../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif

מי זה קורא לך הלילה, הקשיבי מי שר בקול אלייך, אל חלונך? מי שם נפשו שתהיי מאושרת? מי ישים יד ויבנה את ביתך? מי יתן חייו ישימם מתחתייך? מי כעפר לרגלייך יחיה? מי יאהבך עוד מכל אוהבייך? מי מכל רוח רעה יצילך? ..ממעמקים

לקפוץ? לרקוד? רק תגיד..

ולא פותחים הודעות חדשות על זה! בשביל זה יש
אתה יכול לשרשר את זה לשם!

linkinfrik

New member
מה לעזעזל

מה זה אה ואני לינקין פריקית לא יודעת מה את רוצה ממני רציתי סך הכך שתעשו משהו מעניין

linkinfrik

New member
נמאס לי

מה זה תמיד יש לך מה להגיד ותמיד את נשמעת כאילו את יודעת משהו שאני לא יודעת תעזבי אותי כבר אנילא מנסה לעשות כלום רק שמתי תמונה מסריחה אחת ואת ממשיכה וממשיכה מספיק

אוקיי אז סליחה על הטעות..

והקטע הוא שלא פותחים הודעה על כל דבר קטן בשביל זה יש שרשור
ואגב, מה זה "תעשו משהו מעניין"? אנחנו בדרנים שלך?

linkinfrik

New member
סוף טוב

אז הכל נסגר יופי וכולם חברים בסדר ולא התכוונתי לזה רק היה לי משעמם

linkinfrik

New member
החיים שלי בזבל

המורה ה******* שלי התקשרה והיא והמנהלת הפדגוגגגית משהו רוצים לעשות שיחה אם אמא שלי אחרי זה בא לי רק לשמוע ONE STEP CLOSER ולשכוח מהחרא הזה מותר לומר חרא?

s w e e t16

New member
אל תדאגי..

יהיה בסדר..חייב להיות!!(בסופו של דבר..) תחשבי חיובי..כמה שאפשר.. מקסימום.. הולכים למורה..מוציאם את כל העצבים..(או יותר נכון..את כל מה שאת חושבת עליה..) אחרי כמה זמן ישכחו מזה..והכל יהיה בסדר.. אני עשיתי את זה..זה היה כיף..(= בעצם..עזבי..חבל שתסתבכי סתם.. בכל מקרה..אני מקווה בשבילך שהכל יהיה בסדר..

L P B o Y

New member
guess whos back from the dead..

חח נחשו מה אחרי המון זמן של נסיונות החייתי מחשב והצלחתי להתחבר לאינטרנט.. אבל זה לא המחשב האמיתי שלי.. זה הפנטיום I 86 העלוב חחח אממ אני אהיה פה כמה שאני אוכל שמח לחזור שלכם ואיתכם גלוש =]

למעלה