shiray

New member
חחחח

לא ידעתי שלמדת בלט 4 שנים! האמת שאני למדתי שנה אחת, אבל זו הייתה שנה מטורפת שבה הייתי במליון חוגים (בלט, מקהלת בי"ס, חחח איזה חוג כימיה בבליך [התיכון שאני לומדת בו היום. והחוג הזה היה בכיתה ג'], ציור, כדורסל ועוד כמה...), אז שנה אח"כ החלטתי לוותר על חצי בערך, והבלט ירד. חחח ומעניין איזה דיסק במיוחד את אוהבת לשמוע בקולי קולות במכונית... אחחח מה היית עושה בלעדיי, הא?! חחח (ולכל אלה שהם לא שתינו- אני המלצתי לה על הדיסק של רוקסט, שהיא התמכרה אליו לגמרי). והלוואי עליי חברות ממש ממש מגיל צעיר. אצלי נוצר מצב שכל תקופה מסוימת קבוצת החברים שלי משתנה לגמרי. גם ביסודי לא הייתה לי חברה ממש טובה מההתחלה עד הסוף, אלא הן מתחלפו כל הזמן, אבל עדיין הייתי שומרת עם אותן חברות על קשר טוב, רק מידת הקרבה השתנתה. ועכשיו אני בכלל לא בקשר עם אף אחד מהיסודי שלי... חחח ורק לי בטסטים (היו 2) היו אנשים לא ממש נחמדים?! בטסט הראשון גם לי וגם לזו שהייתה איתי, פשוט צפרו כשעמדנו ברמזור אדום. מה הם מצפים?! שניסע?! למה להיות רעים?!!?

liat tal

New member
חחחח

אז עכשיו את יודעת! וגם אני היתי באיזה מליון חוגים... אבל תמיד הבלט היה העיקר בשבילי. חחח באמת מעניין מה היתי עושה... אבל באמת שהתמכרתי לגמרי לדיסק הזה- בזכות שירה! ובעניין החברות זה כבר נושא ארוך אצלי... לפני שעברתי לאיפה שאני גרה היום- היתה לי חברה ממש ממש טובה! (שהיתה אז יותר טובה מזאת שאני עדין איתה בקשר ממש ממש טוב!) ביינו כל היום ביחד, ואז עברתי דירה ויצא שבאנו אחת לשניה, עד שהיא טסה לאמריקה (המשפחה שלה היתה אמריקאית) - אא שלה באותה תקופה היה הדובר של ראש הממשלה באמריקה, ומאז התנתק הקשר כי הם נשארו לגור שם כמה שנים. ובמקום החדש שגרתי- בנתיי נהיתי חברה הכי הכי טוב של זו שאני עדין בקשר איתה, ובכלל יש לי המון חברות שהחברות שלנו כבר שנים! וזה מדהים עד כמה אנחנו חברות טובות ושומרות על קשר. ביסודי- היו לי המון חברות טובות, ומכיתה ז' הכרתי מישהי שתוך שבועיים הפכנו להיות החברות הכי טובות!!! היינו כל היום ביחד!! הכרנו אחת את השניה בצורה הכי מדהימה שיש! ואז בכיתה יא' (בעקבות כל מיני דברים שאני לא אפרט עליהם עכשיו) החברות שלנו נפסקה! וזה היה כ"כ עצוב... והיו כעסים... ואז היה קטע באמת לא נעים (שירה- אם תרצי אני אספר לך באייסיקיו...) וכעבור שנה חזרנו להיות חברות טובות- אבל לא כמו שהיינו, והיום אנחנו בקשר ממש טוב! ובאמת כ"כ הכרנו אחת את השניה (ואנחנו דומות גם בכ"כ המון דברים שזה מדהים!!) שאנחנו לגמרי מבינות אחת את השניה, ועכשיו היא בחו"ל... ואני כ"כ מתגעגעת אליה! במקביל לזה מעגלים של חברויות לגמרי השתנו לי במשך החיים, ועכשיו אני בתקופה שדי יש לי את המעגל חברות שלי הכי הכי טובות שהוא גדול מאוד ולגמרי מגוון!

למעלה