AeroSlash

New member
../images/Emo32.gif

עשתי כבר כזה סקר
כי אני קצת לוקה בסכיזופרניה ואני לא זוכרת.. גם אם כן, נעשה שוב... לאיזה שיר אתם הכי מתחברים בתקופה הזו ספיציפית
אני אישית מאוד מאוד מתחברת עכשיו ל-Norhing else matters של מטאלקיה (עד כמה שזה נדוש מצידי לאהוב את השיר הזה, זה פשוט מאוד מדבר אלי עכשיו).. קיריל, פלייייייייייייייייייז אל תדחוף את זה לשרשור הזה עם הכמעט 800 תגובות, זה גם ככה תוקע את הדף שלי ולא מראה את כל התגובות =\\\\

m a n k o

New member
לאו דווקא מתחברת

אבל השיר הכי נטחן אצלי באוטו ובמחשב זה Krasnaya Plesen-Ushi s storony

Vrock

New member
הכי מתלבר...?

יש הרבה שירים שאני מתחבר אילהם כרגע....אבל אם להגיד "הכי" אז זה כנראה יהיה SONNE. למרות שאני יודע שהשיר שייצג את התקופה הזאת בחיים שלי דווקא יהיה "פשוט ונאמן" של דבק.

FiShA

New member
סשה!!!!! ../images/Emo47.gif

אדג' להקה שולטתתתתתתתתתתתתתתתת! ובחירה נבונה..

s h u r i k

New member
נכון.... אהבתי גם אותו

אבל יותר היתחברתי לשלושת השירים שצינתי =))

Angel lips

New member
חחחחח אני הכי מתחברת לשירים

ישראליים או רוסיים, אבל כשאני בפוך ומביטה בחלון ויש גשם ככה ואפור אני נזכרת בשיר .."עם הגשם הראשון אני אעלם.."

Reamon-Supergirlשיר מדהים!!!!!!!!!!

חחחחחחח נערת הסופר עלאקקק חחחח(ככה תרגמו את השיר הזה לעברית חח)

אני לא יודעת למה אני מתחברת

אבל אני שומעת הרבה את השירים של fabrika zvezd 5 ואני חולה עליהם ממש מכורה לזה!!!!!!!!!!!!! מיגלללללללללללללללללללללללללללללללל מייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הא והורדתי את האלבום האחרון

של אבריל לאבין בלילה והוא פשוט מדהיםםםםםםםםםםםם!!!!! למרות שאותה אישית אני לא אוהבת....

בריסקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את עושה לא התקף לב!!!
חשבתי שאתה אומר עליי שאני אנטישמית!!!.. למה אבריל אנטישמית??????????????? לא שמעתי שהיא יורדת יהודים או משהו... אבל בכל זאת אני לא אוהבת אותה סתם קצת מפגרת!

למעלה