היי חבר'ה! אני מהמחשב של הסיפרייה כי המחשב שלי התקלקל ואני לא יכולה! מה חדש, תמונות משהו? שימו!
Y yardenos3 New member 4/11/04 #1 היי חבר'ה! אני מהמחשב של הסיפרייה כי המחשב שלי התקלקל ואני לא יכולה! מה חדש, תמונות משהו? שימו!
ס סברינה אולסן New member 6/11/04 #6 ../images/Emo32.gif אם צריך ואם לא ../images/Emo3.gif../images/Emo70.gif תאחלו להדס "חיה בעננים", החלמה מהירה... אתם שואלים למה כי היא חולה ולא מרגישה טוב
../images/Emo32.gif אם צריך ואם לא ../images/Emo3.gif../images/Emo70.gif תאחלו להדס "חיה בעננים", החלמה מהירה... אתם שואלים למה כי היא חולה ולא מרגישה טוב
¥ ¥Im the superstar¥ New member 6/11/04 #11 אייקונים מאומצים../images/Emo42.gif יאללה, שרשרו ת'אייקונים שאתם כותבים בכל כותרת של הודעה למי שלא שם , שלי הוא
אייקונים מאומצים../images/Emo42.gif יאללה, שרשרו ת'אייקונים שאתם כותבים בכל כותרת של הודעה למי שלא שם , שלי הוא
¥ ¥Im the superstar¥ New member 6/11/04 #7 החלמ ה מהירה הדס../images/Emo24.gif../images/Emo184.gif../images/Emo42.gif
נ נועה דואני New member 6/11/04 #13 כמה../images/Emo99.gif../images/Emo20.gifומוטי-../images/Emo9.gif
ס סברינה אולסן New member 6/11/04 #14 ../images/Emo32.gif קומונה לרוני דואני../images/Emo70.gif יאלה, מחר, ב - 18:00 כולם בקומונה.....
ס סברינה אולסן New member 6/11/04 #17 כרגע אף אחד לא כותב בגלל זה רשמתי שמחר ב - 18:00 נפגש שם ונחליף חוויות, ככה מידי פעם נקבע פגישות בקומונות או בפורום או בכל מיני מקומות בתפוז אוקי
כרגע אף אחד לא כותב בגלל זה רשמתי שמחר ב - 18:00 נפגש שם ונחליף חוויות, ככה מידי פעם נקבע פגישות בקומונות או בפורום או בכל מיני מקומות בתפוז אוקי
Y yardenos3 New member 4/11/04 #4 יאללה, חבר'ה.... אני מקווה לחזור ביום שבת או מחר או ראשון בטוח ביייייייי חולה עליכם!
א אין כמו לולי New member 6/11/04 #16 ../images/Emo32.gif בבקשה דיי דיי דיי לפתוח שירשורי אנחנו פורום רוני לא מדברים על רוני
A ayala 13 New member 6/11/04 #19 אנשים... אני נוסעת לאילת ביום שלישי עד יום ראשון הבא.... אל תשכחו אותי תהנו בהופעה ותמסרו לרוני ד"ש והכי הכי חשוב תצלמו הרבה הרבה הרבה תמונות של רוני ושלכם חולה עליכם -אילה-
אנשים... אני נוסעת לאילת ביום שלישי עד יום ראשון הבא.... אל תשכחו אותי תהנו בהופעה ותמסרו לרוני ד"ש והכי הכי חשוב תצלמו הרבה הרבה הרבה תמונות של רוני ושלכם חולה עליכם -אילה-