garsia

New member
אה, המ,

שוב, על הדבר הכי חשוב את כן מתייחסת, ונשארת בדעתך - שזה לא מתאים להגיד שסדרה אחרת היא הכי טובה, ולדעתי זה כן מתאים, והסברתי למה. אני אחזור למערה שלי, בהחלט.

Nimst

New member
לא הסבר שמספק אותי

נמשיך לא להסכים, אני מניחה.

תתש

New member
אני יודע למה התכוונת

אבל אני עדיין לא מסכים בקשר לסיווג של חוק וסדר. חוק וסדרת היא דרמת אכיפת חוק (Law Enforcment Drama), היא בעצם המציאה את הסיווג הזה כי היא לא סדרת משטרה טהורה או דרמה משפטית טהורה. ובכל מקרה לא משנה באיזה עונה (בעיקר העונות בהולמרק), אולי בגלל שזה החצי האחרון, הצד המשפטי נראה יותר מושקע מהצד המשטרתי. ומה רע להגיד שרצח היא סדרת משטרה טובה מחוק וסדר, ללא שום קשר אם זה נכון או לא. וטוב לדעת שיש עוד מישהו כמוני שממש קשה לא להחליט מה יותר טוב.

Nimst

New member
היא המציאה את הסיווג הזה

כי היא שילוב של שני ז'אנרים. אבל זה באמת כבר עניין של סמנטיקה. אם אתה מעדיף שלא לקטלג אותה כדרמת משטרה כדי שיהיה לך יותר קל להחליט בינה לבין רצח מאדום לשחור - בכיף. אני עדיין אחלוק עלייך בקשר לסיווג. הצד המשפטי יותר מושקע מהצד המשטרתי? תלוי בפרק. פעם זה יותר חשוב ופעם זה. להגיד שרצח מאדום לשחור יותר טובה מחוק וסדר זה לא מתאים בפורום חוק וסדר. המשפט הזה נראה לי די self explanatory.

תתש

New member
בשמחה הייתי אומר את זה בפורום

של רצח מאדום לשחור אבל אין אחד כזה. בכל מקרה חוק וסדר ורצח הם די קרובות כי דיק וולף ה/מקיף את שתיהן (נראה לי).

Nimst

New member
זה שאין פורום לרצח מאדום לשחור

לא הופך את זה למתאים להגיד את זה כאן. אבל יש פיתרון - טופס רישום מנהלי פורומים. לפי האתר של tvtome, דיק וולף לא מופיע בשום מקום בצוות של רצח מאדום לשחור. זה נכון שיש הרבה שחקנים משותפים, אבל כנראה שמעבר לזה אין קשר בין וולף ל"רצח".

gilriv

New member
ה-אא רבותי יש טיעון מצוין

כולם למעשה יצאו -אחד אחד אה שיחקו כניצפים ברצח מאדום לשחור בפרקים ובעונות יותר מתקדמות שחקו שם כריסטופר מלוני וגם וינסנט דונפיו {כוונה פלילית ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ למעשה אפשר לראות את זה כספין אוף של ריצ'ארד בלצר ואחרי זו מדור מיוחד אבל כודם חוק וסדר ?שגם ריצארד בלצר שיחק בכמה עונות
גם בYES+ ובAXN משדרות את זה בעונה6 תראו תפרק Subway
פרק מלא אקשן וינסנט דנפר'וו משחק שם כריסטופר מלוני פרק Wanted Dead or Alive חלקים 1 ו2 בעונה7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;

elcool

New member
dude, לא היתי פה.. כמה? חצי שעה?

איזה דיוק! איזה נימוקים! אולי אני מסכן את האדמומיות שלי, ואולי אחזור לשחור (hint hint...
) (please don't shot me...) אבל זה באמת פורום לדיון. העובדה שהרבה כתבו פה על פרקים שהם לא אוהבים כבר תומכת בעובדה שזו לא סדרה מושלמת. גם מאדום לשחור לא, אבל אף סדרה לא מושלמת. אני מודה פה: חוק וסדר היא לא הסדרה הכי אהובה עלי ביותר בעולם לתמיד B.L.F.E וכו'. את המקום אזה אני נותן לסאות' פארק. ועוד כמה סדרות אנימציה זחוחות שאין להם פורום בבית ישראל. אבל לחוק וסדר כן יש פורום. ואני שמח שאני לא המשוגע היחיד שמנתק את כל הטלפונים וסוגר את תיבת הדואר עם מסקנטייפ כל 9:15 בימי השבוע. אבל בזה זה נגמר. לא צריך היות פנאטים בכל דבר וצריך לכבד את דבריהם של אחרים. זה לא שבא אחד בן 12 לפורום מפורום בריטני ספירז וכתב "חוק וסדר סאקס!!!!1111 ברינטי רולזזז!! מיסטר ביג קטן עלי! שלני ילך לה*****!!@!!!" (לא שיש לי משהו נגד בני 12, יש לי משהו נגד בריטני). חבר פורום ותיק שכולנו כבר מכירים הביע דעה. זה הכל. ואלו שתי האגורות שלי. (בבקשה אל תורידו לי את האדום... בבקשה)

Nimst

New member
איזה פארנויות

למה אנשים מתקשים להבין את ההבדל בין "לא נראה לי מתאים" לבין "אסור, וההודעה גם תמחק והגולש מסתכן בחסימה". האדום שלך נשאר בינתיים, יקירי, אל דאגה.

gilriv

New member
סתיו

היום בAXN רצח מאדום לשחור הקרוס אובר עם בנג'מן פראט בשעה 22.00 ושידור חוזר ב00.30 ללקוחות YES עוד מעת יהיה הקרוס אובר הזה

תתש

New member
הפרק של רצח מאדום לשחור

הייתי ממש מופתע שג'ק אמר שיש לו בת (שצריכה להיות מינימום בת 30) במיוחד שבעונה 13 של חוק וסדר הוא אמר שיש לו בן. אז למה בכל ה-10 שנים שהוא בחוק וסדר לא טרחו לעשות פרק עם המשפחה שלו (כמו שעשו עם לני והבת שלו). ושאלה יותר גדולה, למה ג'ק לא מדבר עם הילדים שלו? סתם זנח אותם או שהוא הרביץ לאמא שלהם כמו אביו.

gilriv

New member
אני חושב שהתסריטאים

כתבו אותם לסידרה אם במקרה זה יצורך להביא אותם אני זוכר שבפרק אפטרסוק -הראו את הבת של בריסקו שה הם כאילו החקירה שעליה הם עבדו היה להם אישי -מדי,
הפרק הסיום עונה6 אפטרסוק הבת של בריסקו נחשף בפעם הראשונה שאנחנו רואים אותה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nimst

New member
../images/Emo58.gif מעליי

מה קורה? לא לכתוב הודעות עם ספוילרים בלי להודיע קודם. ובעונה ה13 הוא אמר שיש לו child, אאל"ט, לא בן.

למעלה