i am just me

New member
אני לא מצליחה לראות את הסרט

אתה יכול להשיג לי קישור אחר לסרט כי דרך הייד פארק זה פשוט לא עובד...

../images/Emo26.gif

מספר הודעות מתחת להודעת הפתיחה יש את תגובתו של "בייקי", בה תמצאי כמה לינקים חילופיים.

כלומר, בשוטרים.

"אחת הנקודות הקשות של הכיבוש הישראלי, היא אובדן המוסריות ומעבר לדוקטורינת "מטרה מקדשת את האמצעים". צריך לפעול בתקיפות נגד מעשי פשע, לא נגד אוכלוסיה אזרחית שלא מעורבת ישירות במעשי אלימות, ואנשי שיטור וצבא ששוברים את הקוד הזה, מעבירים רושם חד משמעי "אנחנו מושחתים בדיוק כמו כל השאר". ילד שרואה אלימות כזו, עלול לגדול ולעשות מעשים חמורים מאוד, וזה בדיוק מה שקרה עם הפלשתינים. והנה גם אתה, במקום לחפש צדק והומניות, מסתכל על הכל כמו אוהד כדורגל. על זאת נחרבת מדינת ישראל, על זאת הערבים ישלטו כאן יום אחד".

אתה הוזה

ערבבת כאן מין שלא במינו. הנושא שהעלה הוא הפגנת החרדים ואתה כותב על הכיבוש. ולגופם של דברים, לכוחות הבטחון יש את הלגטימיות לפעול באופן תקיף וביד קשה נגד אזרחים אלימים אשר מסכנים את שלום הציבור ומשחיתים רכוש ציבורי.

אוכלוסיה אזרחית היא אוכלוסיה אזרחית

אתה בדיוק כמו אוהד כדוגל אלים, אולטראס שכזה. ירביצו לקהל ממול זה חוקי, וירביצו לקהל שלך זו חוסר אנושיות. את השטויות שאתה כותב כאן לא תוכל למחוק. הסרטון אינו מתעד שום התפרעות חוץ מזאת של עובדי ציבור שרומסים ברגל גסה את החוק, ואתה בגלל שהם לא שייכים פוליטית לקהל שלך, מתיר את דמם. וזו בדיוק הבעיה של הכיבוש, שבגלל שערבים לא שייכים לקהל שלך, ובגלל שיש בתוכם עבריינים, עכשיו בשביל ישראלים מושחתים שכמוך כבר מותר להעניש אותם קולקטיבית וללא אבחנה. טמבל.

אתה משת"פ ../images/Emo31.gif

מזל שאתה שדומיך הם רק מיעוט מזערי בעם. ישראלים שתומכים ומעודדים את הצד שנגדו אנו נמצאים במלחמה. אלה שמתמיד מאשימים את מדינת ישראל בכל אירוע ומצב בטחוני מול הערבים. אתה משת"פ שחיי במדינת ישראל ופועל נגדה. סוג של ישראלי אנטי ציוני ופרו פלשתינאי בדומה לברכה ואחמד טיבי.

טוב משת"פ הומני,מפשיסט חסר צלם אנוש

דבר תכל'ס. התגלת כאן בתור ריקא חסר מוסריות לחלוטין, שלא הצדק בראש מעייניו אלא קבוצתיות גרידא. לא כתבתי שום הודעת תמיכה בחרדים שורפים פחים, כתבתי על רמיסת החוק והאנושיות בשימוש בעילה שכזו בשביל לצאת למסע הענשה קולקטיבי וחסר אבחנה. ואתה, כאיש שינוי, לא מסוגל להתעלות מעל עצמך ומגיע לטעויות גסות שמציגות אותך ערום ועריה, כפאשיסט חסר צלם אנוש ומוסריות. צריכה להיות ענישה תקיפה כנגד פורעי חוק בלבד, ובאמצעים חוקיים, לינץ' משטרתי הוא פריעת חוק יותר גרועה, משום שהיא מסירה את הלגיטימיות הבסיסית של שלטון החוק, וזו בדיוק ההשתחתה של הכיבוש על הערבים בארץ.

Mesarim

Member
שמע שמע רעמסס

כל החננות האלה מיחד-מרצ ? הם מה שנקרא "יפי נפש", עדינים בדיבור. אני אגיד לך את זה ישר, בלי כפפות: הורדתי את הסרט ראיתי אותו כמה וכמה פעמים נקרעתי מצחוק נהניתי מכל רגע (נקמה קטנה על הסחטנות שהם סוחטים אותנו מימי מנחם בגין ועד עצם היום הזה) ולהבא: שלא יפגינו בלי רישיון להפגנה שלא יחלמו לקרוא "נאצים" לשוטרים שלא ישרפו עגלות אשפה זהו. הייתי מוסיף עוד אי אילו "דיברי כיבושין" אבל זה לא פורום אקטואליה כאן, ואני חושש שיחסמו אותי, אז אני שם מחסום לפי. אתה יכול לצעוק צעקות של קוזק נגזל עד השנה הבאה, זה לא עושה עלי רושם בגרוש ורבע. מי שרוממות הדמוקרטיה בגרונו, יתכבד וישלם גם את החובות לדמוקרטיה, לפני שהוא מוצץ את לשדה. ולא נותר לי לאחל להם, כי בפעם הבאה שהם יהיו אלימים, שיחטפו פי 5. בבית הכנסת, ובבית המדרש, ואם צריך ? גם בבית השימוש. אולי האלות הנוחתות על פדחתם יחדירו קצת בינה לקוקודם, וניראה אותם ב"ה, בשערי הבקו"ם. אמן ואמן ובא לציון גואל וא'גיטע שאבעס

אשרת

New member
ממממ, הייתי אומרת שקצת מוזר.

כי בטלוויזיה דווקא הראו את החרדים זורקים שולחנות, מוטות ברזל וכו' על השוטרים. אז אם אתה חושב שזה לגיטמי להעיף דברים כאלו על שוטרים - שיבושם לך. אבל לפחות אל תהיה חד צדדי ותטען שהאלימות הגיעה רק מהצד של השוטרים, כי למעשה חרדים הם אלו שהחלו עם ההתפרעות ועד נקודהת מסויימת המשטרה היתה די אדיבה איתם, מה שאנשי הימין לא ממש יכולים לטעון שהמשטרה היתה איתם. ועכשיו - מה הקשר בין מה שהחרדים עשו לבין הערבים?

זהו גוטרמן...

הוא מזמן בעד פינוי שדרות, כדי שהפלשתינים לא יקנאו ולא "יצאו להם העיניים" חס וחלילה... הוא כותב דברים מטורפים לחלוטין, אם מישהו חס וחלילה נותן ביקורת מקבילה לדבריו אז הוא יוצא "מעליב אותו"... אני מחפש הגיון, ממש לא מוצא אותו...

אבו מאזן אינו יכול לטפל בנושא כי

ב4 שנות האינתיפאדה הרסנו את כוחה וסמכותה של הרשות. לדעתי עדיף להחזיר את שדרות לפלסטינים או שנעביר אותה עמוק לתוך שטחנו מחוץ לטווח הקסאמים.

היום יש קסאמים משופרים המגיעים

לפאתים הדרומיים של אשקלון, לפנות גם אותה גוטרמן?. אנחנו הרסנו את הרשות? הם הרסו בעצמם, ערפאת היה הרשות, ערפאת מימן טרור, כלומר הרשות ומתקניה היו טרור אחד גדול, כאשר זה המצב אין בכלל על מה לחשוב או מה לשקול, עושים הגנה עצמית, פוגעים במי שפגע/פוגע בך.

מי קבע שכל מה ש"נחוץ" לנו חייב

להיות במרכז? אנשים גרים שם, אנשים גרים גם בגליל, בחיפה, בנגב, ישראל היא הרבה יותר מגוש דן. חוץ מזה...מה זה "נחוץ"?, אין כזה דבר "נחוץ"!

יותר קל לנו להגן על ישובים סמוכים

ולא מפוזרים. בזמנו העלתי את מתווה חדרה גדרה שהוא לדעתי הפתרון אם מדינה דו לאומית לא תקום.

gershon17

New member
אבל גם תל-אביב כבושה

מה תעשה כשמקלקיליה המשוחררת יגיעו קסאמים ללב תל-אביב הכבושה? ומה תעשה עם יפו, רחמנא ליצלן?

למעלה