yardenos3

New member
אתם לא תאמינו!!!!

במתנ"ס שלי מוכרים כרטיסים לפסטיגל לתושבי האזור ו........ יש מלא פוסטרים של הפסטיגל!!! אז הצליחו להשיג לי אחד ענק!!! שהוא יותר מדף A4! תגיבו! נ.ב. כשאני יוכל אני יסרוק!

yardenos3

New member
ועכשיו....

שירשור תמונות ענק שאני ובת דודה שלי נופר צילמנו! תהנו!

yardenos3

New member
התמונה לא כל כך ברורה כי....

היא לא בכרטיס טלוויזיה וכל התמונות באיכות הזאת לשים?

Titush Black

New member
יום רביעי יש לי מימולדת../images/Emo70.gif

מזלט לי מזלט לי..... אגב אני מתכתבת עם רוני במסרים. אומנם לא כל יום אבל מידי פעם
כתבתי לה מסר והיא החזירה לי ואז כתבתי לה עוד מסר והיא החזירה לי היום והיום כתבתי לה עוד מסר... מעניין עם היא תענה... אמירה
להכין את הטלפון ליום רביעי
אמרתי לך שאני אגיד לך לפני

jt fan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif../images/Emo49.gif../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

מזה כיף לי!!! ../images/Emo13.gif

אתם יודעים למה?? במקום שבוע של מיבחנים יש לי שבוע של טיולים למשל היום היה לנו טיול של הצופים יום אחד מחר יש לי טיול לאיזה שהוא מוזיאון מטומטם עם כל הכיתה שלי ביום שלישי ורביעי יש לי טיול של יומיים לרמת הגולן מזה כיף עם הכיתה שלי!!! וביום חמישי אני נוסעת עם הכיתה שלנו לעוד מוזיאון אבל בירושלים שזה מאוד רחוק מחיפה נוו איזה כיף לי אבל רק חבל שאני לא יכולה לבוא להופעה של הסופר סטארית שלי (רוני)!! חבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jt fan

New member
נהדר.

בובה, אל תפתחי הודעהה חדשה על כל נושא,בסדר

למנהלת הפורום : אין כמו לולי! ../images/Emo13.gif

הוספתי אותך למסנג'ר אז אם כתוב לך [email protected] סימן שהוספתי אותך!! פפללייזז תאשרי אהה וקוראים לי נעם ביי

../images/Emo99.gif../images/Emo42.gifשלום שלום../images/Emo42.gif

וכמו שאיילה כתבה"תעשה טובה בפעם הבאה שלח לה מסר אישי"

יש לנו מחר מבחן ענק בלשון!

אנחנו לןמדות באותה שיכבה אני ואמירוש ןמיכלוש!

למעלה