gilmorefreak

New member
אההההההה...

אממ אז חוץ מפשלה של בציפר שעשינו היסטוריה השנה, בגרות חורף..אין ממש הבדל.. אה, כן אני לא דוברי אנגלית..אבל אלה אצלנו שכן..זה אותו הדבר..
איך פספסתי את ספרות?
|טיפש|

../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif

חפיף
וכן, אני יודעת, דוברי אנגלית זה ככה בטח בכל הבתי ספר... זה הקטע המיוחד בזה...

gilriv

New member
- בנות גילמור welcome to Stars hll

בערוץ הולמרק החל מ27 למרץ
בערוץ10 ש,ח מעונה3 מיום שישי ב16.55

gilmorefreak

New member
אוקיי מה-27.3 בערוץ הולמרק תשודר

העונה השלישית של גילמור? או איזה? בכל מקרה, רק וידאתי מיום שישי בשעה 16:55, ערוץ 10, גילמור! לפי התקציר רשום פרק1!
אבל סביר להניח שזאת עונה שלישית...או שמא, רביעית?
בלה. לא אני יותר מדי אופטימית...

morini77

New member
תשובות תשובות תשובות!

אוקיי, ערוץ 10 - מה-4 במרץ ישדר את העונה השלישית (שוב!
) בימי שישי (שוב!
) בשעה 16:55 שזה אחרי כניסת שבת (שוב!!!
) ואני שוב לא יכולה לראות. באסה. הולמרק - מה-27 למרץ ישדר את העונות הראשונה והשניה ברצף פרט לימי שישי, בשעות 12:00 ו- 18:45. זאת רק אני שיש דה ז'ה וו מטורף?

כמה שאלות

כתבת "פרט לימי שישי"...זאת אומרת גם שבת?! ולמה הולמרק משדרים שוב את העונות הראשונות ולא את השלישית כמו שהבטיחו?
מראש

Kill Bernard

New member
הם לא "הבטיחו" שום דבר,

אם אני לא טועה. ובטח שלא בתאריך מוגדר. זה יותר מצפוי שלא ישמו את השלישית בהולמרק. יש עוד זמן.

אורוש47

New member
קיי, ועכשיו בגלל שאני בורה.......

העונה השלישית- זו זאתי ששודרה עד לפני כמה זממן בערוץ 10 בימי שישי בשבע בערב נכון
והעונה השניה שודרה בהולמרק בערך באותו זמן
(כל יום ברבע לשבע או משו) (אוווווו ספוקי... למה אני עדיין זוכרת את השעות שידור האלו....
)

gilriv

New member
בהולמרק ישודר עונה ראשונה

STARS HOLLOW זה פיילוט {הפרק1 בעונה1 נכון אז זה בהולמרק ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gilmorefreak

New member
../images/Emo9.gif

בסוף לא פוסלים לי את המבחן בביולוגיה, כמובן כי חברה שלי שיקרה ואמרה שלא, זה לא שנתתי לה את התשובה למבחן, דיברנו על משו אחר...
לפחות לא פוסלים את המבחן והציון שלי יהייה מה שיגיע לי... סביר להניח שהיא תקבל יותר, שיהייה...

למעלה