל יש מלא כאלו שלמנהלים שלהם לא כל כך אכפת מה קורה שם. כאילו הם מסדרים פורום ועושים את המינימום וזה גם אחלה, אבל זה לגמרי אחרת שלמנהל באמת אכפת ושהוא לא סתם "אדון מנהל" אלא גם סובל אותנו ככה
קיצר אני מעריכה אנשים כאלו
אז תודה
[מה קרה לי שחפרתי ככה? אמאלה, פרץ רגשנות]

למעלה