הנה משהו שלי

קטע אינסטרומנטלי שכתבתי בהשראת מיוז. http://stage.co.il/media/giladherzog329427.mp3 אני הקלטתי את כל הכלים בשיר חוץ מתופים, שעליהם ניגן חבר שלי.

dirty boots

New member
../images/Emo99.gif

כל הכבוד אחלה נגינה אחלה ביצוע:) גמני רוצה לנגן ככה מתישהו.. אני דווקא שומע השפעה זפלינית, אבל כנראה זה רק אני

אבחנה טובה יש לך!

אני דווקא שומע הרבה זפלין. לא יודע אם הקטע הזה הושפע ספציפית מהם, אבל בכל זאת.

ת'אמת?

בסולו עם הליווי האיטי בדקה השלישית יש משהו שמזכיר לי קצת את סלאש, אבל זה רק סוג הדיסטורשן שהשתמשתי בו נראה לי.

L A D Y B U G 2

New member
wow חמוד מאוד חמוד../images/Emo8.gif

מתי המפגש קומונה??? אני רוצה הופעה פרטית.........

Franz Ferdinand

New member
ואו!!! ../images/Emo12.gif

איזה כישרון!!! כל הכבוד!!! יש לך להקה כמובן... איך קוראים לה?

את הקטע הזה הקלטתי בלי להקה

הקלטתי את זה באולפן חובבני קטן. אני ניגנתי והקלטתי גיטרות, באס, ואפקטים בקלידים. חבר שלי הקליט תופים (הקלטנו כל כלי בנפרד). אבל יש לי שתי להקות רציניות עכשיו. לאחת קוראים "in a flamed night" (שם מהתחת, אני יודע). סגנון- הבי מטאל. להקה שנייה היא להקת קאברים קטנה ונחמדה, "להקת הרוק של האולפן למוזיקה", שמשתתפים בה מורים ותלמידים מהאולפן למוזיקה בעמק הירדן.

dirty boots

New member
אוקיי

טוב הנה עוד שיר שכתבתי:) קליניקה דיכאון רוחות שקופות הולכות במסדרונות דמעות יוצאות בעיניים סגורות מורדות במוסכמות מכונה פועלת פוטרת חלומות זריקה אחת מחסלת מחשבות מלחמה עצמית רק הפעם בלי רובים המכונה פועלת, עושה ניסים הנפש פועלת לפי תסריט איש של צעקות, אתה פליט עומדים במסדר, מתפקדים לפי תור מתסכלים קדימה לא משנה מי נשאר מאחור מכונה נשרפת בלהבות כל מה שנותר לעשות, לבהות, ולבכות

למעלה