BORDY

New member
איפה בירושלים??

סורי על החקירה אבל גם אני מירושלים

ט2לולה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

אני נעמה
הרבה זמן לא נכנסתי כי המחשב שלי דפוק

s w e e t16

New member
ברוכה הבאה!!!

גם אני חדשה פה.(= קוראים לי נועה..אני בת 16... מקווה שתצליחי להשתלב פה מהר..(וגם אני..)

batel15

New member
ברוכה הבאה!

אני בת אל... תהני... ועוד משו.. לונכנסתי בזמן האחרון הרבה בגלל שסבתא שלי נפטרה...:(

ברוכית הבאית../images/Emo20.gif../images/Emo8.gif

שמי אסיה בת 15 ומקווה שתהני ותשתתפי איתנו בפינת "שיר השבוע" השבועית שלנו....

שניש

New member
oh,my gooood../images/Emo56.gif

הסולן של הלהקה,כזה כ-ו-ס-ו-ן. הצילו...שיעשה לי ילד
|נמסה| והשירים שלהם כאלה פ33ה ,הם כאלה פ33תיים וגורמים לך לחשוב,כאילו. הצילו,אמן שיבואו לישראל,אמן שיעשו לי הרב ילדים...אמןןן
זה פורום אנסינק,נכון
ובכן,אחרי הקדמה מתישה זו- אני שני,ואני חדשה. ("אוהבים אותך שני") קבלו אותי ^^

BORDY

New member
אנסיק????

סורי חבובה הגעת לפורום הלא נכון!!! זה פורום לינקין פארק.... וגם לא ניראה לי שלאנסינק יש פורום

הלו תגידי פ33ה במקום אחר

איפה את חושבת שאת נמצאת?? אני מקבלת אותך בכאפות ביי

s w e e t16

New member
חחחח

הסולן באמת כוסון.. אבל צ'סטר..הסולן של לינקין פארק..הרבה יותר!! מאמי...פה זה הפורום של לינקין פארק..טעית במקום... בכל מקרה..תחפשי בפורומים..אולי יש פורום של אנסינק..אני לא יודעת.. בכל מקרה..פה מדברים רק על לינקין פארק!

שניש

New member
למי שלא הבין ../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif

הבנתי שזה פורום לינקין

../images/Emo65.gif../images/Emo34.gif מיסטיקה וגאווה בתפוז

היום בשעה 13:00 תתארח עורכת הדין עירא הדר בפורום משפחות הומוסלביות ותענה לשאלות הגולשים בכל הנוגע למשפחה ההומולסבית ומעמדה החוקי בישראל. עורכת הדין הדר ייצגה את טל ואביטל, שזכו לאחרונה במאבקן לאמץ זו את ילדיה של זו. ניתן להשאיר שאלות בפורום משפחות הומולסביות כבר עכשיו.
עוד היום, בשעה 18:00, יתארח גבריאל רעם בפורום עולם המיסטיקה. ניתן להשאיר שאלות בפורום עולם המסטיקה כבר עכשיו. עוד על גבריאל רעם ופועליו הרבים, בעמוד הזה.
לוח האירועים של תפוז, פעיל ומעודכן כל הזמן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp גלישה נעימה

למעלה