gilmorefreak

New member
../images/Emo32.gif

And isn't it ironic...dontcha think A little too ironic...and yeah I really do think...​
אני מצטערת, הסיטואציה דרשה...
:| איך שאני פחות או יותר מרגישה כרגע, שרשרו דברים לא קשורים.. אהה..והתבטלו לי שעתיים מתמטיקה!
יאאי!|מאושר|

Kill Bernard

New member
למה בחרתי ביולוגיה? ../images/Emo7.gif

למהההההה?
[אמרו דברים לא קשורים, לא?) (אוו! אוו! אוו! אנשים - 100 בביוטופ!
)

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifיפה יפה לך!../images/Emo9.gif

רוצה לסיים איתו כבר!
רוצה לסיים עם ביולוגיה!
שונאת את המורה לביולוגיה! שונאאאאאאת!

אורוש47

New member
הו ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif......

וואו!!!! יפהה!!! ../images/Emo54.gif

לא שאני מרחיבה ביולוגיה, אבל זה תמיד נשמע לי כזה דבר קשה... ואם כבר את שואלת "למה בחרתי ביולוגיה?" אז אני שואלת..."למה אני בחרתי להיות בכיתה מדעית?"...?

מה לא? ../images/Emo10.gif ../images/Emo54.gif

טוב, האמת שאני לומדת כמו כל כיתה אחרת, כי פרשתי מפיזיקה
אבל בתכלס אני מרחיבה כימיה ומחשבים ואני במ"מ 5 יחידות ובדוברי אנגלית, וכדי להוסיף לעומס אני גם בתרגום (פשוט יושבים ומתרגמים מאנגלית לעברית..) והדוברי אנגלית ותרגום זה אחרי הצהריים..ככה שעד 6 וחצי אני לא בבית באותם ימים. וביום שלישי למשל אני מתחילב בשעת אפס, מסיימת בשלוש ורבע, הולכת לאכול ארוחת צהריים אצל חברה (כי אני לא גרה במרחק הליכה מהביצפר, אני גרה בעיר אחרת..) ואז חוזרת לביצפר לתרגום וחוזרת הביתה כשהאוטובוס מגיע (6 וחצי..) כן אני נמצאת איזה 11 שעות בביצפר באותו יום..=\ ואז אני חוזרת הביתה להמשיך ללמוד. נכון שהחיים האלה של מדעית נשמעית כיפיים? =\

Nerade

New member
נשמע כמו אצלינו,

רק בלי החלק של התרגום.:X כי אין אצלינו כזה דבר, וכששאלתי את המורה שלי על זה היא אמרה לי משהו כמו זה שהביצפר שלנו לא עושה כזה דבר או משהו כזה.
לא זוכרת כבר.XD

אה, נו, טוב. ../images/Emo54.gif

אז את מזדהה איתי
גם לכם יש את כל הבסגרויות בערך השנה? (כולל בתנ"ך?)

Nerade

New member
אהה, זה לא.../images/Emo12.gif

תנ"ך יהיה לנו בחורף י"ב.*.*

Kill Bernard

New member
למה לעשות את זה לעצמך? ../images/Emo12.gif

אם כי נראה לי שכולם לומדים ממש המון בי"א.

gilmorefreak

New member
אולי, כי לומדים מטעויות?../images/Emo3.gif

רגע, אז איזה בגרויות *אין* לך השנה? |סקרן|

../images/Emo13.gif אמממ ../images/Emo54.gif

ספרות, ספורט, שאלון אחרון במ"מ, 2 יחידות אחרונות בכימיה ו2 יחידות אחרונות במחשבים. רשימה קצרה יחסית למה שיש לי

Nerade

New member
כיף לך, אין לך יורת אנגלית.:[

בגלל שהביצפר שלנו דפוק ובגלל שאני סתומה אני נתקעת עם אנגלית עד סוף שנה הבאה.:-\

לונורא...../images/Emo54.gif

זה באמת אולי הדבר היחיד הטוב בזה...האנגלית. אבל הקטע, שאת זה יכולתי לעשות גם בלי להיות במדעית..

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif

את עושה השנה אזרחות? ספרות? תנ"ך והיסטוריה?
פאק!
אמממ..אממ..בהצלחה?
אני בטוחה שתעמדי בזה..לא סתם את במדעית...

לאא ../images/Emo54.gif

אני שכחתי להגיד באמת שאזרחות אני לא עושה.. אבל ספרות כן כתבתי שאני לא עושה השנה.. בטח לא שמת לב (למרות שזה כתוב ראשון ברשימה...) וכן, תנ"ך אני עושה. אבל היסטוריה כולם עושים בכיתה י' ו-י"א, לא?

למעלה