PrideForEver

New member
מה הלינק?

ודרך אגב אם תחליטו שעדיף יהיה שיהיה פורום שלם וחדש בשביל המחשק אני יכולה לעשות אחד,לדעתי זה יהיה יותר נוח. וחוץ מזה נדמה לי הפורום של המשחק שאני ורותם פעם רצינו לעשות עדיין קיים,אני אבדוק.

PrideForEver

New member
בדקתי והפורום של המשחק עדיין עובד!!

הנה הלינק לפורום: http://liztribe.proboards19.com קרן אם תרצי אני יכולה להוסיף אותך ואת אובל כמנהלות בפורום הזה. לדעתי זה יהיה יותר נוח מאשר בקומונה.

קרניjack

New member
אממ נכנסתי ללינק../images/Emo104.gif

אבל אני מכירה ומעדיפה את מערכת הפורומים של תפוז, שם אין לי מושג מה לעשות
אם המשחק יצליח אז יהי אפשר להעביר אותולשם.

PrideForEver

New member
יש עוד אפשרות....

אני יכולה לעשות אתר לגמרי חדש שיכלול אך ורק פורום של המשחק שיהיה שם הכל בעברית(שלא כמו בפורום הזה הישן הזה) ולא יהיו פירסומות והכל,אבל בשביל זה אני צריכה מישהו שיעזור לי,וגם קצת זמן

קרניjack

New member
אממ לי אין מושג בזה../images/Emo104.gif

אבל קודם נראה איך המשחק הולך פה
שם זה נראה לי באמת יותר יפה, והייתי הכי רוצה קוונת ערפדים

אני לא מאחל לאף אחד סדר יום כמו שלי

אני קם בחמש וחצי בבוקר....בשש מגיעה ההסעה... אני נוסע שעה לחיפה....מנסה לישון ואז צריך להחליף הסעה....ודופקים לי את כל השינה!!!!!....אוף~!!!!שונא אותם!!!!!! ואז לומדים....ומחר יש לי מערכת חרא!!!! יש לי גמרא חמש שעות-לכם אין).....יש לי אחר כך מתמטיקה אנגלית ולשון....הכי שנואים עלי!!! ונראה לי שמורידים אותי הקבצה באנגלית!!!בגלל פאשלה במבחן....אוף!!!!! ואחר כך חוזר הביתה...ולפעמים מגיע בשבע וחצי בערב אפילו... ויש לי פול דברים לעשות -כולל ש"ב ומבחנים ללמוד.... יוצא שאני ישן 5 שעות בלילה... מישו מוכן להתחלף איתי???????????????????????? אני אשמח מאוד!!!!!!

darkness calls

New member
../images/Emo124.gifאני רוצה עוד תמונות מהמפגש,

+מפגש יומולדת של עדי באוגוסט
נו באמת אנשים! רק לי יש אישור להתעכב כ"כ הרבה זמן
[אם למישו יש רעיון איך לסיים פילים מלא כמעט לגמרי, בלי לבזבז סתם תמונות, שידבר איתי בדחיפות
]

slallum

New member
:S

קמתי ב-7:30
הסתכלתי על השעון ופשוט לא האמנתי שאני רואה את השעה הזאת בעיניים שלי
:S בכל מקרה, תשע שעות בביצפר.. השעתיים הראשונות היו רצופות בלי הפסקה באצמע =\ אחרי זה חזרתי, חבר שלי בא אלי לצלם תמונות של עצמו, גלשתי פה קצת, אכלתי הרבה, ראיתי דראגון בול Z
ראיתי חברים
וראיתי את החצי גמר של אפקט הפחד.. זה היה כל כך מצחיק
איזה עכבישים ענקיים הם אכלו שםםם
ואחרי זה ראיתי השבט, ועכשיף אני פה=] אני כל כך משועמם, זה כיף
ושימו לב איזה נחמדים תפוז משוב: <[email protected]> תלונה קשה אהלן רב, קודם כל, ברצוני להתלונן על האי מייל הארוך שלכם, אנל'א מסכים לכתוב את כולו בשורה הזאת!! זה מעצבןן! דבר שני, אני רוצה להתלונן שאתם ממש לא נחמדים ואתם שמים סמיילים בהודעות, אתם משתמשים בקונספירציה של עצמכם! איזה מין הגיון יש פה?! דבר שלישי, נכון זה יפה כשבכל שורה כתוב "דבר X"? אני פשוט מת על זה=] דבר רביעי, אני דורש שהקומונה לא תהיה פעילה מ-16:30 עד 17:00, יש דראגון בול Z!!! תודה, והמשך גלישה נעימה
שולח: תפוז משוב <[email protected]> אל: עופר הורוביץ <[email protected]> 1. אנו מודים לך על ההצעה אך בשלב זה לא נקצר את כתובת האי-מייל שלנו. 2. נשקול להפסיק להשתמש בסמיילים. 3. אכן כן. 4. אנו מודים לך על ההצעה, אך בשלב זה לא נוכל להענות לבקשתך. נמליץ לך לחזור אחרי דרגון בול זי ולראות את ההודעות שהיו בזמן שצפית בתכנית. תודה והמשך גלישה נעימה.
תוכלו להתלונן לתפוז תלונות כבקשתכם בקומונת הליצנים של תפוז משוב

Tinkerblack

New member
סדר היום שלי

חוזרת מבית ספר ללכת לדיזינגוף סנטר ללכת להזכרה של סבא זל

LuNa MaJnUnA

New member
סופסוף! ☻ ../images/Emo29.gif../images/Emo94.gif

השגתי את הארי פוטר באנגליתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥

למעלה