מה שמעניין, אותם אנשי ימין

(ו"מרכז"
) האוהבים להתהדר בנוצות "חברתיות", ממלאים פיהם מים בנידון. כנראה, ימין זה ימין זה ימין.

../images/Emo6.gif כרגיל - "היגיון ברזל"

הדבקת תוויות על ימין ועל שמאל: חיזבאללה - מיליציה פרטית של סוריה (לפי אותו "היגיון", כל ישראל היא מיליציה פרטית של ארה"ב) "הרוסים רוצים לשנות את המאזן" - גאוני! טילים נ"מ לטווח קצר משנים את המאזן!
"המצב שבו ישראל חייבת עליונות צבאית מוחלטת" - גם כן גאוני! כדי להמשיך בשקט בכיבוש, כדי שלא יהיה מצב שסוריה תחלום להחזיר לעצמה את שטחה. ואני לתומי חשבתי שעדיף שלום. "חיזבאללה יעלה בכמה רמות" - בהינף מקלדת של "אנשימרכז"
למה לא? אפשר להקליד כל דבר. ולא משנה אם הוא מבוסס על משהו, או סתם עורבא פרחא, העיקר שיישמע "משכנע"
כנ"ל "סוריה תאלץ לעשות חישובים... לפגוע במטרות". רגע, מי פוגע? סוריה? "מה ההתחנפות לרוסיה". טוב, נניח שמישהו ראה כאן "התחנפות" (אני אישית לא ראיתי כאן כזאת). אז בטח! צריך להתחנף רק לאמריקה! ציטוט רגיל של דבריו של מנהיג שביקר בארץ זה כבר "התחנפות". הרי כולם יודעים שצריך להזכיר את רוסיה אם בכלל, רק בהקשר שלילי כלשהו. "מחמשת את אירן"! ? אפשר לפרט? במה? מתי? "אפילו רוצה למכור שריוניות לפלסטינים"! - שומו שמיים! אנשימרכז רוצים שאבו מאזן ימגר את הטרור עם רוגטקות
יאללה, רוצו והתלוננו עלי במשוב על כך שדבריכם נראים לי די מטופשים.

כרגיל מעוות את דברי

חיזבאללה, מליציה צבאית בתמיכת אירן וסוריה, הם פרו סורים כמו שראינו לאחר שהממשלה נפלה, כל הנשק שלהם מגיע דרך סוריה, אין מה להוכיח עובדה ידועה. ישראל - מדינה, לא מליציה, ארצות הברית היא בעלת ברית זה הכל, לא רק אנחנו צריכים אותה, גם היא אותנו, אחרי הכל היא לא עוזבת אותנו ומשלמת לעיתים מחיר לא קל באו"ם על התמיכה שלה בנו, למה אנחנו מקשיבים לה?, בדרך כלל אינטרסים תואמים. אם לישראל לא תהיה עליונות צבאית, זה אומר שאנחנו מזמינים התקפות עלינו, הסיבה היחידה שלא מתקיפים אותנו זה מפחד על ההשלכות, אנחנו לא נצא להתקפה סתם ככה על אף אחד, מצד שני אם היינו חלשים היו יוצאים עלינו?, למה? כי הם יכולים. טילי נ"מ כן יכולים לפגוע לנו במאזן האימה, כבר כתבתי, החיזבאללה יתקפו יותר חזק, אנחנו נזהה קשר מסוריה, אבל נפחד לתקוף כי תהיה הסלמה, תהיה הסלמה בגלל שיפילו לנו מטוס, זה יכול לקרות, גם אם הסיכוי נמוך הוא קיים, והנה שינית את המצב באיזור, החיזבאללה יכול לתקוף וישראל לא יכולה לפגוע באחראיים האמיתיים. בקשר לסוריה, נכון לעכשיו היא באמת יכולה לחלום על הגולן, והיא בדיוק כמו עם הפלשתינים לא תיגע בחיזבאללה, היחידה שיכולה לפרק אותה זו אירן, אירן לא רוצה, מבחינתה אנחנו בכלל לא צריכים להיות קיימים. התחנפות לרוסיה? - היתה בכמויות, כל הקריאות "ידידה של ישראל" למדינה מושחתת לחלוטין, האנטישמיות שם בשמים, מחמשת את סוריה, עורת לאירן בתוכנית הגרעין שלה, היו התחנפות, ועוד כל העקיצות האלה לנו כאילו אם נתקוף את סוריה אז..., אז זהו אסור שיהיה אז, כמו שהסברתי שאם נצטרך לחשוב על זה אז חיזבאללה משיגה יתרון עלינו. תראה, הכוח הצבאי של הרשות נהרס באשמתם הבלעדית, בייחוד בחומת מגן, מבצע שיצא לאחר יותר מ100! הרוגים שלנו בחודש, הם גרמו לזה לקרות, אותי אישית לא מעניין איך אבו מאזן יעשה את זה, נכון הוא אפילו לא מגלה טיפת נכונות לעשות את זה, הוא מקסימום הולך על "הידברות" מילה שאתה הולך אחריה כאילו היא חיובית או משהו, עם החמאס, ג'יהאד, תנזים לא עושים הדברות!, לפחות לא מבחינתינו וזה הרי מה שמשנה, אני חייב לדעת שלשיריוניות תחת כל מצב הן יהיו כדי לפרק את הטרור ובשום מצב לא נגדינו, אני יודע בוודאות שהיא תהיה נגדינו בדיוק כמו שהיו ה11 אלף רובים שנתנו להם באוסלו, למען אותה מטרה, שיטפלו באירגוני הטרור, מה גם לזה יש לך "הסברים" ו"תירוצים"?, אותי הם לא מעניינים, שיפרקו נקודה.

כרגיל שום התייחסות עיניינית

רק התנשאות שמאלנית קיצונית וזילזול, זו הסיבה שאתם תהיו תמיד 7 מנדטים מינוס, תמיד, ההרגשה התמיד שאנשים כמוך מרגישים שהם יותר ""חכמים"", ""נאורים"", ההפך הוא הנכון, רועה צאן מאפגניסטאן הוא הרבה יותר נאור ממה שאתה אי פעם תהיה. כולך רק פסקנות ושיפוטיות, אפס ניתוח מצב, אפס נימוקים, אפס התייחסות לנסיבות, כלום.

אצלכם באמת דממה

הכיבוש הרוסי בצ'צ'ניה מוכר לך? מה בסך הכל ביקשנו? שתגנו טרור? הדממה שלכם מחרישת אוזניים

Mesarim

Member
ומה ברצונך שנעשה ?

שנפריח זיקוקי די-נור בשמי הארץ ? יצאו מלבנון, הנה, מחאתי כף. מרוצה ? הטילים האלה ? יגיעו לידי המחבלים. הללו ? ימכרו אותם לצ'צ'נים. הללו ? יפילו מסוקים רוסיים באמצעותם. ובא לציון גואל.

על ישראל כתגובה

למכור נשק מתקדם לצ'צ'נים הרי הרוסים לא יתקיפו את הצ'צ'נים נכון? אני מצפה משרון שיפעל באותה המטבע

אם כבר, אז אותו המטבע.

למה לא? בבקשה! שתמכור ישראל כמה שהיא רוצה אמצעי לחימה משוכללים לאזרחי רוסיה הצ'צ'נים שומרי החוק, אם..... יימצאו קונים. אלא מה? תגיע אל אנשי מחתרות היושבים במרתפים ובמערות? אלה לא יקנו שום דבר - כי ישנם מספיק גורמים חיצוניים ("אוהבי ישראל") המספקים להם בחינם

Mesarim

Member
קצת מסובך ../images/Emo13.gif

שתי הארצות הללו רחוקות. 1/2 שנה - 1/2 שנה ?

Mesarim

Member
שמע נא ידידי

עשיתי מאמץ לקרוא את כל ההודעה והתייאשתי באמצע. אומר לך את דעתי. כל מדינה שהאמריקאים מעבירים לצד שלהם, אם באמצעים מדיניים, ואם באמצעים צבאיים, אני שמח יותר. כאשר אני שומע: בל"ד / קומוניסטים / תהליך מהפכני ? אני מתחלחל, וכל המראות הקשים של המאה הקודמת, עם הגולאגים ישר עולים אל מול עיני. אני ? מעדיף את USA. זהו. רואה ? איך אפשר להעביר מסר ? קצר ולעניין.

הוניגמן

New member
אני מעדיף את האימפריאליסטים של בוש

על פני ה'חופש' וה'נאורות' של סטלין קסטרו וצ'אבז

snunit5

New member
אני איתך

יש מקדונלד ? יש קוקה קולה ? יש חופש מי רוצה לאכול סלק ותפוחי אדמה כל החיים שלו ? חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה