וואי, יפה!!! ../images/Emo99.gif

אני אוהבת את הסגנון שלך, פיתחת לעצמך סגנון מעולה בגיל כל כך צעיר כך שכל הכבוד לך. :) השיר ממש טוב, בעיקר הבית הראשון. תמשיך לעשות את מה שאתה עושה ויום אחד כולנו נכל להגיד שהכרנו אותך מלפני שהיית מפורסם. ;)

dirty boots

New member
אני אפתח מתישהו:)

כן, רק שאין לי עוד אחד כזה, אין לי עוד הרבה מה לשים שם (אני גרוע בציור וכל אלה), אין לי מושג איך פותחים שם, וסתם בגלל שזה שרשור אוף אז כל אחד ישים פה מה שבא לו ויקבל תגובות אז עד שיהיה דפיוצר רציתי לשמוע מה חושבים:) אני אפתח מתישהו דפיוצר...

dirty boots

New member
:\

אין לי כוח:\ חזרתי מהטיול ואני די עייף וגם חזרתי מרופא שיניים...

L A D Y B U G 2

New member
ווואיייי אנשים מאוד מוכשרים כאן

אני מקווה שאין כאן עוד כמוני שלא יודעים לעשות כלום (במה שקשור למוזיקה) בציור זה משהוא אחר את זה אני יודעת....
תגיד יש לך להקה או משהו......?

L A D Y B U G 2

New member
כמובן זה בגלל שאתה בארץ

בארץ שום דבר לא מתקדם...רק אם אתה בן של חבר של דוד של מישהו מפורסם את תתקדם הכל פרוטקציות.... אם הייתי מכירה מישהו מפורסם אומשהו, הייתי מאוד שמחה לעזור.....אבל אני לא.... אבל רק שתדע שאנחנו כאן בישבילך

dirty boots

New member
חוח לא

חוח לא:) יש לנו זמרת וגיטרה ואני גם גיטרה או משו כזה... אנחנו מחפשים.. אם זה יפרוץ למשו רציני אז אני אגיד לכם

dirty boots

New member
הנה אחד חדש

טוב הנה שיר חדש: Lost in a dream We are all lost in a fake dream Playing with guns Moving on with the stream Political trains of steam Running to the game of your life With a rifle and a knife You’re the pawn Attacking the other side king A wall separates two nations All the two like aggravations Like loving your self Keep your memories On an old shelf

NiKi†a

New member
אז מה! שירי מחאה זה טוב.

אפילו היה לי שיעור על זה בבימת דיון =\ שיעור מיותר לחלוטין, איכ...המורה מלמד אותי כבר שנה וחצי ועדין לא יודע איך קוראים לי (בהתחשב בעובדה שהוא כמעט לא בא אף שיעור).

עזבו...

אין לי כישרון כתיבה. אני יכול להלחין ולנגן, אבל הליריקה שלי שואפת לאפס.

למעלה