gilriv

New member
../images/Emo32.gif

החל מ15 למאי סידרה הפופולרית ושזכתה הסידרה הכי טובה השחקן הכי טוב הסופרנוס !בערוץ10 עונה ראשונה משעה 23.00 גם סידרה מעולה אם אתם אוהבים אקשן ובין רצח מאדום לשחור זה הסגנון בעיקר ?

Md44

New member
רצח מאדום לשחור

זאת סדרה מעולה! אני ממש ממליצה, ימים א-ה בשעה 10 בדיוק איך שנגמר חוק וסדר בהולמרק , וגם די חוצץ בין חוק וסדר של הולמרק לחוק וסדר של ערוץ 11 בימי שלישי.

תתש

New member
המלצתי בעבר בפורום על רצח...

אבל אף אחד לא הגיב. טוב לפחות יש עוד מישהו שצופה לפי דעתי בסדרת המשטרה הכי טובה של שנות ה-90. ולא משנה מה יגידו על NYPD.

Nimst

New member
כולן? ../images/Emo2.gif

מה זה, אי אפשר לכתוב בפורום חוק וסדר שרצח מאדום לשחור היא "סדרת המשטרה הכי טובה של שנות ה-90"

snier1991

New member
אבל חוק וסדר היא לא בדיוק

סדרת משטרה היא סדרת חוק באופן כללי רצח מדבר על המשטרה בלבד

Nimst

New member
היא סדרת משטרה ובית משפט

וסדרות הבת ברובן סדרות משטרה.

תתש

New member
קודם כל ../images/Emo2.gif משלי

כי אפשר לכתוב בפורום מה שאתה חושב. ויכול להיות שמדור מיוחד יותר טובה אבל כוונה פלילית שאני ממש מנסה לאהוב אותה לא גורמת לי להישאר לראות את כל הפרק. וגם למה אסור לכתוב את מה שכתבתי, צריך להודות שהצד המשטרתי בחוק וסדר הוא חלש וזו הייתה טעות של דיק וולף להוציא שתי סדרות משטרה כי לפחות היום ולפני כמה שנים הצד המשטרתי הוא לא כמו שהיה לפני 10 שנים. ומדור מיוחד טובה רק בגלל הקאסט שלה כי התסריטים לכל הסדרות נכתבים ע"י אותם אנשים, אין הבדל מבחינת השקעה כספית בינהן, ואני אוהב את מדור מיוחד יותר בגלל שהיא מזכירה את רצח מאדום לשחור. ודרך אגב המקורית ו-TBJ לא נחשבות כי יש דגש על הצד המשפטי.

gilriv

New member
- לדעתי העונה הכי טובה

זות עונה4 של חוק וסדר -מדור מיוחד יש שם את הפרק שהערוכת דין -בגילומה של סטפני מרץ -עורכת דין באמת חתיכה ויפה
היא מסתבכת עם אירגון של איש גנגסטר ואיש מפיה והוא לא שוכח .. אז הוא מחליט למרר את החיים {לשלוח מכתבי איום וכו
ערוץ1 כמה שידורים הוא משדר תוכניות בשידור חוזר הוא מסרב לשדר את עונה4 נראה לי .הוא שהוא מרמה אותנו ופשוט אין לו חוק וסדר עונה4 ?

Nimst

New member
כמה דברים

דבר ראשון, "אפשר לכתוב פורום מה שאתה חושב" - לא מדויק בכלל. עיין נא בתקנון תפוז
ללא קשר, לא היה קשה לנחש שהתכוונתי שזה לא מתאים לגלוש בפורום חוק וסדר ולהגיד שסדרה אחרת היא סדרת המשטרה הכי טובה. דבר שני, חולקת עלייך לגבי הסיווג של חוק וסדר. חוק וסדר המקורית היא דרמה משטרתית ומשפטית.

gilriv

New member
כל הסיפינים אוף , שלה

אלו גם כל אחד טוב כל הסדרות מבית -חוק וסדר ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

garsia

New member
../images/Emo152.gif מומנטו, סניוריטה! (רגע!)

*יואב לוחם זכויות גולשי הפורום ואוהבי רצח מאדמדם לשחרחר* לא מתאים לגלוש בפורום חוק וסדר ולהגיד שסדרה אחרת היא סדרת המשטרה הכי טובה? מתאים גם מתאים! משתי סיבות:
זה שזה פורום חוק וסדר, לא אומר שכולם פה חייבים לאהוב רק את חוק וסדר, או הכי את חוק וסדר, זה רק אומר שדנים פה על חוק וסדר. עובדה: מנהלת פורום חוק וסדר, מנהלת פורומים של סדרות טלביזיה נוספות! אז מה, חוק וסדר זו הסדרה שהיא הכי אוהבת? או מופע שנות השבעים? או הבית של פיסטו... סליחה, הלבן?
אין פורום 'רצח מאדום לשחור', מה לעשות...
ואגב, התוודות קצרה - סתיו, חברים יקרים... אחרי שנים רבות בהן צפיתי בחוק וסדר... גם אני הגעתי למסקנה ש... ש...
אני מעדיף את "רצח מאדום לשחור"! זהו, אמרתי את זה! כלומר, לא יודע אם מעדיף, אבל כן, יש ביניהן תחרות קשה. מאוד קשה. ועד כמה שאני מת על ג'ק מק'קוי, אדם שיף, לני! מיסטר ביג, מיז. קנקייד
ואפילו בנג'מין בראט, ברצח מדרגה ראשונה יש מספר דמויות מגוון יותר סימולטנית, והעובדה שאין נוסחה קבועה כמו בחוקו"ה, דיי מרעננת. זהו. נפגש שוב, כאשר סתיו
תחליט לרמוס את זכויותיו של עוד מעריץ 'רצח מאדמדם לשחרחר' מקופח! ועד אז - *הכנס כאן catch phrase מדליק בספרדית*

gilriv

New member
מה יהיה פה ,אם כולנו נדבר על סדרות

-שונות
זה פורום לחוק וסדר :ולכול הסדרות שלה לכל הסדרות הבת שלה ושל דיק וולף וסתיו מאה אחוז צודק -אומנם יש גם לה פורומים שצריכים את השגחתה
אני גם אוהב את הבית הלבן וכותב שם גם לכול תוכנית יש פורום בתפוז וסתיו עושה יופי של שרות

Nimst

New member
האר נא את עיניי?

איזו זכות רמסתי, בדיוק, ושל מי? אם אין פורום לרצח מאדום לשחור - אדרבא, שלחו נא טופס והציעו לפתוח אחד. זו לא סיבה להפוך את פורום חוק וסדר למשהו שהוא לא. כמו שאמרת, יואב, העובדה שאנחנו בפורום חוק וסדר אומרת שדנים פה על חוק וסדר. דיונים על סדרות אחרות הם בגדר אוף טופיק לגיטימי, אבל זו לא המטרה של הפורום. זכותך להעדיף את רצח מאדום לשחור, או כל סדרת טלויזיה אחרת, על פני חוק וסדר. זכותך להעדיף סדרה אחרת ובכל זאת לגלוש ולהשתתף בפורום. אבל זה לא ישנה את העובדה שזה לא מתאים להכנס לפורום ולהודיע שסדרה שאינה חוק וסדר היא הסדרה הטובה ביותר.

garsia

New member
אוי ויי.

נראה לי שלא הבנת את ההומור בהודעה שלי, לכן אדבר קצר ולעניין. אדון תתש נכנס לפורום במטרה להמליץ כאן על תכנית משטרה שלדעתו היא הטובה ביותר. ההמלצה היא לגיטימית, מכיוון ש'חוק וסדר' היא סדרת משטרה (בין השאר), לכן הוא העלה בדעתו כי גולשי הפורום יתעניינו לשמוע המלצה על סדרת משטרה נוספת. תתש הוסיף את דעתו על הסדרה רצח מאדום לשחור, וזהו דבר מאוד לגיטימי, שוב. למה? כי פה זה לא פורום 'מועדון המעריצים של חוק וסדר', אלא פורום חוק וסדר. נקודה. לכן, מי שכותב פה, לא מחוייב לאהוב הכי (או בכלל) את חוק וסדר, אך לדון עליה בלבד. לדעתי המלצה על סדרת משטרה נוספת עדיין תואמת את רוח הפורום, אך את חושבת שזה נתון לויכוח, ואני מבין זאת. עוד יותר תואם את רוח הפורום, לעשות מה שאני עשיתי, ולהשוות את הסדרה 'חוק וסדר' לסדרת משטרה אחרת, גם אם אני בגסות רוח טוען כי יכול להיות שהיא יותר טובה מחוק וסדר. ולא באמת רמסת אף זכות, נו, מה את ככה, סתם צחקתי.

garsia

New member
הוספה קטנה:

דיונים על חוק וסדר, גם טומנים בחובם דיונים על טיבה של הסדרה.

Nimst

New member
לא פספסתי את ההומור

(ככה אתה מכיר אותי?) אתה חוזר על דברים שכבר התייחסתי אליהם. לא קצת מיותר להגיד ש"מי שכותב פה, לא מחוייב לאהוב הכי (או בכלל) את חוק וסדר, אך לדון עליה בלבד." כשכבר אמרתי ש"זכותך להעדיף את רצח מאדום לשחור, או כל סדרת טלויזיה אחרת, על פני חוק וסדר. זכותך להעדיף סדרה אחרת ובכל זאת לגלוש ולהשתתף בפורום. אבל זה לא ישנה את העובדה שזה לא מתאים להכנס לפורום ולהודיע שסדרה שאינה חוק וסדר היא הסדרה הטובה ביותר." ? אני מחפשת למה להתייחס, אבל הגבתי כבר להכל. נשאר רק לחזור ולהגיד שלהמליץ על סדרה דומה אחרת זה לגיטימי, עושים את זה בפורום הרבה ואאל"ט עשיתי את זה גם בעצמי. זה לא אותו הדבר כמו להגיד שסדרה אחרת הכי הסדרה טובה, במיוחד כשאין להודעה הרבה תוכן מעבר לזה.

למעלה