Lopezit

New member
../images/Emo32.gif

תראווווו חיחי למי שלא מביון.. זאת הנבחרת כדורעף שלנו... ובצד שמאל תראו שאנחנו מקום שלישי אבל עכשיו חזרו מ2 משחקים ונצחנו ועדיין לא עדכנווו אז אנחנו מקום 2 חיחי והקבוצה שמקום ראשון יש לה הפסד אחד לנו וויפייייייייייייי תראו מה שעמום יכול לעשות חח

Lydias767

New member
ווואייי בהצלחההה!!!../images/Emo50.gif

אני מתה על כדור עףףףףף הלוואי ובביצפר שלנו יהיה לי גת בנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל ככה בהצלחה ליאתיייייי

Lopezit

New member
לאאאאא חחח

המספר שלי זה 6!!! לא ברור לי איך הגיעו ל8

Lopezit

New member
טוב אנשים אני צריכה עצה גדולה...

אולי חלק ממכם יודעים... אני ב5 יחידות במתמטיקה וממששששששש קשה לי.... הממוצע שלי היה 53... עכשיו יש לי 2 אפשרויות: או לקחת מורה פרטית לקרוע תתחת ולהישאר ב5 או לרדת ל4 ולהשלים את כל החומר מתחילת השנה... בבקשה תעזרו לי להחליט!! תודהההה

Crunk

New member
להשאר בחמש!!!!!

אחרי זה את תצטרכי עוד יותר לקרוע את התחת מעכשיו כדי לעלות ולהשלים הכל
תישארי ב5...

Lydias767

New member
תראי גם ב-4 יחידות תצטרכי לקרוע את

התחת, אז ת'אמת עדיף שתשארי ב-5 ותקחי מורה!!! תראי יש לך ממוצע דיי סביר אני בטוחה שתצליחי!!!! אז תשארי ב-5!!!!אבל אם את רואה שבאמת קשה לך, אז תרדי, אבל אם את דיי שולטת בחומר וצריכה קצת עזרה אז תשארי ב-5!!!! שיהיה לך בהצלחה!!!

Lopezit

New member
אם יש לי ממוצע 53 משום מה

אני לא שולטת בחומר אני לא מבינה כלום ממה שאנחנו לומדים וממש קשה לי וב4 יחידות החומר בטוח יותר קל!

האמת....

הייתי מתייעצת עם אנשים מהכיתה/שיכבה.. כאלה שב4 יחידות וב5 ואם את נשארת ב5 את צריכה מורה פרטי ואם את יורדת ל4 את צריכה להשלים אז בשני המקרים את קורעת תתחת אז כבר ההבדל לא כזה גדולל ועזבי אותך מה יהיה בעתיד.. חיים רק פעם אחת... לכי עם הלב.. אין יותר מדי הבדל

oren456

New member
ליאת../images/Emo26.gif

תקשיבי,אני ירדתי מ4 יחידות ל3 כי המנהל תיכון הבן זונה הזה הוריד אותי יום לפני הבגרות,וגם מלא הגיש אותי אני מאזה שונאאאאאאאאא אותו הלוואי שיקבל שבץ. ולדעתי אני מציע לך להישאר ב5 אם עשית כבר בגרות בחורף,ואם לא עשית וממש ממש קשה לך אז תחליטי מה יותר טוב לך כי ת'אמת 4 יחידות זה פחות קשה מ-5,אבל יש מצב שאם תקחי מ ורה פרטית אז הממוצע ישתפר. מקווה שעזרתי.

Lopezit

New member
אני בכיתה י'

עדיין לא היו לנו שום בגרויות ואני גם לא רוצה שיתחילו חח ורשמתי כבר 100 פעם שממש ממש קשה לי חח

ברור שעדיף לרדת

53 זה לא ציון ממש "מזהיר".......... והיה עכשיו את גט רייט בגלגל"צצצצצצצצצ וויפייייייייייי

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ליאת, אל תרדי ל-4 :)

אם את ב-5 - כיף לך... :) את לא צריכה לרדת ל-4 יחידות. למרות ש-5 יחידות זה קשה, אין כ"כ הבדל בין 5 ל-4, ואח"כ את סתם תצטרכי לקרוע ת'תחת בשביל להשלים בעתיד. אם קשה לך, את יכולה לקחת מורה פרטי שיסביר לך את החומר שאת לא מבינה... ואל תתייאשי, מתמטיקה זה כולה מקצוע מעאפן ומסריח
אבל עדיף לך להיות ב-5 אם כבר התחלת ב-5...

j e n n y lopez

New member
יההההההה בהצלחהההההההה!!!!!!!!!!!!!

אמאמ אני לא יכוהל לשלוח את ההודעות.............. איזה מוזר.....

boricua

New member
תקשיבי... גם אני ב-5 יחידות

וכבר בי"ב, שנה שעברה הלך לי די טוב, אבל השנה יש לי עובר +, והמורה הגישה אותי עם 70, בקיצור, אל תרדי בחיים ל-4, אם את יודעת אפילו ממש קצת, זה יוריד לך את הבטחון העצמי ואת סתם תרגישי הפסד ותתחרטי שלא ניסית, תלכי למורה פרטית, תחרשי קצת ומניסיון אני אומרת לך שאחרי תרגול טוב החומר לא כזה קשה,ומקסימום תמיד יהיה לך עוד הזדמנות במועד ב'... בהצלחה מתוקה

Lopezit

New member
לפני התגובות שלכם הייתי בטוחה

שאני יורדת ל4... אבל נראה לי אני יישאר חחח אבל יש בעיה.. השנה יש לנו בגרות... ואני ממש צריכה לחרוש כדי להצליח בה

למעלה