נו לא קצת חח קצת הרבה חח
L l1zard New member 5/11/04 #56 גררררר אל תזכירו לי את הטיפשה הזאת.. .כי היא מזכירה לי מישהי מפגרת מהשכבה שלי.. גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
גררררר אל תזכירו לי את הטיפשה הזאת.. .כי היא מזכירה לי מישהי מפגרת מהשכבה שלי.. גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
S Sweet Russian Girl New member 5/11/04 #58 גם את בריטני אני אוהבת אפשר להגיד! טוב בטח תחשבו שאני מוזרה...
A AeroSlash New member 5/11/04 #59 אהבתי את בריטני בכיתה ו' וז' =\\\\ אחד הדברים שאני הכי מתחרטת אליהם בחיי.. מאז קיבלתי קצת שכל..
S Sweet Russian Girl New member 5/11/04 #61 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה את אומרת שלי אין שכל כי אני אוהבת עדיין את בריטני????????
S Sweet Russian Girl New member 5/11/04 #63 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif יש לי שכל!! זה שאני שומעת את בריטני זה לא סיבה לזה שאין לי שכל... ואני גם אוהבת אותך!!
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif יש לי שכל!! זה שאני שומעת את בריטני זה לא סיבה לזה שאין לי שכל... ואני גם אוהבת אותך!!
A AeroSlash New member 5/11/04 #64 אמרתי לכם.. הישירות שלי גובלת מאוד מאוד בחוסר טאטקט!! תראו למה גרמתי!! סונקה, חומד, אל תבכי!!
S Sweet Russian Girl New member 5/11/04 #66 אבל יש לי שכל!!!!!!! זה לא שאני אוהבת רק את בריטני ופופ...ודאנס וראפ...
S Sweet Russian Girl New member 5/11/04 #67 אני אוהבת גם אותך../images/Emo9.gif ואת יודעת את זה!!!נכון?????????????
T the freaky girl New member 4/11/04 #17 כרגיל.. אין לי שיר אחד.. אבל בעבודה סופיה שרה לי "יא ניה מאגו בייז טיביייייההההה".. (מה שכמובן נכון ) זה שיר של ולרי מילאד'זה.. (איך שלא רושמים את זה.." ואממ... זה מזכיר לי את שירי אריה החמדמדים.. אין לי שיר, אני לא אחת שיכולה לבחור..
כרגיל.. אין לי שיר אחד.. אבל בעבודה סופיה שרה לי "יא ניה מאגו בייז טיביייייההההה".. (מה שכמובן נכון ) זה שיר של ולרי מילאד'זה.. (איך שלא רושמים את זה.." ואממ... זה מזכיר לי את שירי אריה החמדמדים.. אין לי שיר, אני לא אחת שיכולה לבחור..
M m a n k o New member 5/11/04 #49 באוטו אני לא כל כך אוהבת לשמוע פאנק או מטאל או משו.. הרבה יותר כייף לנסוע עם פרודיגי' ברקע!
T the freaky girl New member 4/11/04 #18 ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo80.gifכנסוווו../images/Emo80.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif נצל"ש.. איזה שיר לדעתכם הכי כיף לשמוע כשאתם נוסעים במכונים על חברייה? D: כי אני ממש צועקת מהשיר של אריה, "קארול דורוגי".. תקשיבו לו פעם.. ))
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo80.gifכנסוווו../images/Emo80.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif נצל"ש.. איזה שיר לדעתכם הכי כיף לשמוע כשאתם נוסעים במכונים על חברייה? D: כי אני ממש צועקת מהשיר של אריה, "קארול דורוגי".. תקשיבו לו פעם.. ))
A AeroSlash New member 4/11/04 #19 בון ג'ובי something for the pain בדיוק חשבתי על לשמוע שיר כשנוסעים במכונית))))