Lopezit

New member
אנייייייי שונאתתתתת חורףףףףףףףףףףףף

היו פה רעמים בלילה כמו שלא שמעתי בחיים שלי.. כמובן שזה העיר אותי גררר ועכשיו כואב לי הגרוןןןן

גם ההורים שלי אמרו שהם התעוררו

מהרעמים/ברקים! אני מת על זה!!!!!! ומחר יש לי מבחן אחרון לפני התעודות איזה כיףףףףףףף

בהצלחהההה

שלנו ניגמרו מזמןןן תגידו איך מודיעים לאמא שהמורה ללשון כלבה מטומטמת והכשילה אותי בכוונה במבחן??? הבת זונההההה מתגאה בזה שלכולם היא עיגלה מ99 ל100 אבל לי היא לא תעגל 54 ל55!!! ולמה זה 54?? כי היו שאלות שעניתי רק על חצי מהם... והיא לאאאאאאא תיתן חצי מהניקוד היא תוריד את כל הנקודות חוץ מנקודה מסכנה אחת שאין לה שימוש וזה למה?? כי היא כלבההההההה *הייתי חייבת למצוא מקום להוציא בו תעצבים סורי*

היה פה קצת ברד אתמול בלילה

וניראה לי גם היום בבוקר *לא סגורה* שווההההההההה

מי ראה תסרט חופשה בשמש של

מרי קייט ואשלי?? מדהים כמה פעמים אפשר לשדר את אותו סרט בשישבת אחד.. סרט חמוד דווקאאא אה ויש פירסומת לזה שיהיה את עד כאן מתישהו השבוע בהוט משו... פירסומת נחמדה כזאת

Lydias767

New member
אז ככה...יש הרבה...

טוב אז הינה אני אספר לכם קצת... אז ככה אתמול (יום שישי) קיבלתי תעודה!!! והינה הציונים: תנ"ך: 68 (ת'אמת המורה אפילו העלתה לי את הציון ובהרבה!!! כי ככה במבחן קיבלתי 33 ומבחן נוסף 60...אז היא מה זה חמודה!!!) ספרות: 70 (זאת המחנכת שלי מלמדת אותי והיא אוהבת רק את הכדורסלנים בכיתה שלי ככה שכולם נחשבים אצלה זבלים). היסטוריה: 67....(יחסית נמוך אני יודעת....) אנגלית 5 יחידות: 63...(אני עוברת ל 4 יחידות למרות שאני יכולה להשאר ב5...אבל קשה לי ב 5 אבל שנה הבאה אני בטוח ב 5!!!..) גיאוגרפיה: 85 מתמטיקה 3 יחידות: 80...(אני יודעת צולעעעעע...חחח...כמו המורה שלי....חחח יש לה טחוריםםםםם בתחת אז אני וכול הילדים בכיתה שלי צוחקים עליה חחחח....) מוסיקה: 70 חינוך גופני: 50 (הציון הנמוך הזה בגלל שלא הגשתי ריקוד...ת'אמת המורה איימה עליי שתשים לי 20 אבל בסוף שמה 50...חחחחח...אבל המחצית אני בונה על 90 ככה...) חינוך תעבורתי (יענו תאוריה רק בכפייה): 60...(באתי רק ל 3 שיעורים בתוך 13...חחחחח....המחצית נעבוד על ציון 100...חחחחח)... ואחרי התעודה התבאסתי...פרצו לי שוב למחשב....ולא רק זה התחילו להתכתב עם אנשים מהרשימה שלי באיסי!!!! היה מפחיד ביותר...מחר אני אצטרך לתת הסברים לכמה אנשים... בקיצור היה לי סופשבוע גרוע........................... נ.ב צירפתי תמונה שלי...סתם כי נראה לי לא שמתי אף פעם...

אם אני יגיד שהסופשבוע שלי היה

יותר גרוע זה יעודד??? ואנחנו מקבלים תעודות שבוע הבא *נראה לי* ואם התעודה שלי תהיה כמו שלך אז מצבי טובבבבב היסטוריה: נכשל.. והשנה יש בגרות לשון: נכשל!! כי המורה כלבה בת כלבה ראו סיפור קודם חחח וגם בזה יש בגרות חינוך גופני/כימיה/פיזיקה תתפללו שאני יעבור למרות שלא ניראה לי כל השאר יהיה לדעתי בסביבות ה70... גג 80 כי יש כמה מורים בסדר אבל אנגלית יהיה 90-100... הכי חשובבבב... יאללההההה לונדוןןןןן/דאבליןןןן/סלייגוווו *איפה שהכי זול לגור חחחח*

Lopezit

New member
לי יש 100 בספורט הכי חשוב חיחי

אנחנו מקבלים עוד איזה שבועיים

הלוואי עלייייי

המור אמרה שהיו השנה רק פעמיים שהגעתי בהם בזמן לשיעור... *כל השאר באיחור או לא הגעתי* וריצה אני יכולה לרוץ מהר... כשיש לזה מטרה...מכוניות אחרי הופעות זה מטרה LOL... מעבר מבמה לבמה בפסטיבל ההוא שהיה בפארק זה מטרה חחח...לא כשזה למדידות הדביליות בעעעעעעע והארגז... אמאלהההה תרגילים שאני לא יעשה על הקרקע היא רוצה שאני יעשה על הארגז עם העוזרת מורה המוזרה ההיא?? שלא נדבר על זה ששיעור ספורט זה שעת 0.. שמים מולך מיזרון ב8 בבוקר לא תירצה לישון?? *מתגעגעת למישחקי כדור משנים קודמותתת.. ולא הכדור כדורעף שכואב ביד.. הציפורן המיסכנה שלי ז"ל חחחח*

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif באיזו כיתה את../images/Emo35.gif

אנחנו מקבלים תעודות ביום שישי... כל הציונים שלי מעל 80 :) אז אני לא דואגת. [רובם בין 95 ל-100
] אבל אני שונאת ללמוד! יש לנו מלא בגרויות חורף עכשיו... מתמטיקה, אנגלית, ספרות. אין לי כוח!
אבל יהיה טוב... אנשים, תלמדו! חחחחח...

boricua

New member
גמני שונאת חורף!!!!!!!!!

זה מדכא, ומגעיל, חשוך קר וכולםםםםם חולים!!! חוץ מזה יש לי מחר מתכונת באזרחות ומחרתיים בגרות שניה החורף באזרחות..... בעעעעעעעעעע שונאת ביצפרררררר, יש לי עוד פחות משנה כדי להתגייס, מתנחמת בזה... (לאאא, זה לא מנחם בכלל) אוףף, דאבל אוף, ומרד בריבוע!!!

boricua

New member
תודה, איזה חמודים אתםםםם!!!

לא יודעת, אולי מודיעין.....

למעלה