American Girl

New member
../images/Emo32.gif

סורי שאני פותחת שירשור אוף... בישביל לעורר את פורומינו הקט... ובישביל להכיר אחד את השני יותר טוב. נעשה שירשור שכל אחד רושם כמה משפטים על עצמו שלא ידענו.

American Girl

New member
אני מתחילה...../images/Emo182.gif

אני מאוד מאוד מאוד רגישה... אני בוכה מכל שטות. ומכל סיבה... אני בוכה כשטוב לי. אני בוכה כשרע לי. אני בוכה מה-כ-ל! ועכשיו אני מנסה להיגמל.
אני נוטה להידלק על בנים מבוגרים יותר.
עד עכשיו לא היה לי חבר.
כשרע לי אני כותבת.
אני לא סובלת מתימטיקה
אני וחברה שלי ממציאות כינויים לכל מיני אנשים (כמובן שהכינויים מאפיינים אותם ברוב המקרים) וככה אם נדבר עליהם אז אף אחד לא יבין על מי אנחנו מדברות. והנה כמה מהם: "בולס", "בובס", "מומו", "עיגול", "מיני" ועוד... וזהו.

shiray

New member
רעיון נחמד

1. אני מאוד מאוד רגישה לקור. אם תראו אותי במהלך החורף סביר מאוד להניח שתראו אותי עם אף אדום (לא מצינון, אלא מזה שהוא קפוא והולך לנשור) וציפורניים כחולות. 2. מצד שני אני שונאת את הקיץ בגלל שאני חייבת להמרח והכל, מה שגורם לזה שאני מבלה בים בערך פעם בשנתיים בממוצע... 3. אם חשבתם שאני כותבת משפטים ארוכים (ויש לכם סיבה מוצדקת לגמרי לחשוב ככה), וזה רק בכתב אצלי אז אתם טועים לגמרי. אני כותבת בול כמו שאני מדברת בחיי היום-יום. 4. חלק נכבד מאלה שנסעו איתי אמרו שאני נהגת שודים. אני הגעתי למסקנה שזה בגלל שאני מאטה לפני סיבובים, אבל כבר באמצע הסיבוב לוחצת שוב על הגז... 5. ההגדרה שלי לסרט טוב היא סרט שאני יכולה לראות יותר מפעמיים. יש המוני סרטים שאני יכולה להנות מהם בפעם אחת, פעם שניה אפשר לגרור אותי לסרט שהוא לא משהו, אבל בפעם השלישית זה כבר אומר שאני אוהבת אותו. 6. נמשיך בכיוון של ילנה- אני ממש לא אוהבת גברים שמבוגרים ממני אלא כאלה בשכבת גיל שלי. עדיין זה לא מפריע לזה שהקשר הכי ארוך שלי עד עכשיו היה חודשיים וחצי, ושהתערבתי עם ידיד שלי שעד סוף שנה לא יהיה לי חבר.

American Girl

New member
אממ....

כי בשכבת גיל שלך הבנים מפותחים מבחינה שכלית ומבחינה פיזית. ועומת זאת רוב הילדים בשכבת גיל שלי הם לא מבחינה שכלית הם לא מפותחים בכלל. וזאת הסיבה שאני נוטה להימשך למבוגרים יותר...

American Girl

New member
לדוגמא בכיתה שלי...

כמעט 100 אחוז מהנבנים תגידי שהם נראים בכיתה ה' ומתנהגים כמו ילדים בכיתה ה'. ואני לא מגזימה.

American Girl

New member
טוב.. זה תלוי...

לא כולם בגיל 14-15 נהנים לקלל את האימהות של החברים הכי טובים שלהם.... אצלינו שומעים הרבה "אמא של ______ ****" ולא כולם בגיל 15 מספרים לכולם העולם מה הם עושים בזמנם הפנוי עם הבובות של האחיות שלהם....

shiray

New member
כן, נראה ככה.

ולמה אף אחד חוץ מלירון לא מגיב למה שכתבתי על הראיון אצל ג'יי לנו?!?!?!?

ערן1987

New member
אוקיי,הנה שלי

1)אבא שלי בדיוק מדבר עם סבתא שלי(מעפולה,למתעניינים).. היא כבר בת 80 כמעט(לא זוכר בדיוק את הגיל,אבל סביבות הגיל הזה),היא לא הייתה חולה(אפילו לא צינון קטן)כבר מלא מלא שנים ויש לה שיער חום-בלי שהיא צבעה אף פעם את השיער.. תותחית שכמותה! 2)יש לי כ-100 אלבומים.. כמובן שאת הרוב קיבלתי מאתר ערוץ הילדים,אבל זכיתי גם במלא מלא דיסקים(בפעם האחרונה שספרתי בכמה דיסקים זכיתי,זה היה כ-35.. אבל זה היה לפני כשנה).. כמות הסינגלים שיש לי היא גם גבוהה מאוד,אבל אותה אף פעם לא ספרתי 3)היו לי 2 איגואנות:איגור ובטי.. שניהם כרגע ז"ל,ואני נהנה מאוד עם צ'יקן שאותו יש לי כבר חצי שנה,ויחסי האהבה בינינו פורחים מיום ליום
4)ממה ששמתי לב,יוצא לי ללכת לסרט אחד לפחות פעם בחודש.. לפעמים אפילו יותר 5)כשהייתי ביסודי הייתי מהילדים המחוננים האלה,לא יודע מה קורה עם זה עכשיו.. אני רק יודע שאני מהילדים האלה ש"יש לך את הפוטנציאל,רק חבל שאתה לא משקיע" 6)יש לי אח בגבעתי שלפני שבועיים בערך הייתה לו סוג של התקלות עם מחבלים.. אם אתם רוצים פרטים,תבקשו 7)גרתי בפ"ת 10 שנים ואז עברתי לאורנית.. כיום אני לומד בתיכון בפ"ת(אין תיכון באורנית) *צ'יקן מוסר לכם ד"ש* 8)עד שעברתי את הטסט ה-2 שלי,עברה כמעט שנה מאז שהתחלתי ללמוד.. ואני לא מגזים 9)סרט שבת דודה שלי ביימה,ואחותי הקטנה וחברה שלה כיכבו בו(וגם הבית שלי
) הולך להיות מוקרן בתחרות סרטים צעירים(או משהו כזה)בערוץ ה-1.. הסרט כבר זכה בפסטיבל פ"ת(מסתבר שיש כזה,חח),השתתף בפסטיבל דימונה והשתתף בפסטיבל דימונה הסופר מכובד 10)כשאני בדיאטה,אני בד"כ עולה במשקל(לא באיזה טונות,אבל בכמה ק"ג)... כשאני לא בדיאטה(חח,שלא תחשבו שאני מהבנות האלה שכל הזמן אומרות "יו איזו שמנה אני!!" וכאלה),אני יורד במשקל.. למשל:בכל פסח,כשאני אוכל טונות של מצות,אני יורד בד"כ כ-5 ק"ג

shiray

New member
חחחח

גם סבתא שלי איזה וונדר-וומן ממש! היא בת 78 והיא אחת שאצלה לקום ב-6 זה כבר בזבוז של שעות שבהן היא יכלה להנות... לפני כמה שנים סבא שלי שבר את הרגל (והוא היה ממש זקן, ככה שזה משהו משמעותי... ) והיה בשיקום כמה חודשים, והיא פתאום גילתה שיש לה סרטן ועדיין התעקשה לא לקחת עוזרת בבית אלא לעשות הכל הכל בעצמה... היא התגברה על הסרטן ממש בלי בעיות וגם רוב הכימוטרפיה בכלל הרגישה בסדר גמור וזה לא השפיע עליה בגרוש. ולמשל לפני שבוע ככה היא חטפה שפעת, ואמא שלי הביאה לה דקסמול קולד מהבית, והביאה לה 4 כדורים ללילה, והדבר הראשון שסבתא שלי שאלה היה "את באמת חושבת שאני אהיה חולה 4 ימים שלמים?!" לגבי הדיסקים זה שווה לאללה! לי יש 6- ומשהו, והייתי קונה עוד המון, רק חבל שאת כל הדיסקים הישנים יש לנו כבר בבית (יש לנו מגירה עם כל הדיסקים של הביטלס לדוגמה, מסודרים לפי סדר הוצאתם). אצלנו האוסף הממש רציני הוא של סרטים! יום אחד אבא שלי החליט על פרוייקט, והכניס לפאלם את כל הפרטים של הסרטים שיש לנו בבית, והתקרבנו לאלף סרטים!!!! ומאז עוד קנינו המון... חחח קראת לאיגואנה שלך צ'יקן?? זה בערך כמו לקרוא לכלב המבורגר! אם זה מעודד אותך, בדיוק היום מישהי מהכיתה שלי חוגגת 18 והיא עדיין לומדת נהיגה. וכן, היא התחילה איזה 4-5 חודשים לפני יום-הולדת 17. ולגבי המשקל זה באמת מוזר לגמרי! אצלי הייתי תינוקת שמנה, ואז ילדה רזה לאללה (לא קלטתי את זה עד שראיתי תמונות שלי לא מזמן), ואני עוד זוכרת איך בכיתה ט' שקלו ומדדו אותי ואמרה שגבהתי 7 ס"מ ועליתי 400 גרם!!!! אבל מאז כיתה ט', בעזרת 2 הקפיטריות בתיכון וגדילת התאבון שלי, אני במשקל נורמלי עכשיו. אבל גיליתי בתקופה האחרונה שכנראה אני לא אוכל להיות שמנה גם אם אני ממש ארצה, בגלל שאם אני אוכלת משה ממש משמין, ופשוט עוברת איזה רף מסוים של אוכל, אני מרגישה נורא וזה מסתיים בהקאה (לא רצונית).

ערן1987

New member
יש לנו סבתות סופר-על,חחח

וואי,יש לך ממש ממש הרבה סרטים!! איך אפשר לראות כ"כ הרבה? חח,אהבתי את מה שאמרת לגבי צ'יקן.. אמא שלי נתנה לו את השם בגלל הפימה שלו,שזה כמו כרבולת של תרנגולות

American Girl

New member
איזה קטע!

הרבה מפה גרים בחור שנקרא פ"ת.... בגלל שאתה לומד בחור אהזה וגר ממש ליד אז מחשיבה אותך כאחד מאיתנו! איפה אתה לומד?

ערן1987

New member
גרתי בפ"ת

אבל אם בא לך להחשיב אותי,אז סבבה
אני לומד בגולדה

N i c o l e

New member
אני:

* אני מכורה לספרים. * אני מכורה לקפה. * בעקבות שתי העובדות האלו אני מתכוונת יום אחד לפתוח חנות "קפה ספר". * גם לי אף פעם לא היה חבר, יותר מזה- כל נסיון שהיה לי עם בנים עד היום היה קטסטרופה. למרות זאת, עדיין לא התייאשתי ואני עדיין מאמינה שיום אחד אני אמצא את האחד שהקשר איתו לא יגמר כסיוט. * ובנימה אופטימית זו אמשיך- אני אוהבת לרכוב על רולרבליידס. * אני אוהבת לאפות עוגות. * כרגע עוסקת בשירה. * אני אוהבת לצייר. * היום בו אני אהיה מאושרת הוא היום בו יהיה לי בית משלי, חנות "קפה ספר", ואהבה... וזהו בינתיים...

N i c o l e

New member
אוו שכחתי משהו מאד חשוב...

וזה גילוי חדש חדש על עצמי ישר מהתנור. גם הוא התגלה לי בעקבות קטסטרופה נוספת שקרתה לי אתמול: * יש לי מן אופי כזה- כשקורים לי דברים אני לא מפחדת, לא נלחצת וישר מתמודדת. ברגע הם עוברים, אני מבינה מה קרה ורק אז נכנסת לפאניקה... (אם מישהו רוצה לשמוע את הסיפור המלא, אז במסרים...)

shiray

New member
נשמע אופי מעניין

אני אשמח לשומע איזה סיפור גרם לך להבין את זה... ואצלי זה ממש מתחלק- אני פרפקציוניסטית לגמרי, אז יוצא שבהמון מקרים אני נלחצת המון לפני והכל, אבל נראה שדווקא בזמן האחרון, מרוב שיש לי מליון דברים לעשות נהפכתי לאדישה להכל, בידיעה שעוד מעט אני אכנס ללחץ מטורף.

American Girl

New member
כן גם אני כמו שירה...

ההפך לגמרי ממך... אני מעריצה אנשים עם אופי כזה.

liat tal

New member
הנה שלי

אז מה אתם לא יודעים עליי? שכשהיתי קטנה החלום שלי היה להיות רקדנית בלט (ובאיזה שהיא תקופה גם חיילת) , היתי 4 שנים בחוג בלט, התחלתי בגיל 4 וחצי לילמוד והופעתי פעמיים בתיאטרון ירושלים (יש לי את זה בווידאו), היום החלום כבר עבר ללהיות מעצבת אופנה. אני שונאת שמשקרים לי ואחת התכונות שאני הכי אוהבת זה יושר וכנות. אני אוהבת לישמוע מוסיקה בקול, במיוחד כשאני נוהגת וגם כשאני לומדת אני חייבת שתיהיה מוסיקה ברקע. אחת החברות הכי טובות שלי- היא חברה שלי כבר מגיל 5. ואם כבר בעניין החברות- אני מאוד מאוד אוהבת לבלות עם חברות ויש לי המון המון חברות שאני איתן בקשר ממש ממש הדוק. כשהיתי קטנה היו לי למעלה מ-50 ברביות!, כן, היתי לגמרי ילדה-בת... כשהיתי בת 5 היתי באה כל לילה לאמא שלי עם האטלס ומבקשת ממנה שתסביר לי על העולם ותראה לי איפה אמריקה ושאני רוצה לגור שם כשאני אהיה גדולה, מה שאני מתכננת לעשות אחרי שאני אסיים את הלימודים, ורוצה להתחיל לעבוד שם בעיצוב אופנה. קטע קורע שהיה לי בטסט: אישה אחת שנסעה אחרי רבע שעה בטסט אמרה לי כשעמדנו ברמזור- 'וואו! את נוסעת פשוט מעולה!!!, נסעתי אחריך עכשיו ואת נוהגת פשוט מצויין!!!' ולטסטר-' אתה חייב להעביר אותה!!' זה היה כ"כ יפה מצידה, ובאותו טסט עברתי. (כמובן שלא קשור לזה) וזהו לבנתיים... אם אני אזכר בעד משהו אני אוסיף

למעלה