dirty boots

New member
../images/Emo32.gif

טוב הנה שרשור אוף לכל מה שבא לכם לשים.. אני שם פה שיר שכתבתי לא מזמן אז הנה:) ליצן החצר ליצן החצר מריר ועצוב חדר מרופד דמיוני, חי בכלוב הדמעות הפכו שחורות זרם של רגשות בידור נחות, השפלה קיומית לתת ליפול, לגמור עם התרמית ממלכה אחת גדולה של רגשות מודחקים ושנאה בהסתרה מגיע היום שהמלך מת הליצן מחייך, העם מתמוטט אבל אף אחד לא מבחין שהמפה מדממת, ולליצן יש סכין

gloria23

New member
../images/Emo45.gif נחמד מאוד

האמת השיר הזה הזכיר לי קצת את יאסר, בקטע של המלך..בגלל היום..אבל עזוב, זאת רק אני...

dirty boots

New member
הממ יכול להיות בהחלט

הממ יש מצב... כל אחד מפרש את זה אחרת, בשבילי זה בעיקר מסמל אבל התחזות... ליצנים מסמלים אושר מבחוץ אבל הם תמיד נראים באיזושהי מלנכוליה שהם לא מדברים או מראים אותה... כנראה זה מה שהתכוונתי

dirty boots

New member
הנה עוד אחד

טוב הנה שיר שכתבתי באנגלית... nice execution walk threw the steps of life remember who you care and who you like people that have greed in thier eys dont seem to die white executioners dont seem to cry goodbi good life, you say but all this aggony herro appon your way angel with a gun looks from the sky what an I doing here? life based on a lie it depends ehy

Franz Ferdinand

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותך!!! השירים שלך כל כך גאוניים!!! תעשה לי ילד מוכשר כמוך!!! גם את כל השירים הקודמים שלך אהבתי... תגיד, יש לך דף ב"ניו סטייג'"?

dirty boots

New member
אני אעשה לך אפילו שתיים../images/Emo8.gif

חוח אירנה תודה אם תהיה פגישת פורום אז ניפגש שם:) ובינתיים אין לי דף שם... מספיק התגובות של כולכם כדי לעשות לי את היום:) אני יוצא לטיול בסופ"ש אז אני לא אהיה פה אז שיהיה לכולכם סופשבוע נעים אני חוזר בשבת

dirty boots

New member
הממ

טיול פתיחת שנה בצופים... בפארק אפק... זה נרלי באיזור פתח תקווה.. אין לי כוח לזה אבל מילא.. סופשבוע נעים לכולם

the papercut

New member
עצוב.

יש לך רמת כתיבה גדולה מאוד. אני בגילך הייתי רושם על חשיש ואלימות.

reco12

New member
פששש...

חחחחחח אירנה הרגת אותי...חחחחח כן באמת מוכשר

למעלה