../images/Emo32.gif

אוקיי...ממש משעמם לי (עזבו את זה שלא התחלתי ללמוד למבחן שיש לי מחר...ישנתי כל היום
)... ספרו חוויות מהחופש...

Lopezit

New member
אנשיםםםםםםםם תתאמצו שנייה

ותקראו את מה שהכנתי זה הבוקריפורט שעשיתי על עיני מלאך.. תגידו מה דעתכם פליזזזז זה לא הרבה!!!!!!!!

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifנ"ש../images/Emo26.gif

ב-23:50 בערוץ E! יש ג'ניפררר!!! אני לא יודעת מה בדיוק ואני מתעצלת לפתוח את הטלויזיה לבדוק אבל יש!!! תראווו וואההה

אויי זה ארוך מידיייייי

אבל אני יכול להגיד שהכותרות יפות וכל הקישוטים האלה (איך שלא קוראים לזה...)

היה סוף סופי סופני..

היום עשיתי על האש עם דודים שלי היה תותח.. חוץ מזה שכמעט שכחו את המנגל.. אבל היה מצחיק בטירוף..

נ"ש מי רואה דוגמניות????

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה התעללות.. מסכנות.. אבל אין מצב שליאת בלו המושלמת לא זוכה.. היא פשוט מושלמת.. אין עליה.. ממש מעלפת..

המבחן מחר....

אני באה למורה אומרת לה שאני לא מוכנה למבחן אם אפשר לעשות אותו פעם אחרת... אם היא לא מסכימה אני מגישה טופס ריק בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע תראו לי בן אדם אחד ששונא פיזיקה יותר ממני!! לא קייםםם!! איו איו איווו!! אממממ... חוויות מהחופש?? היה מטורףףף :)))))) סורי שלא יצא לי להיכנס יותר מדי השבוע לא מצאתי זמן לכלוםםם... כולל שיעוריםםם..ועבודות... ולהשלים חומר של שנה שלמה במתמטיקה... אאאאאאאאאאאאאאאאאא מה עושים?? היה אחד החופשים הטוביםםםםםם

Lopezit

New member
נגמר החופש בעעעע אז ספרו

איך היה לחזור לבצפר?!?!? אצלי היה מצד אחד שולטטט היה היום מצחיקק חוץ מזה שכמעט לא למדנו וחצי מהכיתה היה לה מגן אז בכלללללללל אבל אבל עדיין זה לא כיף לקום ב7
ואני מתה מעייפות ואי אפשר ללכת לישון בגלל שצריך להתכונן למבחן מסריחחחחח

oren456

New member
היה לי דווקא יום סבבה

בהתחלה חשבתי שהולך להיות לי חרא של יום כי היום הייתה לי את המתכונת במחשבת שחרשתי ל ה כל הפסח והלך לי אחלה,יותר מ-65 יש לי בטוח ,מחכה לראות כבר את הציון.

היום היה אחד הימים המוזריםםםםם

לא יכולה לפרט למה... לא בדיוק המקום.... מורים יכולים להיות רכלנים דו פרצופיים לא איכפתיים ומגעיליםםםם. אם היה לי מכשיק הקלטה בביצפר... בעעעעע

ויום רביעי יש לנו חופשש../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ביצפר קטן... אין מספיק חדרים בשביל הבגרויות או משו... אז אנחנו לא לומדים :)))

למעלה