dafi daf

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo179.gif../images/Emo177.gifאעהאעהאעה

מיף
אז...מה אתם עושים בשבועות? יש לנו טקס בקיבוץ
וכרגיל אני רוקדת
{ריקודי עם רולז,הדרית והס יסכימו איתי
} זה ריקוד כזה הזוי,הוא על המנגינה של "שיבולת בשדה" ואנחנו רוקדות עם המבוגרות וזה כזה משעשע...הן פסיכיות לגמריי{אחת מהן במיוחד} ואנחנו די מתות מצחוק..יש כמה שבכלל לא יודעות את הצעדים ואני כל הזמן מתבלבלת ובורחת{למדתי מכרמלית ואיילת
} כי כזה תמיד יוצא שאני איכשהו כמעט נרמסת...פעם אחת על ידי איזה מישהי ופעם אחת על ידי גוש המבוגרות ואני כזה נכנסת לפאניקה ומתחילה לרוץ בלי לעשות את הצעדים בכלל
ובסוף כולנו במין גוש וכל אחת עושה פוזה עם היידים וזה כזה משעשע
בכלל כל החזרות האלה הן מופע סטנד אפ אחד...
הכי מצחיק זה שכשאנחנו עובדות על הצעדים אז אנחנו בלי מוזיקה וכזה מזמזמות את המגינה ב"טירי טידי טיטי" אז איזה אחת מהמבוגרות כזה אמרה איזה משו "...תעשי את את בטירי טירי השני..."
עזבו.קיבוץ=הזיות

Girl From Mars

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני מבינה בדיוק למה את מתכוונת.
בטקס שבועות (שזה הולך להיות ענק במושב שלנו...
חגיגות 75 למושב.
) אז הולכים להקרין קטעים נבחרים מכל הטקסים שהיו במושב שצילמו אותם, וזה הרבה.
בקיצר הולכים לראות אותי עם חולצה ענקית של מרצ עלי משנת 1999 באחת ההפועות.
אבל אני לא אהיה בחגיגות, אוף.
לפי מה שהבנתי הולכת להיות תהלוכת עגלות כזאת ענקית ועוד דברים ואני רוצה להיות שם.

Girl From Mars

New member
נצל"ש

מחר אני נוסעת לצפון עד ליום שני...
חג שמח!
|איירוניםשלשבועותשאנילאזוכרתכרגע|

o0Invisible0o

New member
טוב לא רוצה.../images/Emo4.gif

קראתי עכשיו שעות את התגובות..והגבתי שם אבל מה הסיכוי שמישהו יתייחס? אז בא לי לפרוק עצבים גם פה. קודם כל, לא אשמתי שהמורה שלי פוסטמה והיא לא לימדה מספיק שירים והיו לי שני שירים שידעתי, שניהם חובה. מה שכל האנשים שם לא מבינים בקשר לרומן הוא ששני הרומנים שלמדתי לא הופיעו בבגרות..ולא כמו שקרה לכולם..רומן עיברי ירד לחצי עולם..בסדר..ירד. רומן מתורגם? הם הוסיפו רומנים שאפשר לענות עליהם..את כל החיים לפניו לא הוסיפו!
הוא לא ברשימה של האקסטראז שאפשר לענות עליהם!
לא משנה, קיבלנו אישור מיוחד..אבל השאלות לא התאימו! פאקינג לא התאימו..
וחוצמזה מאיפה לתלמידים לדעת שלפי הוראת משרד החינוך למורים "סיפור פשוט" של עגנון בטוח יופיע? אשמתי שהמורה הסתומה לא לימדה אותי את זה? אני אל סתם מתבכיינת. אוווווף!
אנשים מעצבנים. ודי כבר עם "בכיינים, חכו שתגיעו לאוניברסיטה" כשנגיע לאוניברסיטה נלמד מה שנבחר, נהייה גדולים ובוגרים יותר ונחליט מתי בא לנו להתחיל ללמוד..למה להשוות בכלל? נתנו לנו חומר ללמוד ושאלנו אותנו על אחר.
ולא אשמתנו שמורים מהמרים בשבילנו ועושים בחירות מוטעות וזה לא אשמתנו שמשרד החינוך דפוק. ויופיע שלדעתם זה רק ציון בבגרות אבל אם השקעתי על השנה מגיע לי ציון מעולה בבגרות בספרות ולא להדפק בגלל מערכת החינוך המאוד לקויה שלנו. ואוף איתם.
לקרוא תגובות כאלה זה לא רק מרגיז..זה פוגע וגורם לראות כמה מזלזלים באינטילגנציה שלך.."אולי במקום לראות אקזיט כל היום ולדבר בפלאפון תשבו ללמוד" אוי זאת הייתה אחת התגובות שהכי עיצבנו אותי. אני לא רואה אקזיט וחשבון הפלאפון החודשי שלי מסתכם ב20 ש"ח..תודה!
[10 ש"ח הטיפקום מבזק חדשות ו10ש"ח אס אמ אסים לכרמל בדר"כXD] ואנחנו בכיינים, זה קורה בכל בגרות..תקראו את התגובות שם. מתמטיקה היה קשה, ככה אומרים. ביוטכנולוגיה היה מכשיל, מישהו נוסף התלונן על טכנולוגיה או משו בסגנון ואדם נוסף על כימיה..זה נראה לכם מיקרי שעל כל בגרות השנה התלמידים החליטו להתלונן? בחייכם יש סיבה..וזה מעצבן אותי שאנשים עוצמים את העיניים וקוראים לנו נוער מפונק, דורשים שנקרא ספרים ונפתח תרבות..מאיפה אתם יודעים אם אני קוראת ספרים או לא? נראה לי כבר עדיף שפשוט הייתי עונה על "התפסן בשדה השיפון" שנחשו מה? קראתי לא לבחינת הבגרות בספרות. לא קוראים ספרים..מה זה עוזר? לא למדתי את זה לבגרות..לא למדתי את השטויות שצריך לחרבש בתשובות שם. אוף! זה כל כך הרגיז אותי..
הייתי אמורה ללכת לישון לפני שעות, כמה נפלא.|ציני| טוב, לילה טוב לכם עכשיו. לי הרסו את הערב עם התגובות הנוראיות האלה...

Girl From Mars

New member
אנשים זה העם הכי טיפש שיש.

כל מי שהוא גדול ממך, מספיק שהוא גדול ממך בשנה, חושב שאת כלום בעצם. התגובות במקומות האלה זה הדבר הכי מעצבן שיש...
אני מקווה שזה מה שהגבת להם, כי הם סתומים.
(הדס כבר אמרה ש-98.9% (זה המספר?) מהאנשים הם טיפשים. תשימי לב שזה די נכון.
) "בכיינים, חכו שתגיעו לאוניברסיטה" - מה לעזאזל הקשר?
אומרים שהבחינה היתה לא הוגנת ושאלה שאלות על נושאים אחרים בכלל, מה הקשר אוניברסיטה פה?o_O (גם צריך בבחינה ציון טוב כדי להתקבל לאוניברסיטה.
) "אולי במקום לראות אקזיט כל היום ולדבר בפלאפון תשבו ללמוד" - עזבי, אין טעם אפילו. כמו שאר המבוגרים, הם מכלילים כ"כ את בני הנוער, וכמו שהם אומרים ישר "כל בני הנוער משתמשים בסמים ושותים אלכוהול" ככה זה גם מה שהם יגידו. מפגרים. אף אחד כנראה לא באמת קרא את הכתבה, בגלל שאם הם היו קוראים את הכתבה הם היו רואים שהבחינה היתה על חומר שלא נלמד ולא סתם בחינה קשה. גם אם היית לומדת עוד 50 שעות את החומר שנלמד בכיתה, לא היית יכולה לענות על כל השאלות בבחינה. ואם הם קראו את כל הכתבה, אז הבנת הנקרא שלהם בקרשים, ואז את לא צריכה לדאוג, את כבר הרבה יותר חכמה מהם.
"10 ש"ח הטיפקום מבזק חדשות ו10ש"ח אס אמ אסים לכרמל בדר"כXD"
|חבולקשות|

dafi daf

New member
../images/Emo24.gif להביא לך בן אנד ג'ריס? ../images/Emo9.gif

נו,מה,את מבואסת...גלידה תמיד עוזרת{בן אנד ג'ריס
*מרייר*} אפילו באלי מקביל הם אוכלות בן & ג'ריס כשהם מבואסות!

למעלה