הכנסו*
M m a n k o New member 5/11/04 #50 לאן ההודעה שלי נעלמה??? ../images/Emo10.gif תפוז בולע הודעות!!! אז בקשר לשאלה... אני לא כל כך אוהבת לשמוע פאנק או מטאל באוטו אני מעדיפה לנסוע עם פרודיג'י ברקע!
לאן ההודעה שלי נעלמה??? ../images/Emo10.gif תפוז בולע הודעות!!! אז בקשר לשאלה... אני לא כל כך אוהבת לשמוע פאנק או מטאל באוטו אני מעדיפה לנסוע עם פרודיג'י ברקע!
B bariska New member 5/11/04 #51 ממ בטח קיריל דחס אותה להודעה הגדולה על ה900 ומשו תגובות ומישום מה אני לא מצליח להיכנס לשם
B bariska New member 5/11/04 #53 אה גם לי זה קורה תני לראות אותה מאוחר יותר..:/ אולי יש איזה בעיה או פשוט את לא מוצאת אותה
B bariska New member 5/11/04 #35 ממ אין משו מיוחד לאחרונה אני שומע כל בוקר 2 שירים TAPALIA-RUKI VERH KORNI-PLAKALA BEREZA שירים חמודים דפקה
ממ אין משו מיוחד לאחרונה אני שומע כל בוקר 2 שירים TAPALIA-RUKI VERH KORNI-PLAKALA BEREZA שירים חמודים דפקה
S Sweet Russian Girl New member 5/11/04 #37 שירים מהמממים!!!!!!!!!!!! -RUKI VERH בריסקה ממתי אתה שומע פופ???????????
B bariska New member 5/11/04 #38 ממ אחי הביא איזה קלטת מהעבודה וככה יצא לי להכיר תשיר הזה באמת אחד השירים החמודים שיש אצלהם גם אליש'קה חמוד..
ממ אחי הביא איזה קלטת מהעבודה וככה יצא לי להכיר תשיר הזה באמת אחד השירים החמודים שיש אצלהם גם אליש'קה חמוד..
J Janem New member 5/11/04 #55 אישית אני הכי מתחבר עכשיו לgrazhdanskaya oborona-nechego teryat יחי הפאנק.
E eMiFrEaK New member 6/11/04 #69 עכשיו.... אני די חורשת על sometimes...של sylver.... ויש לי גם קטע עם.. I'm the supervisor של Infected mushroom... ממליצה בחווווווום!!
עכשיו.... אני די חורשת על sometimes...של sylver.... ויש לי גם קטע עם.. I'm the supervisor של Infected mushroom... ממליצה בחווווווום!!
F FiShA New member 10/11/04 #75 גם את שומעת אינפקטיד? הם היחידים שעושים מוזיקת טראנסים שאני סובלת ו מחבבת=] קיצור הכול תלוי במצב הרוח
גם את שומעת אינפקטיד? הם היחידים שעושים מוזיקת טראנסים שאני סובלת ו מחבבת=] קיצור הכול תלוי במצב הרוח
E eMiFrEaK New member 11/11/04 #77 אני ../images/Emo99.gif במוזיקה שלהם.... וכן.. זה באמת תלוי במצב רוח....