o0Invisible0o

New member
../images/Emo32.gif

ואוו כל היום לא היה לי מחשב..איזה שעמום..o_0 טוב הוא נוצל למטרות נעלות יותר, תואר לאחותי..XD היא עובדת על עבודת גמר נו.
ואיזה היסטריה..
מסוכן לדבר פה פתאום..
כל מילה לא במקום ויש שטף של צרחות...><
לא נורא..עד ה14.7 הכל יגמר [כן, יחד עם מתמטיקה שלי יש את התערוכה שלה..XD] עוד דברים מעניינים? כמובן כשאין לי מחשב פורום אלאניס מוריסט מתחיל לחיות ונכתבות מלא מלא הודות חדשות להשלים..XD יש JLP אקוסטי!
אני רוצה!
רשמו עלי ג'יפה לספר מחזור..כמה לא מפתיע..XD מסתבר שלא חטפתי את המחנכת שלי כי עבדתי על הביוטופ, כן..כי זה מה שאני עושה כל חיי..לומדת.
זה לא שיש לי חיים מעבר לזה.
never mind..
אין יותר גילמור..
והיה היום פרק מדהים! אוהבת אותו.
וחם לי..
תגיבו דברים מאווווווווד לא קשורים!

Eilleen

New member
מזתומרת אין יותר גילמור :-O

הם לא משדרים בהולמרק את העונה השלישית?
אבל חיכיתי לזה..הייתי כל כך בטוחה כבר שכחתי את העונה השלישית היא היתה כל כך מזמן ורציתי לראות שוב ו............. :(:(:(:(

Eilleen

New member
סוררררי קראתי למטה

לא היה לי מחשב כמה ימים וקראתי בהתחלה רק את ההודעות האחרונות

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

גם אצלכם עשו כזה שחוטפים את המחנכת ולכל אחד יש אליבי ובסוף מסתבר שהיא סתם נעלמה וסיפרה שחטפו אותה כדי לקבל צומי?

o0Invisible0o

New member
לא יודעת לגבי הסוף..../images/Emo122.gif

רק יודעת שחטפו אותה..
lame...soooo lame.

Kill Bernard

New member
אלאניס! ../images/Emo99.gif

אנחנו הולכים להופיע עם אלאניס!
(שיר של אלאניס.
) ו.. עם עוד דברים ואין סיכוי שאנחנו עוזבים את מרכז המוזיקה עם עוד קונצרט גרוע שלא התאמנו עליו שניה כי כל השירים מכוערים ואפילו לא טורחים לכוון גיטרות לפני.
ותופים זה טוב, והתקלפו לי איזה שלוש שכבות עור באצבע בגלל הLittle Charmer האכזרי הזה אבל זה כ"כ טוב!
WE ROCK
ולא אכלתי היום כלום! קורנפלקס בבוקר, בערך שלוש וחצי אטריות בצהריים (מיהרתי למרכז המוזיקה לחזרה) ו.. זהו! אה, שני מנטוס.
ואין לי כוח ללכת להכין משהו, ואני לא יודעת מה, אבל אני אלך ואשתוק.
אה, ד"א - גם עלי כתבו דברים מחרידים בספר מחזור. לא הזכירו את אלאניס!
כתבו שאני שקטה (?!
אני לא..) ושיש לי עגיל באף. יופי שאתם מכירים אותי כ"כ.
אבל למי אכפת? זה סתם בי"ס. לא זה ולא האנשים שם לא חשובים בשיט. אלא אם הם כן.
אוו, גם בחמישי יש בגרות בספרות מורחב ולא התחלתי ללמוד. ואין לי שום חומר ואני אקבל 0 מוחלט אבל משום מה זה לא מפריע כרגע.
מה שכן מפריע, זה שאני ממש ממש ממש צריכה לאכול.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

מקווה שמצאת כבר מה לאכול לך..
אמממממ..מישהו מסריט את ההופעה במקרה?
אני רוצה לראות.
ספרי מחזור- כל כך מיותר.
באמת לא מכירים אותי...
רשמו לפחות שכשאני לא יושבת על הביוטופ אני עושה גרפיקה במחשב..XDXD
אה..וכמובן שצריך להצמיד לי מיקרופון שאני מדברת.
טוב נו..זה עוד איכשהו..
*בורחת* אממ..בהצלחה בבגרות?
יהייה טוב.
רק ספרות..

Kill Bernard

New member
רק ספרות *מורחב*. ../images/Emo9.gif

בגלל הבי"ס הדפוק שלנו שלא עשה כלום שלוש שנים (אבל היי מי אני שאתלונן?
) אין לנו בכלל בחירה. ואני לא למדתי גם את אלה שכן הייתי אמורה, ז"א שכבר יש שאלה של חמישים נקודות שאני יודעת שעל חצי ממנה אני בכלל לא מסוגלת לענות.. אני אמורה לקרוא איזה מחזה בשביל זה. ואין לי כוח.
שיהיה. ואולי אבא שלי יצלם את זה. וידאו. מצלמה דיגיטלית. אבל זה קצר, אז אני לא יודעת אם זה יספיק להכל כי אנחנו מנגנים די הרבה (5). ועכשיו ב"יום אחרי" - אצבעות ביד שמאל - אאוץ' רציני. הרגתי אותן לגמרי. זה כ"כ מגניב.
הממ - היי, אז בעיקרון כל מה שהם יודעים עליך זה שאת מדברת חלש ו.. עושה ביוטופ ודברים במחשב? הכרות עמוקה.

אההההה../images/Emo54.gif

כמה שנים לקח לי להבין שאתם לא באמת הולכים להופיע עם אלאניס

Kill Bernard

New member
../images/Emo6.gif לא באופן פיזי, לפחות.

היא נמצאת בתוכנו בזמן שמנגנים את Head Over Feet..
כמובן. אחרת, איך אני מסוגלת לנגן במפוחית? אני לא יודעת לנגן במפוחית. והנה פתאום, אני מנגנת בדיוק כמו אלאניס את הסולו. זה רק בגלל שהיא איתי..
חמוד מצידה כ"כ.

מילי17

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif

מה שם הפרק שהיה ביומשלישי בהולמרק? תודה

מילי17

New member
../images/Emo24.gif תודה

הממ, אולי מישהו יכול לכתוב לי מה היה בפרק I can't get started

MrsBrownstone

New member
ואוו היה הרבה.. הממ.. חח

אני לא ממש זוכרת איך הפרק התחיל אבל.. [יש מצב אני מערבבת מפרקים קודמים..] לורליי וכריסטופר.. המ.. התאחדו באופן פיזי? חחח נו אין דרך יפה להגיד.. קיצר הם שכבו..
ואז לורליי ירדה למטה להבי חטיפים או משו והיא ראתה את סוקי בשמלת כלה וזה כולה נלחצת והתחילה לחרבש דברים על המנות וכמה שזה לא מתאים והעוגה ו... פופופו.. הרבה הרבה.. חח ואז לורליי מספרת לה ו.. נו הסצינה הזאת נגמרת באורח מיסתורי ולא ידוע..
כלמקרהה!!!
חח הממ ואוו מפה אני כבר ממש לא זוכרת.. אני זוכרת רק ת'סצינות האחרונות כי הן הכי חזקות... אה כן- ג'ס חוזר הביתה.. זתומרת לסטארס הולואו... הממ והוא מדבר עם לוק קצת וזה.. ולוק אומר לו לעזוב את רורי כי היא עם דין וזה.. משו בסיגנון.. [כי הוא בדיוק בא לצאת אז הוא אמר שהיא לא בבית...] אה.. החתונה ! כריסטופר [שנמצא לאחרונה הרבה בסביבה בעצם.. חח] בא לחתונה וזה.. וגם ההורים של לורליי באים [אה כן.. נראה לי שזה היה בפרק הזה שלורליי הזמינה אותם והם חשבו שזה חצוף בהתראה מאוחרת ובלי הזמנה וכל זה
] קיצר בסוף הם באו ואמילי הייתה שמחה שכריסטופר שם וזה.. ולורליי איכשהו סיפרה-רמזה-אותתה כזה.. והיא הבינה
הממ.. רורי באה עם דין וזה.. ו.. היא דיברה עם כריסטופר ב.. מאחורה אם אפשר להגיד את זה..[זה היה שטח פתוח כזה] ו.. הוא אמר לה שיש מצב שהוא יהיה הרבה בסביבה וזה- והיא אמרה משו עם זה שהן רגישות ושלא יפגע בהן באופן מצחיק שקשה לי לחזור עליו כרגע כי.. ככה ! חח
הממ ואז כריסטופר הולך כי הוא מקבל שיחת טלפון.. [גורלית! תגלי בהמשך! חעחע..] ורורי רואה את ג'ס.. ברוכים השבים בלה בלה.. קיצר היאמנשקת אותו... ו.. אז בורחת מהר חח - זה היה קטע יפה כזה.. אווו.. ההממ אוקיי.. כריסטופר מדבר עם לורליי ואומר לה שהוא חייב לחזור כי שרי התקשרה ו.. היא לא מבינה היא חשבה שהוא הולך לחזור כדי להגיד לה שהוא עוזב [זה מה שהוא אמר לה לפני שהם.. אהם..] ואז הוא אמר שהוא נשאר שם.. כי.. היא... *תופים תופים* בהריוןן!!! והוא רטצה להיות שם הפעם לא כמו עם רורי שהוא פיספס את זה וכל זה... זהו... אז... החתונה ממש עומדת להתחיל.. רורי בטראומה.. לורליי בשוק.. הן נפגשות [בתפקיד השושבניות של סוקי כמובן..] ואז רורי אומרת לאימה היקרה שכנראה שהיא נוסעת לוושינגטון בחופש הזה..
ולורליי אומרת אוקיי.. חחח וכך נגמר הפרק! ואוו אני מתנצלת אם זה טיפה ארוך..
אבל זה פחות או יותר מה שהיה

למעלה