idk

New member
אוו טקסיום ט' זה בסט

תהני בזה!! אצלנו היה פוול כיף!

SuperMori

New member
בהצלחה כפרעלייך!

גם אני צריכה אחת כזו. אני צביקה פיק במסכת סוף שנה פחפחפחפחחפח [: יש לנו מסכת מדהימה, באמת [טוב, אולי גם בגלל שאני כתבתי חלק. סתםסתם]

תודה תודה תודה ../images/Emo25.gif

מור את לא שוכחת להשאיר לי מסר, אה? תשלחי לי הודעה או משהו. אפשר משהו כמו "גמאנחנו פספסנו הופעה בת"א בגלל מסיבת סיום מזדיינת"
ובהצלחה למורי

SuperMori

New member
ברור, ברור!

אני אכין מכתב שלם ואביא ניירדבק או משהו, ואם לא יהיה לי איפה להדביק את זה אז אני אביא לורד למקרה חרום ואשחיט איזה ספסל במימדיון. פורום מוקי - כי ונדליזם זו לא מילה גסה :p

../images/Emo6.gif

אני מקווה שאף אחד מהשכבה שלי לא ייקח את המכתב לפני. הם לא אכפת להם מדברים של אחרים
מה שהם רואים הם לוקחים
אבל תגידי לי איפה זה בדיוק ואני אדאג למצוא את זה ראשונה
[איזה מגניב, יהיה לי מכתב ממור, יא אני אשב על ספסל שמור נגעה בו ואואואואואואואואו]

SuperMori

New member
מור סלבריטי! [:

אני אפילו אכתוב את זה בכתב יד למרות שאין לי זמן בגרוש. אני וזיבי נכתוב לך ביחד, סבבה? [[:

sig sigalon

New member
בהצלחה=]

אני כבר עשיתי את שלי שנה שעברה-כיתה ח'.. היה סבבה לגמרי.. תהני :) אהה ורק אני היחידה פה שלא למדה בחטיבה? זתומרת למדה יסודי מ א'-ח' ועכשיו תיכון מ ט'-י"ב?

idk

New member
כי את קיבוצניקית?...

ובלי להסתכל בחתימה שלך

sig sigalon

New member
ואפילו קיבוצניקית גאה../images/Emo34.gif../images/Emo8.gif

אבל יש פה עוד קיבוצניקים... לא?

idk

New member
ממש גאוות המיעוטים בחברה את..

:) ואממ.. אני לא קיבוצניק.. ולא נראה לי שיש פה יותר מדי קיבוצניקים.. אבל גם אחת זה מספיק :)

sig sigalon

New member
אחת זה (אולי) מספיק...

אבל שתיים זה יותר טוב=] איזה קיבוץ אם מותר לשאול?...

נתוש ז

New member
איזה באסה לגור בקיבוץ..

ממה אתם עושים בלילות? לאן יוצאים בשישי בערב?? איפה תילמדי אחרי הצבא??? איך לא הייתי רוצה.. אבל הכל עדיף על ירושלים

Magi¢ Girl

New member
*עונה לשניכם* ../images/Emo26.gif

קיבוץ עין השופט. מוכר? והמממ...מה עושים בלילות?! סליחה, מה אתם עושים?!
סתם... כאילו... יש לנו פנימייה ומי שבה הוא כאילו חלק מהקן של השומר הצעיר ויש לנו כל ערב- ערב תרבות+דיסקו מדי שבועיים... וכל השבוע יש לנו פעולות ואנחנו ישנים בבניין משל עצמנו (לכל שכבה בניין), לכל אחד חדר... בקיצור זה בית שני של כולם פה. ואיפה אני אלמד אחרי הצבא?... איפה שבא לי... בשביל זה יש כלי תחבורה! תאמיני לי שלקיבוץ יש המון יתרונות ממה שאת חושבת!

נתוש ז

New member
זה היה אלי ה"מה שאת חושבת"?

אני בןןןןןןןןןןןןןןןןן
נששמע כייף-אבל.בלע.זה מוזר למישהו שגר כל החיים עם ההורים, דאת גרה לבד עם חברים..לא יודע. יתרונות? אני רוצה יתרון אחד
אמממ....אבל זה באסה ללמוד רחוק מהמשפחה ואז לא לראות אותם הרבה הרבה זמן..

sig sigalon

New member
חחחח שום באסה...

זה לא כאילו שאנחנו חיים בבועה
... בחמישי-שישי נוסעים למקומות בחוץ-חברים מסיבות בדיוק כמוך.. ובלילה או יוצאים מחוץ לקיבוץ, או נפגשים עם הנעורים או נשארים בבית.. מה שבא ליד

חחחח גמני קיבוצניק........./images/Emo45.gif

רק שאני לומד באותו בצפר מא'-יב' ככה שאין לי יותר מדי מה להגיד...

למעלה