כרגיל מעוות את דברי
חיזבאללה, מליציה צבאית בתמיכת אירן וסוריה, הם פרו סורים כמו שראינו לאחר שהממשלה נפלה, כל הנשק שלהם מגיע דרך סוריה, אין מה להוכיח עובדה ידועה. ישראל - מדינה, לא מליציה, ארצות הברית היא בעלת ברית זה הכל, לא רק אנחנו צריכים אותה, גם היא אותנו, אחרי הכל היא לא עוזבת אותנו ומשלמת לעיתים מחיר לא קל באו"ם על התמיכה שלה בנו, למה אנחנו מקשיבים לה?, בדרך כלל אינטרסים תואמים. אם לישראל לא תהיה עליונות צבאית, זה אומר שאנחנו מזמינים התקפות עלינו, הסיבה היחידה שלא מתקיפים אותנו זה מפחד על ההשלכות, אנחנו לא נצא להתקפה סתם ככה על אף אחד, מצד שני אם היינו חלשים היו יוצאים עלינו?, למה? כי הם יכולים. טילי נ"מ כן יכולים לפגוע לנו במאזן האימה, כבר כתבתי, החיזבאללה יתקפו יותר חזק, אנחנו נזהה קשר מסוריה, אבל נפחד לתקוף כי תהיה הסלמה, תהיה הסלמה בגלל שיפילו לנו מטוס, זה יכול לקרות, גם אם הסיכוי נמוך הוא קיים, והנה שינית את המצב באיזור, החיזבאללה יכול לתקוף וישראל לא יכולה לפגוע באחראיים האמיתיים. בקשר לסוריה, נכון לעכשיו היא באמת יכולה לחלום על הגולן, והיא בדיוק כמו עם הפלשתינים לא תיגע בחיזבאללה, היחידה שיכולה לפרק אותה זו אירן, אירן לא רוצה, מבחינתה אנחנו בכלל לא צריכים להיות קיימים. התחנפות לרוסיה? - היתה בכמויות, כל הקריאות "ידידה של ישראל" למדינה מושחתת לחלוטין, האנטישמיות שם בשמים, מחמשת את סוריה, עורת לאירן בתוכנית הגרעין שלה, היו התחנפות, ועוד כל העקיצות האלה לנו כאילו אם נתקוף את סוריה אז..., אז זהו אסור שיהיה אז, כמו שהסברתי שאם נצטרך לחשוב על זה אז חיזבאללה משיגה יתרון עלינו. תראה, הכוח הצבאי של הרשות נהרס באשמתם הבלעדית, בייחוד בחומת מגן, מבצע שיצא לאחר יותר מ100! הרוגים שלנו בחודש, הם גרמו לזה לקרות, אותי אישית לא מעניין איך אבו מאזן יעשה את זה, נכון הוא אפילו לא מגלה טיפת נכונות לעשות את זה, הוא מקסימום הולך על "הידברות" מילה שאתה הולך אחריה כאילו היא חיובית או משהו, עם החמאס, ג'יהאד, תנזים לא עושים הדברות!, לפחות לא מבחינתינו וזה הרי מה שמשנה, אני חייב לדעת שלשיריוניות תחת כל מצב הן יהיו כדי לפרק את הטרור ובשום מצב לא נגדינו, אני יודע בוודאות שהיא תהיה נגדינו בדיוק כמו שהיו ה11 אלף רובים שנתנו להם באוסלו, למען אותה מטרה, שיטפלו באירגוני הטרור, מה גם לזה יש לך "הסברים" ו"תירוצים"?, אותי הם לא מעניינים, שיפרקו נקודה.