S Sweet Russian Girl New member 4/11/04 #23 אני מצטערת אלצ'קה אני אוהבת כזאת מוזיקה!!!!!!!!!!!1 מקסימום כשתסעי באוטו איתי אני ישים ארוסמית(שגם אני אוהבת אותם)
אני מצטערת אלצ'קה אני אוהבת כזאת מוזיקה!!!!!!!!!!!1 מקסימום כשתסעי באוטו איתי אני ישים ארוסמית(שגם אני אוהבת אותם)
A AeroSlash New member 4/11/04 #24 לא אירוסמית.. אירוסמית לא מתאים לנסיעה, תשימי בשבילי את megadeath? (אני יודעת שלא, סתם שאלתי)
S Sweet Russian Girl New member 4/11/04 #31 את רוצה להרוג אותי???../images/Emo5.gif אני לא סובלת מטאל! מטאל עושה לי רע !!!!!בעעעעעעעע
F FiShA New member 5/11/04 #40 lol לא תשימי kataklysm death או behemot חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דווקא מוזיקה טובה להתחיל ת'בוקר מניסיון חחחחחחח
lol לא תשימי kataklysm death או behemot חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דווקא מוזיקה טובה להתחיל ת'בוקר מניסיון חחחחחחח
A AeroSlash New member 5/11/04 #43 הכי טוב להתחיל את הבוקר זה עם skid row או מטאליקה (אובססיה למטאליקה בזמן אחרון), החלק הכי יפה בזה שהדוסים מתחת לחלון מתפחלצים למוות כשהם שומעים את מאסטר ב-8 בבוקר
הכי טוב להתחיל את הבוקר זה עם skid row או מטאליקה (אובססיה למטאליקה בזמן אחרון), החלק הכי יפה בזה שהדוסים מתחת לחלון מתפחלצים למוות כשהם שומעים את מאסטר ב-8 בבוקר
T the freaky girl New member 4/11/04 #25 חחחחחחחחחח תיארתי לעצמי מישהו רוקד טכנו במכונית.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יודעת מה קורה לי..
חחחחחחחחחח תיארתי לעצמי מישהו רוקד טכנו במכונית.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יודעת מה קורה לי..
S Sweet Russian Girl New member 4/11/04 #30 חחחחחחחחחחח כי נוסעים באוטו עם חבר'ה זה מגניב לשמוע מוזיקה כזאת
E eMiFrEaK New member 6/11/04 #70 אינפאקטדדדדד באוטו ..!!! זה הכי טוב שישששששששששששששששששששששששששששש..!!!
S SpyKid New member 5/11/04 #65 Simple plan, הם לא ממש מוכרים בישראל אבל יש לי שירים שלהם מהאינטרנט... זה פאנק-רוק כזה...